Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Как да решим проблема...до админа,модовете и вс .приятели
Модератор: sapuna
Как да решим проблема...до админа,модовете и вс .приятели
След бан на mimeto и изтриването на 2 профила-malkotojinji и malechkop,
някак си се закрепих с karakudyo.
С последното потребителско име ,мисля не съм засегнал никого,че пак бан.
Питам защо.
Никъф шанс нямам ,така ли.
Само като се разбере че съм аз и шат...
някак си се закрепих с karakudyo.
С последното потребителско име ,мисля не съм засегнал никого,че пак бан.
Питам защо.
Никъф шанс нямам ,така ли.
Само като се разбере че съм аз и шат...
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Как да решим проблема...до админа,модовете и вс .приятел
Това ще да е някакво отношение налична основа... 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- фен клуб-скобар
1.1 - Имате право само на един потребителски профил. Забранена е регистрацията на повече от един профил с различни потребителски имена. Забранено е гласуването в една и съща анкета с повече от един потребителски профил!
На първо място е в правилата на форума...
Отделно първия път не знам за какво са те баннали, но продължението е ясно
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Нещо не си наясно,профилът е един и го трият и си правя нов със стария имейл,със един имейл ,не може да регистрираш 2 профила.vlado-fidera написа:1.1 - Имате право само на един потребителски профил. Забранена е регистрацията на повече от един профил с различни потребителски имена. Забранено е гласуването в една и съща анкета с повече от един потребителски профил!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Драсни едно лс на Косьо (барута) или фиксер.
Нещо с извинителен тон ще трябва да е,и ако ти опростят бана да Фнимаваш с лаенето за напред
Имаше къде къде по-лоши случаи от твоя,но с по няколко месечни бана ... ама !?!
Иначе успех от мен!
п.п.Бана е към теб,не към ника ти.
Та с къвто и ник да се регистрираш усетят ли че си ти ще те банват постоянно.
Нещо с извинителен тон ще трябва да е,и ако ти опростят бана да Фнимаваш с лаенето за напред

Иначе успех от мен!

Спрял съм с лаенето,това не е вече sharo1.stich написа:Драсни едно лс на Косьо (барута) или фиксер.
Нещо с извинителен тон ще трябва да е,и ако ти опростят бана да Фнимаваш с лаенето за напред![]()
Иначе успех от мен!
Наистина ще е лично срещу мен,за това искам подкрепа,сам нищо немога да сторя.
Това предложение ми се струва уместно :jobobo написа:...Спрял съм с лаенето,това не е вече sharo1.
Наистина ще е лично срещу мен,за това искам подкрепа,сам нищо немога да сторя.
Пиши едно лично на администратора barutchiata © и се разберете като мъже. Каквата и подкрепа да ти дадем "ножа и сиренето е в него"stich написа:Драсни едно лс на Косьо (барута) .......
Нещо с извинителен тон ще трябва да е,и ако ти опростят бана да внимаваш с лаенето за напред...

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Писах им и чакам отговор. 

- antivik
- кандидат преподавател
Телескоп написа:[
Пиши едно лично на администратора barutchiata © и се разберете като мъже. Каквата и подкрепа да ти дадем "ножа и сиренето е в него",пък вероятно и ти имаш определяща вина за постоянните баннове,така че само с диалог може да се стигне до някакъв компромис !? Ако зависише от мен,аз бих ти дал шанс !!!

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Простено е човек да греши. Не е простено да повтаря грешките си. Аз също мисля, че трябва да има възможност от втори шанс. Не съм наясно точно какво е станало, но бановете не се раздават като бонбони
. За това, моят съвет и към двете страни е: Намерете компромиса и двете страни. Винаги има решение. А и нека бъдем всички по-позитивни към другите. Така и другите ще са позитивни към нас. Желая ти успех, но и ти се огледай малко. Явно си колоритна личност, ама и малко бързо се палиш
. Приемай нещата поне малко по-позитивно. Негативното просто го подминавай. Успех 

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- daniel_g
- разбира нещата
Много малко са хората във форума, които ходят за риба почти всеки ден и пускат смислени и интересни репортажи със снимки. Един от тях БЕШЕ mimeto-sharo1-и тн. и тн.(сменя ника щото само го гонят от форума). Че няма перфектни хора, няма, ка моли рибари
Че е малко по-заядлив от другите е факт, но пък да го махнете за постоянно от форума. Никой не печели от това. Че казал нещо напреки на някой, ми голяма работа пък! Кат им е слаб ..... да му се жържат, си е тяхна работа.
Според мен, върнете момчето у форума, оставете го да си пише, на някой нещо като не му допада, трийте мненията му, но нека продължим да се радваме на неговите репоратжи и излети! А и той сам казва, че ще си коригира поведение!

Според мен, върнете момчето у форума, оставете го да си пише, на някой нещо като не му допада, трийте мненията му, но нека продължим да се радваме на неговите репоратжи и излети! А и той сам казва, че ще си коригира поведение!
http://forum.nariba.com/memberlist.php? ... le&u=79135
Как и с какво и кого засегнах с тез 33 мнения
Как и с какво и кого засегнах с тез 33 мнения

- Бисо
- сериозен играч
Преди да се стигне до бан е имало хиляди компромиси и поне няколко предупреждения....
Сеа ревеш,друг ти е виновен....
Сеа ревеш,друг ти е виновен....
IVKOPIVKO написа:Направо ми взе думите от устата... ...jean11 написа:.Само дано не се драчиш с людете като в предишния си профил
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
+ 1 за Шаро да остане вьв форума
Това е човека който поддьржа темата за Стамболийски , и единственият човек който има информация за там постоянно.
Все пак това е рибарски форум , на който не му понася да се помайтапят с него да ходи при женките в BGmama

Това е човека който поддьржа темата за Стамболийски , и единственият човек който има информация за там постоянно.
Все пак това е рибарски форум , на който не му понася да се помайтапят с него да ходи при женките в BGmama

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Не съм много наясно със съобщението което ми изпрати,а за бана явно си има причини.Никой не те е карал насила да се регистрираш в този Форум,там ясно пише кави са правилата и би трябвало да ги спазваш.По принцип бих те подкрепил,но съм отскоро тука и аз още не съм наясно със всичко.Явно пишеш неща които не се толерират и би трябвало сам да откриеш грешките си.То и аз по едно време го бях подкарал със спамове,но след едно предупреждение се коригирах.Виждам по горе колеги със по голям стаж във Форума те съветват разумно да пишеш на ЛС на Администратора.Все пак ти желая успех:D