Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На риба през 2011г.
Re: На риба през 2011г.
antivik написа:Жалкохубави репортжчета пускаши Мимето.
Действнително хубава и забавна "раздумка "ставаше в неговите репортажи,също е вярно,че както казва колегата,доста често и ненужно "хапеше" ,но не ни остава нищо друго освен да помолим barutchiata © да намали наказанието му,пък и може Мимето да си вземе поука !?stich написа:Верно че "хапеше" редовно...ма чак пък постоянен бан...???

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- daniel_g
- разбира нещата
Що го изгонихте момчето
Заяждал се, тва онова, ма хубави репортажчета си пишеше и снимки ни пускаше!

- danev69
- сериозен играч
stich написа:Верно че "хапеше" редовно...ма чак пък постоянен бан...???

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- antivik
- кандидат преподавател
Не е зора да се трие бе авер,malkojinji написа:Темата изчерпана,снимките изчезнаха,няма и да се развива,няма ли кой да я изтрие.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- научил се да хвърля
На Мими темите бяха много атрактивни и едни от най-готините през зимния сезон. Мисля, че не трябва чак такива наказания за някой коментар в повече .
Мими е ПИЧ !!!!
Мими е ПИЧ !!!!

А би ли ни казал,каква е причината,за да не се развива темата !? Може и друг автор да я продължи !!!malkojinji написа:Темата изчерпана,снимките изчезнаха,няма и да се развива,няма ли кой да я изтрие.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- antivik
- кандидат преподавател
Да си я осиновимеТелескоп написа:А би ли ни казал,каква е причината,за да не се развива темата !? Може и друг автор да я продължи !!!malkojinji написа:Темата изчерпана,снимките изчезнаха,няма и да се развива,няма ли кой да я изтрие.![]()
![]()

Нидей тъй ве момче,нимой с лошата.vrab4e написа:това май е BG форум не трябва да казваш каквото мислиш............... тя няма почивен ден

По умният, винаги отстъпва.
Темата беше полезна за региона защо да не вървят нещата и за напред? Егати форума пффф

Като не кълве аз ще клъвна.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Оооо Мими разхубавила си се!Momoro написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Здравейте, пичове,Momoro написа:Paublo_Eskobar написа:Оооо Мими разхубавила си се!![]()
Мирсииии... ПИЧ![]()
![]()
Прегледах темата, после прегледах всичките постове на Momoro и се убедих , че той си е нашият готин Мими. С чепатия му характер, но и с толкова неща, които има да каже на колегите от своя опит и изобретателност. Моля Пабло и другите модератори да го оставят, а не да го притискат, защото в информационен план той си е чиста находка. ПовЕрвайте ми, аз съм професионален журналист и имам усет към тия неща.
Наслука

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- antivik
- кандидат преподавател
Тихо бе Доценте, уж си учен човек пък такъв гаф? Недей издава човеко, че па ше го баннат и требе на ново да си прави регистрацияdocenta написа:
Здравейте, пичове,
Прегледах темата, после прегледах всичките постове на Momoro и се убедих , че той си е нашият готин Мими. С чепатия му характер, но и с толкова неща, които има да каже на колегите от своя опит и изобретателност. Моля Пабло и другите модератори да го оставят, а не да го притискат, защото в информационен план той си е чиста находка. ПовЕрвайте ми, аз съм професионален журналист и имам усет към тия неща.
Наслука

-
- научил се да хвърля
Вчера писах няколко реда за една прашка и веднага имаше мнение на Моморо , който ме бъзикна за грешка в дума /все пак е рибарски форум а не форум на студенти по българска филология/ и беше и качил снимка от галерията ми / това така и не се научих/ , но вечерта го нямаше. Сега ми стана ясно защо.
- antivik
- кандидат преподавател
А ти що се впрягаш толковаniko_tod написа:Вчера писах няколко реда за една прашка и веднага имаше мнение на Моморо , който ме бъзикна за грешка в дума /все пак е рибарски форум а не форум на студенти по българска филология/ и беше и качил снимка от галерията ми / това така и не се научих/ , но вечерта го нямаше. Сега ми стана ясно защо.

- gupata_riba
- вече хвърля и на тежко
EЙ ,тука мнооо дърпа,ша скъса гащите чак...
Няма ли ,,На риба през 2012г,,
Няма ли ,,На риба през 2012г,,

На къса плувка ,в репея