Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ofink
новобранец
новобранец

Re: Риболова около Русе

Мнение от ofink »

bachoivo написа:Колега, това из Русе ли е някъде, не мога да се ориентирам в мястото........
Не е из Русе, Ряхово е.
berbat82
новобранец
новобранец

Мнение от berbat82 »

по скоро Бръшлен 23-та
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Днес на Текето закрих преди забраната с як капут, иначе за феновете на таранките си даваше.
Изображение
radomir4y
новобранец
новобранец

Мнение от radomir4y »

Знаете ли нещо за язовира в Писанец.Като ходих последния път септември беше източен.И друг въпрос къде се намира този язовир Чифлика?
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

radomir4y написа:Знаете ли нещо за язовира в Писанец.Като ходих последния път септември беше източен.И друг въпрос къде се намира този язовир Чифлика?
За чифлишкото езеро тръгваш за текето,като караш по баира нагоре по средата на баира има отбивка в дясно,даже и табела има спортен риболов.След като завиеш прибллизително около километър в ниското покрай виличките и си там.
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Добър вечер, дружина :)
Днес бях на корекцията на р. Янтра (висока и много мътна реката) до с. Полско Косово......за повече инфо : http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=46486
Не съм сигурен дали тази корекция е разрешена за риболов през забраната, ако може някой да ме осветли. В заповедта е упомената корекцията на р. Янтра м/у гр. Бяла и с. Карапце (е това село хал-хабер си няма кое е, чичо Гугъл и той не го знае) в местността "Кривушата", ама дали е тази или предната, която е по близо до Бяла - не знам. Ще съм благодарен ако някой сподели
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
sinbad
новобранец
новобранец

Мнение от sinbad »

radomir4y написа:Знаете ли нещо за язовира в Писанец.Като ходих последния път септември беше източен.И друг въпрос къде се намира този язовир Чифлика?
minalata godina hodih dva pati na 4iflika namira se sled tankodruma ili voenniq poligon po patq za nikolovo,sled poligona parviqt pat na dqsno sre6tu nego ima spirka mai ne sam mn sigoren, no tam e palna skrab ,minalata godina mi kaza 4e q zaribil s taranka stana mi mn sme6no koi zaribqva s taranka vob6te ne xodete tam
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

sinbad написа:
minalata godina hodih dva pati na 4iflika namira se sled tankodruma ili voenniq poligon po patq za nikolovo,sled poligona parviqt pat na dqsno sre6tu nego ima spirka mai ne sam mn sigoren, no tam e palna skrab ,minalata godina mi kaza 4e q zaribil s taranka stana mi mn sme6no koi zaribqva s taranka vob6te ne xodete tam
Колега, не знам аз, ама нещо ти е грешна информацията относно рибата на Чифлика. Не че няма каракуда/таранка, има я, ама има и шаран....и силно се съмнявам целенасочено да зарибяват с каракуда.....

P.S. Пиши на кирилица!!
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

sinbad написа:
Абе излизаха си шаранчета по 4-5 кг.
Изображение
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Някой да знае нещо за Звънарци?
Ще бъде ли разрешен за риболов през забраната?
На 5 кладенци ситуацията е следната: 10лв 3 пръчки до 5кг риба, таранка ли е или шаран твой късмет. Инфото е от 17.04.2011 г.

Дайте съвет къде да ида да риболувам през забраната на някоя платена локва, но да се начеша (изключваме Чифлика) :)
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

kutinchev написа:Някой да знае нещо за Звънарци?
Ще бъде ли разрешен за риболов през забраната?
На 5 кладенци ситуацията е следната: 10лв 3 пръчки до 5кг риба, таранка ли е или шаран твой късмет. Инфото е от 17.04.2011 г.

Дайте съвет къде да ида да риболувам през забраната на някоя платена локва, но да се начеша (изключваме Чифлика) :)
За пет кладенци това от теб го чувам,сигурен ли си че е така и от каде ако нее тайна да не би да си ходил.
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Някой да е чувал нещо за язовир Бойка?Дали ще го пуснат за риболов тази година?
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

K.KOLEV79
Свако ми ходи в неделя инфото е от него. Разговарял е със шефа там. Вероятно управителя е решил да промени условията по забраната...
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

kutinchev написа:K.KOLEV79
Свако ми ходи в неделя инфото е от него. Разговарял е със шефа там. Вероятно управителя е решил да промени условията по забраната...
Може но аз поне незнам за това при положение че съм там всеки уйкенд от както са го отворили тази година ,миналата година беше (риба над 10 килограма да се връща в язовира) но това означаваше една риба която надвишава 10 кг. ,та си мисля че нещо не са се разбрали явно ще питам тази седмица и ще ви кажа ,аз принципно си ти тръгнах с 15 кг. таранка.
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

K.KOLEV79 написа:
Може но аз поне незнам за това при положение че съм там всеки уйкенд от както са го отворили тази година ,миналата година беше (риба над 10 килограма да се връща в язовира) но това означаваше една риба която надвишава 10 кг. ,та си мисля че нещо не са се разбрали явно ще питам тази седмица и ще ви кажа ,аз принципно си ти тръгнах с 15 кг. таранка.
Колега ти си избил рибата :) :) Шаран не се ли обажда? А какъв калибър е каракудата? А и още нещо да питам, че с тия платени много не ми е ясна работата: 10лв три пръчки - става ли отиваме аз, брат'чеда и свакото, кихваме 10 кинта и ловим с по една пръчка - поне аз така го разбирам, все пак не е на човек.
Много питам, ама с питане до Цариград се стига :wink: :D

P.S. А някой да знае нещо за платен гьол до Кошарна? Мин. седмица разбрах, че имало и там платено. На един колега на работа сина му ходил, ама не знае как е заплащането, не е питал де....
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”