Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Избор на спининг макара?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Избор на спининг макара?
Имам Alcedo Hokkaido 2.40 8-40,но ми идва къса и лигава за щуките за местата където ловя.Скелетора вече го купих.Ще пробвам със заубера 4000.
-
- вече хвърля и на тежко
Аз пък все си мисля, че магазинерите са я направили отдавна тази класация и не спират ежедневно да я опресняват, доверете се на тяхната ценова класация.С тази тема се надявах да постигна някаква разумна класация /ценова/ с цел хората които тепърва се сблъскват с този вид СПОРТ /риболов/ да имат по лесната възможност да изберат нещо качествено и истинско /марки доказали своето име/ съответстващо на тяхната нужда и възможност.
А ако в тази тема се пита " Каква макара да си купя за малко пари" , не виждам нищо лошо от нея - всеки трябва сам да извърви пътя до "своята" макара и въдица.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Лошото е че в повечето случаи магазинерите просто гледат да ти продадът това което имат та за това една такава класация съставена на база мения от хора които са ползвали определено нещо и съответно са или не доволни от него са го споделили си е полезна от където и да я погледнеш .
siskokrz , за гегата ти наистина си е нужна макара около и над 300гр. най-малкото щото самата гега е достатъчно мощна за таквиз лебедки
Триумфа , ЛуайдРивъра и доста други при тия параметри лично аз не ги предпочитам пред Скелетора . Друг е въпроса че има и други , доста по-читави геги при тия параметри ама не са в тоя ценови диапазон .
siskokrz , за гегата ти наистина си е нужна макара около и над 300гр. най-малкото щото самата гега е достатъчно мощна за таквиз лебедки

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов