примамка за риболов от бирена капачка

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Shag
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: примамка за риболов от бирена капачка

Мнение от Shag »

jagger1 написа:Ако и ние можехме да пием бирата и да ядем капачките като мезе, нямаше да има криза :lol: :lol: :lol: :lol: .
Браво, добре си се справил. Бирата от нас - мезето от рибата :lol:
Успех с новата примамка и да споделиш как се държи във водата. Мисля си, ако се сложи една малка тежест вътре (преди сгъването на капачката), или някакво топче, дали няма да стане тракалка-клатушко-воблерче? :smt023
В клипчето си е показано да се слагат оловца. Иначе не знам колко работа ще върши само тая капачка.

А аз тия дни мисля да направя един опит и ще кача снимки. Дори съм измислил козметични промени за допълнително дразнене. Дано да вършат работа само.
Рибата е риба, когато е в тигана!
Аватар
chopara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chopara »

Аз съм скептично настроен към тези примамки. Не съм ги пробвал, но всичките клипове които гледах с тях са на доста зарибени места, в процепа където са съчмите ще влизат боклуци, материалът е слаб за по-едра риба, тялото е доста по дебело/широко и трудно ще се докара играта на клатушката.
кьоркефали
Freaky..
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Freaky.. »

И аз съм малко скиптичен обаче нищо не пречи да имам в кутията няколко такива :lol: :lol: :lol: Но като цяло е интересно :) :)
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”