нормално или не

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
i0909
новобранец
новобранец

нормално или не

Мнение от i0909 »

Здравейте на всички! Помните ли че преди време заловиха двама инспектори от ИАРА _Шумен да бракониерстват,сега единият от тях е пак назначен на същото място пак проверяващ ,е незнам какво да кажа и какво да мисля
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: нормално или не

Мнение от snegk »

i0909 написа:Здравейте на всички! Помните ли че преди време заловиха двама инспектори от ИАРА _Шумен да бракониерстват,сега единият от тях е пак назначен на същото място пак проверяващ ,е незнам какво да кажа и какво да мисля
Те като не са го наградили пак добре :lol: Какво очакваш, тука сме в абсурдан :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Най-вероятно съдът го е възстановил на старата длъжност :!: Така е в България :butthead: Слаба прокуратура,корумпирани съдии и непрофесионално досъдебно разследване и това е резултатът :butthead:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Не е нормално да е така, но е нормално да се случи точно това. Даже нещо повече, нямаше да е нормално за България, ако не се беше случило :( :shock: :oops: :cry: :evil: :twisted: :axe:
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
tct

Мнение от tct »

Просто човекът работи вече за някой на който се отчита от лапането.В България е така.Вчера виждам един ром с пълен багажник с върбови клонки.Питам го - къде си ги понесъл ? На женския пазар да продавам. - А полицаите не те ли глобяват ? питам пак - Давам 10 лева,пише ми фиш и после ме пази.И на този са му обяснили къде да се отчита и пак на работа.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”