Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Село Сарнигор до Пловдив
Модератор: sapuna
Село Сарнигор до Пловдив
Чух за едино язовирче и не повярвах и го проверих,язовирчето е до село Сърнигор Пловдив,жалко, че нямам снимки,риболова е направо уникален,едър шаран,амур и не помня от колко време не сам хващал каленик,таксата е 10 лева и несе плаща рибата,в неделя сам пак там и ще покажа снимки.
Сега аз оправих текста,но в бъдеще,моля колегата да исползва кирилицата.....Nikola Polizovski
Сега аз оправих текста,но в бъдеще,моля колегата да исползва кирилицата.....Nikola Polizovski
Re: Selo Sarnigor do Plovdiv
Колега ще уточниш ли за кой от язовирите става въпрос?
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 2&t=h&z=15
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 2&t=h&z=15
-
- сериозен играч
Колега дай малко инфо за водоема!Пътят как е,има ли ограничение в броя на въдиците и всичко,което се сетиш!?
там има четери пет язовира кой по точно
В събота съм на язовира, ще публикувам и снимки. Язовирът се намира след Село Стрелци посока Сърнегор след като минете моста има една бяла къща от ляво, след нея веднага вляво и след 20-30 метра е язовира. Ограничение за въдиците няма. До скоро колеги!
- Shag
- вече хвърля и на тежко
Re: Село Сарнигор до Пловдив
Поразпитах за язовира и ми казаха, че го държал Дерменджиев. Били го пазили няколко години - не пускали никой да лови. Та се предполага, че е яко зарибен. Наистина трябва да се провери каква е стиуацията. Така че, колегата попай да споделя щом ще ходи. И най-вече дали за същия иде реч, за който са ми казали.
Позволете ми първо да благодаря на колегата popai_73.
Благодарности, за споделенета информация.
Днес бях на водоема и направихме "паметен" риболов на шаран.
Водоема се държи от Пламен и Илия, съжалявам не питах за фамилии
Много отзивчиви и приветливи хора, които са развъждали риба за продажба до скоро и едва от няколко седмици са обмислили варианта да пуснат единия от водоемите си за рибари.
Колега popai, обяснението за това къде се намира е как се стига до мястото също е много точно и го преоръчвам на вески който се запъти натам.
Екземлярите са доволно едри - над кило до две.
Доста от тях "диваци", ловенето на които няма нужда да обяснявам какво удоволствие доставя.
Докато бяхме на водоема, арендаторите пуснах същото така прилично количество каракуди, а и доста щуки.
Така че и аз като колегато popai, горещо го препоръчвам водоема.
За съжаление ние нямахме слука да хванем и някой и друг каленик, но да се надяваме и това да се случи в някой от бъдещите ни излети там.
Ето тука прилагам и малко снимков материал от излета.

Естествено повечето от рибата беше върната обратно, взехми си само няколко риби, които да опитаме.

Условията и таксите са следните: 10 лева до 2 въдици, без лимит на рибата.
Арендаторите обмисля и варианта за ограничение на количеството риба, която може да се вземе но не съм сигурен от кога ще решат да влезе в сила това условие.
Това е от мен колеги. На слука на всички.
Благодарности, за споделенета информация.
Днес бях на водоема и направихме "паметен" риболов на шаран.
Водоема се държи от Пламен и Илия, съжалявам не питах за фамилии

Много отзивчиви и приветливи хора, които са развъждали риба за продажба до скоро и едва от няколко седмици са обмислили варианта да пуснат единия от водоемите си за рибари.
Колега popai, обяснението за това къде се намира е как се стига до мястото също е много точно и го преоръчвам на вески който се запъти натам.
Екземлярите са доволно едри - над кило до две.
Доста от тях "диваци", ловенето на които няма нужда да обяснявам какво удоволствие доставя.
Докато бяхме на водоема, арендаторите пуснах същото така прилично количество каракуди, а и доста щуки.
Така че и аз като колегато popai, горещо го препоръчвам водоема.
За съжаление ние нямахме слука да хванем и някой и друг каленик, но да се надяваме и това да се случи в някой от бъдещите ни излети там.
Ето тука прилагам и малко снимков материал от излета.

Естествено повечето от рибата беше върната обратно, взехми си само няколко риби, които да опитаме.

Арендаторите обмисля и варианта за ограничение на количеството риба, която може да се вземе но не съм сигурен от кога ще решат да влезе в сила това условие.
Последно промяна от velio70 на Нед Апр 17, 2011 8:20 pm, променено общо 1 път.
Собственика се казва Илия,незная как му е фамилията,стопанисва го няколко години заедно с брат си.....Наистина е бил забранен за риболов.От утре(понеделник 18.04.2011г) официялно е разрешен с такса 10лв за 2 въдици и разрешен улов от 5кг рибанезависимо каква(амурите от 7-8кг които са вътре ,който има късмет да си изкара си го взима),маломерните шаранчета до 400-500 се връщат обратно...това е от днес информация от 19.00ч...с Орела71 бяхме там и останахме доволни...имаше и още колеги от форума,които също направила добър улов,надявам се да качат снимки.....(моите малко по-късно или утре че ми паднаха батериите на апарата)..А на Домакина Илия....Жив и здрав да си у спех в начинанието ....другия път пак ще ти помагнем да пуснем зарибителя в язовирчетоShag написа:Поразпитах за язовира и ми казаха, че го държал Дерменджиев. Били го пазили няколко години - не пускали никой да лови. Та се предполага, че е яко зарибен. Наистина трябва да се провери каква е стиуацията. Така че, колегата попай да споделя щом ще ходи. И най-вече дали за същия иде реч, за който са ми казали.

Вече е взето.....малко след като си тръгнахте казаха 5кг.....а снимките със зарибяването което направиха с 250 кг каракуди и щуките ще са или малко по-късно или утреvelio70 написа:
Напълно приемливо мисля аз.
Да е жив и здрав домакина Илия да го поддържа все така чист и зарибен водоема.

Да е жив и здрав домакина Илия да го поддържа все така чист и зарибен водоема.

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Щуките с които са зарибили с какъв размер бяха, колега?Чакаме с нетърпение снимките.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Re: Село Сърнегор до Пловдив
Колеги дано да сте доволни от днешния излет. Дано уловът ви е харесал. До скоро виждане!
Доволни е меко казано, колега. 
Ние сме направо възхитени
До скоро

До скоро
Re: Село Сърнегор до Пловдив
popai_73 написа:Колеги дано да сте доволни от днешния излет. Дано уловът ви е харесал. До скоро виждане!
Определено паметен риболов се получиДоволни е меко казано, колега.
До скоро
- Shag
- вече хвърля и на тежко
Аз като казах Дерменджиев имах предвид стария ботевист Динко. Както и да е, може информацията ми да не е достоверна. Също така, ако е вярна, може да иде реч за някой от другите около Сърнегор. Все едно, важното е че го поддържат тоя язовир. При първа възможност ще се ходи там. Щом има щуки ще си въртя и спининга стига да не преча на плувкарите. С нетърпение очаквам снимките от зарибяването. Не се случва често да има доказателство за зарибяване.