2500 риби (Моята гледна точка)

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Re: 2500 риби (Моята гледна точка)

Мнение от borislav58 »

:smt041 :smt041 :smt041
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

наздраве!..дано само да им е дошъл aкъла на производителите и да са плодовити рибките..че преди масово се разпространяваха имбридирали риби...а да пускаш такива риби е все едно...от пусто в празно...дори подлъгват малкото читави риби да се занимават с тях та съвсем белята става голема...то тая работа не е като оная!..това така Съвсем Hакратко!
само подхвърлям една основна гледна точка,която често обягва...а и циганитеeee......щото като отида некъде и ми се закачи некоя тия сребристите и ми иде да хвърла въдицата..и ми се доревава...една река неможе ли да се подържа сама генетично...та това със зарибяването е много хубаво ама е по отговорно от колкото изглежда 1000 пъти..че не помощ ами големи бели са правени и cе правят..клуб"балканка"!!!!..това е страхотно...а иначе щом бат стан ..немам много големи притеснения ,може би..дано!живи и здрави и само така,кърца!! :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Последно промяна от sashoart на Пон Апр 18, 2011 6:40 pm, променено общо 1 път.
фен клуб-скобар
Аватар
stoj40doc
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stoj40doc »

Браво, страхотни сте, просто немам думи!!!
LONG LIVE ROCK AND ROLL
radobg1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от radobg1 »

Поклон и респект .
chipsi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от chipsi »

Евала , момци.....трябва да си следиме реката а и хората от Самоков още повече за да прецакаме най-накрая всички бракониери...(не , че не се знае в града кои са) ама да ги нагласиме на място с големи актове и конфискация на всичко та да им дойде малко в повечко това нещо дето го правят.

Поздрави :)
Поздрави chipsi
edis-pike
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от edis-pike »

:prayer: :prayer: :prayer:
dimitarnikodimov
фен клуб-скобар

Мнение от dimitarnikodimov »

:supz: :supz: :supz:
sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... :lol:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Браво, момци! :smt023 :smt023 :smt023
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

:drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
hristoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hristoogi »

Адмирации за репортажа Кърца .Респект за цялата група юнаци .От години плащам за хоби тв ,но вече форума ми стана по интересен .Там освен да бъркат захранки и да споменават само кой води късометражката а не ) (къде е водоема и нещо по интересно за района и самите условия там .) Та думата ми е че, твоите словоизлияния и репортажи са къде ....къде по интересни ,приятни и съдържателни .Не само от ИАРА ,но и от хоби тв трябва да се поучат от теб .Ти винаги си на ниво и радваш и нас които нямаме време за хобито но пък така сме съпричастни и ние . :) :) :)
tvt555
новобранец
новобранец

Мнение от tvt555 »

karakudyo написа:
evgeniboy написа::prayer: Евала, уникални сте!!! И аз съм правил подобни неща , но в по малки мащаби (каквито възможности съм имал де). Ама много ме озадачи снимката с рибката която си хванал....какво е туй нещо бре човек?!? За първи път го виждам :shock: ...на мен ми заприлича на морско попче :D

Морско,ама у реката :wink: ,има ги и по Дунава и по Янтра и по мн други реки.
Браво за дзвера,не знаех че гонят блесни.Ма нли си е всеядно. :lol: И железа кльопа. :lol:
Гулен !!! Браво! Мислех, че са изчезнали. Имаше ги и по Вита едно време и то доста. Като хлапета ги ловехме с ръце. Живеят под камъните и са мн. кротки. Със замърсяването на реката изчезнаха обаче. И сулите - също.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

hristoogi написа:Адмирации за репортажа Кърца .Респект за цялата група юнаци .От години плащам за хоби тв ,но вече форума ми стана по интересен .Там освен да бъркат захранки и да споменават само кой води късометражката а не ) (къде е водоема и нещо по интересно за района и самите условия там .) Та думата ми е че, твоите словоизлияния и репортажи са къде ....къде по интересни ,приятни и съдържателни .Не само от ИАРА ,но и от хоби тв трябва да се поучат от теб .Ти винаги си на ниво и радваш и нас които нямаме време за хобито но пък така сме съпричастни и ние . :) :) :)
Хоби ТВ...къде вървиш бе човиче, та ние на тая телевизия изобщо не можем да и покрием изискванията :evil: . Камо ли да се поучат от хора като Кърцата, от хора като нас и от форума. На вламето се опитах да им пратя едно материалче за мероприятие от моя град/материала го пуснах във форума като тема/ обаче:
"Относно: Re: Въпрос от зрител за материали и новини
.....
Здравейте,
Разбира се, че може да изпращате материали за различни събития.
За целта са ни нужни :
1. Видеоматериал - Формат на видеото 720х576 Widescreen 16:9. Ако видеото е 4:3, няма да бъде излъчено.
2. Текст за събитието - текстът ще се редактира от наш редактор, ще се озвучи и наложи върху видеото.
3. Имена : Оператор за титри
4. Материалът трябва да бъде качен на Ftp до Понеделник вечерта /вторник-монтаж, сряда до обяд-приключване на Хоби-Новини/
Тъй като има изисквания относно монтажа, хубаво е видеото да бъде по-дълго, за да може монтажистът да съкрати кадрите, които са негодни за излъчване." :cry:
Това им беше отговора. Аз обаче реших да поупорствам и:
"Имах в предвид нещо такова, като авторско творчество или репортаж, нещо подобно на "поети с китара", всичко да е собствено производство и заснемането, и монтажа, и аранжирането, и звуковия съпровод, и субтитрите. Нещо от този род:пращам ви пример: http://www.youtube.com/watch?v=8d4LIw4TS2Q , http://www.youtube.com/watch?v=HyJsnKYtY9k.
И едно предлажение - ако е възможно защо не откриете рубрика от рода на :"Направи си сам" или "Конкурирай големите фирми". Форумите са пълни с хора, които сами си правят плувки, ваглери и т. н., които по нищо не отстъпват на тези в магазините. Моето мнение е, че на любителите ще им е интересно да научат нещо ново или да споделят опит.
На времето имахте нещо такова, но за изкуствени мухи, мисля, че същото може да бъде разширено."
Отговора беше:
"Честно казано, клипчетата са твърде любителски, за да могат да минат комисията за излъчване. Форматът е 4:3, надписите са извън концепцията на телевизията за продукция само и единствено с Voice Over, музиката няма платени такси за авторски и сродни права /което означава, че няма право да се излъчва в ефир/...
За съжаление, има параметри при тв производство, които сме длъжни да спазваме.
А иначе, в новините могат да попадат любителски кадри от риболовци, но САМО ако е наистина събитие, новина, голяма риба, бракониери ... и без надписи, а с изпратен на мейл текст." :cry:
Така че сам можеш да си направиш изводите, в тази телевизия само те могат да правят нещата, а ние... :twisted: . Бъди здрав и :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”