РС "Св.Никола" - Пловдив - що е то?

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

ggbg
новобранец
новобранец

РС "Св.Никола" - Пловдив - що е то?

Мнение от ggbg »

Здравейте. Подучух нещо за това РС Св.Никола че щяло да вземе 40 водоема в пловдивско и общо 130 в южна България! Първо мислех да е майтап, ама сега държа в ръцете си един лист който е нещо като рибарски билет на това РС, с опции за заверко до 2016. Първата 2007 щяло да е без пари, после ежегодна такса.
Та питам.. що е то Рс Св. Никола? алтернатива на БЛРС? и как става така че могат да земат 130 водоема в южна България?

edit: единият от водоемите щял да е пясъчник?
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

???? Нещо, не мога да схвана ... колега я го снимай този лист...
Клавиатура риба не лови!!!
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

За съжаление изглежда, че някой баровец пак се е намърдал в схемата и пак ние ще го отнесем! Писна ми където ида да ми изискват такси или членски карти от някое дружество! Дано да не почнат и реките по съшия принцип, че вече незнам какво ще се прави...
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

Avrionov написа:За съжаление изглежда, че някой баровец пак се е намърдал в схемата и пак ние ще го отнесем! Писна ми където ида да ми изискват такси или членски карти от някое дружество! Дано да не почнат и реките по съшия принцип, че вече незнам какво ще се прави...
:lol:

8) Има лек :idea: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

Карабит :wink:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,това не е никакъв баровец ,а сме 4-500 човека рибари от Пловдив.Събрахме се и направихме здружение на любителите риболовци в Пловдив "Св.Никола" и по новите закони всеки може да си прави здружения и да кандидатства за определен водоем който да е на това здружение.Дълго е за обяснение и ако почна да обяснявам,ще трябва да пиша цяла нощ.Никой няма да ощетява никой,само ще има по-сериозна грижа и опазване на язовирите които ще бъдат дадени /евентуално/ на нашето здружение.Спете спокойно и ако някой иска да научи повече за това здружение,може да отида във рибарския магазин на Наско /до моста на Герджика в Пловдив/ и да се поинтересува за какво става дума.Става въпрос за стопанисване на определени водоеми,гонене на бракониери и изискване на зарибителен материал от държавата за зарибяване на тези водоеми и т.н.Надявам се да съм задоволил що-годе любопитството Ви. :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Troli

Мнение от Troli »

Това,ако е истина усещам как до две-три години ще стане мазало!Не са ли ви множко на 400човека=130 водоема?Значи на 3-ма по един гьол!Как с такъв малък капацитет ще опазите толкова водоеми?Пясъчник-платен?Все едно да направим Жребеца или Искъра платени!Пясъчник си е домашен водоем на пловдивчани.Защо трябва да е частен?Няма логика! :roll: :shock:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Троли,идеята е да се съберат във здружение повече рибари,за да има здружението по-голяма тежест пред институцийте и да се изискват -зарибяване и поддържане на повече водоеми. :idea: :idea: :idea: Що се однася до 130 те водоема,някой с много голяма уста е изял една кофа с лайна.Няма нищо вярно в това че ще се взимат толкова водоеми :shock: :shock: :shock: За фирмата която ще взима Пясъка също не е вярно.Ще слагат садки във язовира и ще се ангажират да зарибяват периодично язовира със шаран и други риби.Но знае ли човек,в тази държава всичко е възможно.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
DOC
новобранец
новобранец

Мнение от DOC »

Krokibg написа:Момчета,това не е никакъв баровец ,а сме 4-500 човека рибари от Пловдив.
Поклон ви сторвам...Успех!
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

[quote="xenohаck"]Да това което казва Кроки е пълната истина ! Аз съм член на този РС ![/quote

КАК МОГА ДА СТАНА ЧЛЕН И АЗ НА ПС на лично ако може :oops:
Изображение
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Защо не бе споменато преди това за този РС ?Аз сега за първи път чувам такова нещо .Кажете нещо повече,,всеки ли може да участва в него.Към кого дрябва да се обърнем за информация.Или маи в България нещата стават все тихо мълком под масата.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
rokoradkoff
новобранец
новобранец

Мнение от rokoradkoff »

А защо ЛРС Пясъчник тръби навсякаде,че вече са взели Пясъка и който не техен член ще трябва да брои по 5 лв за да лови на стената.Нещо маи всички ни пързалят за да си съберат достатъчно членове,как дружество с нестопанска цел ше сабира такса за ловене ?
В офиса на въпросното сдружение не дават или не знаят никаква информация,ставаш член,ама на какво,с какъв устав,с кой председател,какви права и задължения имаш,с кои дружества има договор и т.н.Момичето в офиса им дига рамене и ми се смее ???Наслука!!
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

Krokibg написа:Момчета,това не е никакъв баровец ,а сме 4-500 човека рибари от Пловдив.Събрахме се и направихме здружение на любителите риболовци в Пловдив "Св.Никола" и по новите закони всеки може да си прави здружения и да кандидатства за определен водоем който да е на това здружение.Дълго е за обяснение и ако почна да обяснявам,ще трябва да пиша цяла нощ.Никой няма да ощетява никой,само ще има по-сериозна грижа и опазване на язовирите които ще бъдат дадени /евентуално/ на нашето здружение.Спете спокойно и ако някой иска да научи повече за това здружение,може да отида във рибарския магазин на Наско /до моста на Герджика в Пловдив/ и да се поинтересува за какво става дума.Става въпрос за стопанисване на определени водоеми,гонене на бракониери и изискване на зарибителен материал от държавата за зарибяване на тези водоеми и т.н.Надявам се да съм задоволил що-годе любопитството Ви. :lol:
Щом е такава работата, пишете ме и мен! Само лекичко не го знам къде е магазина на Наско, защото съм от Асеновград! Ако може на ЛС адреса :D
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

mike написа:пясъка го взема една фирма,няма да цитирам името и,само ще пиша,че се занимава с производство на хранителни продукти.
Аз пък чух че тая фирма се казва "САЧИ" тая дето прави кремвирши 8) не се притеснявам да и цитирам името 8)
и тамън тая същата е стакмила сдружението "ПЯСЪЧНИК"
та виждам че тука се навъртат хора който са наясно за какво става въпрос :idea:
та много ще ми е интересно пък сигурно и не само на мен някой по добре и подробно да ни обясни аджеба за що толкоз са приритали за пясъка та й зарибител били поръчали с едната най светла мисъл за добрата слука и благоденствието на българския риболовец :?: :roll:
EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EVERTON »

veso написа: та много ще ми е интересно пък сигурно и не само на мен някой по добре и подробно да ни обясни аджеба за що толкоз са приритали за пясъка та й зарибител били поръчали с едната най светла мисъл за добрата слука и благоденствието на българския риболовец :?: :roll:
\

и на мен ми е интересно :D . тука не може да няма поне едно на ум :D . искам да попитам като отида утре на пясъка и го нямам тоя билет на това сдружение, кво ще стане ? и защо не се сведе до знанието на всички риболовци които ходят на язовира /начини бол/. в същото време се издава в иара пловдив, но никъде не видях табела или подобно.
TRABUCCO
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”