На риба през 2011г.

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Re: На риба през 2011г.

Мнение от Ачо ♣ »

antivik написа:Жалко :| хубави репортжчета пускаши Мимето. :cry:
stich написа:Верно че "хапеше" редовно...ма чак пък постоянен бан...???
Действнително хубава и забавна "раздумка "ставаше в неговите репортажи,също е вярно,че както казва колегата,доста често и ненужно "хапеше" ,но не ни остава нищо друго освен да помолим barutchiata © да намали наказанието му,пък и може Мимето да си вземе поука !? :smt017
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Що го изгонихте момчето :( Заяждал се, тва онова, ма хубави репортажчета си пишеше и снимки ни пускаше!
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

stich написа:Верно че "хапеше" редовно...ма чак пък постоянен бан...???
:smt023 :smt023 :smt023
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

malkojinji написа:Темата изчерпана,снимките изчезнаха,няма и да се развива,няма ли кой да я изтрие. :roll:
Не е зора да се трие бе авер, :? работата е да се махне банчето и човеко да може пак да ни радва със снимки, репортажи и хубави лафове.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Kolio Gruncharov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kolio Gruncharov »

На Мими темите бяха много атрактивни и едни от най-готините през зимния сезон. Мисля, че не трябва чак такива наказания за някой коментар в повече .
Мими е ПИЧ !!!! :supz:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

malkojinji написа:Темата изчерпана,снимките изчезнаха,няма и да се развива,няма ли кой да я изтрие. :roll:
А би ли ни казал,каква е причината,за да не се развива темата !? Може и друг автор да я продължи !!! :D :D :D
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Телескоп написа:
А би ли ни казал,каква е причината,за да не се развива темата !? Може и друг автор да я продължи !!! :D :D :D
Да си я осиновиме :wink: и всеки да споделя интересни случки и истории от цялата страна, така тези от единия край на България ще знаят, какво става с риболова през 2011г. в другите краища до които нема достъп. :)
Аватар
karakudyo
новобранец
новобранец

Мнение от karakudyo »

vrab4e написа:това май е BG форум не трябва да казваш каквото мислиш :?: ............... тя няма почивен ден
Нидей тъй ве момче,нимой с лошата. :?
По умният, винаги отстъпва.
Аватар
Rud
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Rud »

Темата беше полезна за региона защо да не вървят нещата и за напред? Егати форума пффф :finga: :drinkers:
Като не кълве аз ще клъвна.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Momoro написа::finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :drinkers:
Оооо Мими разхубавила си се! :lol:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Momoro написа:
Paublo_Eskobar написа:Оооо Мими разхубавила си се! :lol:
:wink:

Мирсииии... ПИЧ :wink: :P :oops:
Здравейте, пичове,
Прегледах темата, после прегледах всичките постове на Momoro и се убедих , че той си е нашият готин Мими. С чепатия му характер, но и с толкова неща, които има да каже на колегите от своя опит и изобретателност. Моля Пабло и другите модератори да го оставят, а не да го притискат, защото в информационен план той си е чиста находка. ПовЕрвайте ми, аз съм професионален журналист и имам усет към тия неща.
Наслука :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

docenta написа:
Здравейте, пичове,
Прегледах темата, после прегледах всичките постове на Momoro и се убедих , че той си е нашият готин Мими. С чепатия му характер, но и с толкова неща, които има да каже на колегите от своя опит и изобретателност. Моля Пабло и другите модератори да го оставят, а не да го притискат, защото в информационен план той си е чиста находка. ПовЕрвайте ми, аз съм професионален журналист и имам усет към тия неща.
Наслука :D
Тихо бе Доценте, уж си учен човек пък такъв гаф? Недей издава човеко, че па ше го баннат и требе на ново да си прави регистрация :lol: .
niko_tod
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от niko_tod »

Вчера писах няколко реда за една прашка и веднага имаше мнение на Моморо , който ме бъзикна за грешка в дума /все пак е рибарски форум а не форум на студенти по българска филология/ и беше и качил снимка от галерията ми / това така и не се научих/ , но вечерта го нямаше. Сега ми стана ясно защо.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

niko_tod написа:Вчера писах няколко реда за една прашка и веднага имаше мнение на Моморо , който ме бъзикна за грешка в дума /все пак е рибарски форум а не форум на студенти по българска филология/ и беше и качил снимка от галерията ми / това така и не се научих/ , но вечерта го нямаше. Сега ми стана ясно защо.
А ти що се впрягаш толкова :? . Подмини го с мълчание, не си само ти с грешките и аз като се разтърча по клавиатурата удрям вместо една буква друга, ма не ми пука, съдържанието за мен е по-важно. :wink:
Аватар
gupata_riba
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от gupata_riba »

EЙ ,тука мнооо дърпа,ша скъса гащите чак...
Няма ли ,,На риба през 2012г,, :?
На къса плувка ,в репея
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”