Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

fish mania 75 ?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- фен клуб-скобар
Re: fish mania 75 ?
Много ясно и аз мисля че ако загубиш 2лв по не боли от колкото10лвSaSho-Sensas написа:Ползвам захранката от близа 2 години а именно от когато започнах да ловя с щека и мач.Доволен съм силно казано но като за 2 лева пакета върши работа.Значи тъй като аз доста често експерименти със захранките и стръвта това лято ще наблегна повече на по скъпите да видя ще има ли разлика за определени водоеми на който съм ловил със fish mania 75.Също тека захранката на фиш мания е перфектна основа на други захранки.
Въпреки че една и съща захранка работи по различен начин на различните водоеми
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Е тук вече много се смях!ExTaZzY написа:В момента разработват нова пудра която има за цел да премахне използването на диповете...

chirusa_bg написа:Захранките им са ужасни, друго не съм пробвал.
ПП. Имат захранка "Пружина"
изумително

точно на тази захранка миналата година имам над 50 шарана включително на водоем, на който съм сигурен, че шарана не е близвал преди такава!
Изключително редки валати съм имал, но тогава всички дънари около мен бяха капо! Говоря за риболов в страшна жега, когато както се оказа шараните не седят на дъното, а плуват в термоклина и хората на плувки имаха повече успеваемост! Никакви не са ми фишманията да ги защитавам, но когато нещо работи доказано пред мене лично от мене и въпросът е главно дали е читаво- то просто не мога да остана безучастен!
След 20тина дни съм с приятел на Монтана Лейк, където той ме облъчва да взема топчета на фирмата Solar, където 1 кило е по 22кинта и общо взето ми казва, че не взема ли Solar няма да хвана нищо! Очаквам с огромно нетърпение един приятел да ми се обади, който е вадил шарани на Монтана Лейк с Fishmania топчета, ама есенно време- на микса риба и ягода и ще ми каже за пролетта кой микс е по- подходящ да се снабдя от него плюс дипнати такива и да направя съпоставка с 2 към 2 въдици с еднакви монтажи и различни топчета- с кои про топчета ще има повече удари- тия от 9кинта или тия от 22кинта...
На сайта има раздел дистрибутури и там намерих това:tomata82 написа:в варна откаде могат да се намерят топчетата им ?
гр. Варна, ул. "Евлоги Георгиев" 21а, до обращалото на автобус № 13
тел.: 052 655 002, мобилен: 0897 879 063, 0897 844 260
А колкото за захранките не съм я тествал още но ще го направя в най-скоро време. Мисля да тествам Червеноперка на плувка ако някой има впечатления за нея нека сподели, искам да я тествам на язовир в които според мен няма много риба но се надявам да хвана все нещо

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Във Варна пълната гама топчета на тази фирма в дип ги има в магазин Пуфин Про - над Бриголажа. Аз от там си бях взел цялата им гама топчета в дип и най- много ловят шокобана - на него имам най-много шарани, след това ананаса и ягодата.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- svincyyy
- ще става разбирач
Здравеите колеги взех си от топчетата им с дип и ще ходя за риба др. седмица.Та имам един въпрос тъи като няма да храня с ракета ще ползвам ПВА чорап икато го закача на куката нали ще се опира топчето от косъма, а то е с дип и няма ли да ми се разгради ПВА-то от дипа още преди да съм хвърлил??Взех си и на Христо един дип ягода,питам защото знам че има такива дипове които не разграждат ПВА-то, но на фиш маниа и Христо такива ли са и ако неса как да го сложа това ПВА без да се разпадне от дипнатите топчета на косъма.
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз също си взех цялата гама протейнови топчета дипнати и не-дипнати и другата седмица съм на Каламица и после ще дам обстойно представяне.
Колега svincyyy,дипа на топчетата е на маслена основа и няма да стопи ПВА продуктите ти
Колега svincyyy,дипа на топчетата е на маслена основа и няма да стопи ПВА продуктите ти

- Vlado_852
- разбира нещата
Кво направихте бе колеги, роботят ли топчетата?
ами колега, не мога да дам еднозначен отговор, защото айде да не казвам думата която ми идва, но собственика на фишмания75 след няколко стотин разговора и обяснения за кой модел топчета и т.н т.н. т.н количества не ми изпрати стоката! Няма да им взема стоката, пък ако ще да е единствената в магазина! + това намерих много по- маркови фирми на сходни цени (да не говорим, че фишмания ще вдигат цените от този сезон) Опс... не биваше да го казвам...
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Всеобщо мнение на клиенти от магазина за сега Ананас и Шоко-Бан са бойците които ловят.Vlado_852 написа:Кво направихте бе колеги, роботят ли топчетата?

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Предстой сезона да се пробва продукта,в последният ни излет бурята попречи да дам някакво конкретно мнение но в друг форум нещата ме зайнтригуваха със свойте възходи и падения...дано съм полезен
КЛИК ТУК

КЛИК ТУК
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Аз бях си купил захранката Шаран(ягода) и миришеше на ферментитало грозде някой ще ми каже ли дали това е обичайната и миризма 

Викат ми Николаев 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Можеби си набарал преседял пакет колега другия път като идеш в магазина много внимавай а и не само за тази захранка гледай дали не седят близо до слънчева светлина пряка защото може да е много прясна захранка ама като я кордисат магазинерите на слънце и почват да се подуват пакетите и да гранясва захранката,а колкото до оригиналния аромат на ягодата мирише си на ягоди 

Без риболов няма любов !