РС "Св.Никола" - Пловдив - що е то?

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

[quote="EVERTON искам да попитам като отида утре на пясъка и го нямам тоя билет на това сдружение, кво ще стане ? [/quote]

моята информация е че нищо няма да стане като го нямаш тоя билет щото никой още няма права върху язовира всичко е в сферата на пожеланията ама тая същата фирма нещо имала голямо лоби в правителството или парламента не знам точно демек там имат пръст депутатин или министър което от своя страна значи че от тая сделка някои ще загуби и тоя(тези) някои хич не ми се ще да вярвам че ще да са фирмата или министърчето кой ли ще да е :?: :roll:
Аватар
azneron
новобранец
новобранец

Мнение от azneron »

Няма да са притеснявате тои Пясъка по зле от тва няма на каде.В пясъка постоянно е фул с мрежи !!! Там си е живо свърталище на бракониери...
Те по телевизията дадоха че изкарали 1 км. мрежи ама само хвърлят прах в очите
:(
rokoradkoff
новобранец
новобранец

Мнение от rokoradkoff »

Инфото ми е,че Сачи искат да правят рибни кремвирши,садки за шарани и цех за обработка във Беловица,дори преди да направят квото и да било са дали 7000лв на ИАРА.Вчера бях на стената и никои от споменатото дружество не се мярна.Далаверата е,че за да се вземе целият язовир,трябва да имат определен брои членове,затова каде със заплахи,че ще плащаме 5лв.,каде със гъделичкане за безплатно членство,те ще си постигнат своето,дано само има полза от цялата работа.Ако не,догодина на общото събрание ще упражним вота си и да видим кои-кого :).Това е от мене.Наслука!!

п.п. 100% е само инфото за 7000лв,другото е инфо на ухо
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”