Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

нормално или не
Модератор: dantho.mihov
нормално или не
Здравейте на всички! Помните ли че преди време заловиха двама инспектори от ИАРА _Шумен да бракониерстват,сега единият от тях е пак назначен на същото място пак проверяващ ,е незнам какво да кажа и какво да мисля
-
- и господ не е толокова добър
Re: нормално или не
Те като не са го наградили пак добреi0909 написа:Здравейте на всички! Помните ли че преди време заловиха двама инспектори от ИАРА _Шумен да бракониерстват,сега единият от тях е пак назначен на същото място пак проверяващ ,е незнам какво да кажа и какво да мисля

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- pacho109
- сериозен играч
Най-вероятно съдът го е възстановил на старата длъжност
Така е в България
Слаба прокуратура,корумпирани съдии и непрофесионално досъдебно разследване и това е резултатът 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Не е нормално да е така, но е нормално да се случи точно това. Даже нещо повече, нямаше да е нормално за България, ако не се беше случило

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Просто човекът работи вече за някой на който се отчита от лапането.В България е така.Вчера виждам един ром с пълен багажник с върбови клонки.Питам го - къде си ги понесъл ? На женския пазар да продавам. - А полицаите не те ли глобяват ? питам пак - Давам 10 лева,пише ми фиш и после ме пази.И на този са му обяснили къде да се отчита и пак на работа.