Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Река Струма & venci72
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Река Струма & venci72
За пореден път ме изкефи бре бат Венци

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- tcekata
- вече хвърля и на тежко
Честит имен ден Венци!
Този скобар, си е един много добър начин да приключиш риболова по реката, докато трае забраната и е един чудесен подарък за имения ти ден. По-добре да хванеш един голям , отколкото 10 - 20 малки. Поне такова е моето мнение. 

-
- сериозен играч

верно така е по добре един по голем отколко 10 кленчета,ама нема ги нещо ,тая пролет ного зле е нещо по реката ,зорлем
Последно промяна от venci72 на Нед Апр 17, 2011 8:18 pm, променено общо 1 път.
- dragun
- новобранец
Венци, голем си.сега маи идва ред на николичевските каракуди.поздрави на чичо Коле,пак на откриването може заедно да потарсим торпедото .
- tcekata
- вече хвърля и на тежко
И аз не знаех, но цял ден слушам по телевизията. Днеска нали е цветница, казаха че хората с име Венцислав имат имен ден. Не е късно да започнеш да го празнуваш.venci72 написа:Стефчо мерси ,ама незнам да имам имен ден,па и да имам незнам никога не съм го карал
успех и на тебе

Дори и тази година, има време за подготовка.

Ето кои имат имен ден днес:
Цветница (плаващ): Венета, Венцислав, Венцислава, Виолета, Върбан, Гиргин, Гиргина, Делян, Деляна, Дилян, Диляна, Здравка, Здравко, Латинка, Лиляна, Лиляна, Маргарита, Невена, Роза, Росен, Росица, Трендафил, Трендафилка, Цветан, Цвета, Цветанка, Цвятко, Цено, Цонко, Цоньо, Цоко, Явор, Ясен
-
- ще става разбирач
Еваларка бе, Венци. И ся кво- трябва пак да ги пропушвам или да искам фас от някой колега- щото колко плувки съм навесил по Марица - може да си купя 1 прът "Шимано" от скъпите!