Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от Vlado_852 »

Като си помисля за 20лв. /и то за 24 часа/ какви язовири има само...!?! Жалко, че не са по-близо да ги почещаваме по-често... :evil:
А тея нашите са си локви с таранки, че и ги ловим на същиге пари така като гледам...

П.П.
Иво, 10лв. на човек, който има право на ДО три пръчки. Това са стандартните регламенти по тези места.
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ato »

те го и нащо закриване с Митачето
мойто ????
Изображение

ко де се прави такъФ ми бил касметя

ма те го и тва Митаче дет нИ бил спинингис
Изображение

сега се отдавам на дялкане да се готвя за след забраната

ПП оп забрах да спомена размерите мойто щукле даже не съм го имерил че бързаше да си ходи
Мтика заби 51 см , но за тИгло смотаното ми пружинно кантарче (поне на 35 години стаж) заби околи 1,100 кг
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Ееееее супер закриване.
Изображение
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

Ato написа:те го и нащо закриване с Митачето
мойто ????

ПП оп забрах да спомена размерите мойто щукле даже не съм го имерил че бързаше да си ходи
Мтика заби 51 см , но за тИгло смотаното ми пружинно кантарче (поне на 35 години стаж) заби околи 1,100 кг
Лелееее,ама то какво да ме учуди вече,като неможе да лови шарани станал ми спинингист :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

bachoivo написа:
K.KOLEV79 написа:
Може но аз поне незнам за това при положение че съм там всеки уйкенд от както са го отворили тази година ,миналата година беше (риба над 10 килограма да се връща в язовира) но това означаваше една риба която надвишава 10 кг. ,та си мисля че нещо не са се разбрали явно ще питам тази седмица и ще ви кажа ,аз принципно си ти тръгнах с 15 кг. таранка.
Колега ти си избил рибата :) :) Шаран не се ли обажда? А какъв калибър е каракудата? А и още нещо да питам, че с тия платени много не ми е ясна работата: 10лв три пръчки - става ли отиваме аз, брат'чеда и свакото, кихваме 10 кинта и ловим с по една пръчка - поне аз така го разбирам, все пак не е на човек.
Много питам, ама с питане до Цариград се стига :wink: :D

P.S. А някой да знае нещо за платен гьол до Кошарна? Мин. седмица разбрах, че имало и там платено. На един колега на работа сина му ходил, ама не знае как е заплащането, не е питал де....
На кошарна колега 3 лева на пръчка ,ако минат да ти вземат парите аз ,аз от 5 пъти 1 съм плащал ,там предимно таранка се лови но е гол след гол.
На пет каденци един колега извади два шарана единя беше окло 2,5 кг другия 1,5 кг но още не е тръгнал там добре шарана студено му е най вероятно ,незнам дали 3 човека ще минат с 10 лева трябва да питаш.
Калибара на таранките ей такъв
Изображение Изображение Изображение Изображение
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

K.KOLEV79 написа: На кошарна колега 3 лева на пръчка ,ако минат да ти вземат парите аз ,аз от 5 пъти 1 съм плащал ,там предимно таранка се лови но е гол след гол.
На пет каденци един колега извади два шарана единя беше окло 2,5 кг другия 1,5 кг но още не е тръгнал там добре шарана студено му е най вероятно ,незнам дали 3 човека ще минат с 10 лева трябва да питаш.
Благодарско колега!
Ato написа:те го и нащо закриване с Митачето
мойто ????

Ашколсун , момци :) :) След забраната по-големи ще има :)
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
sinbad
новобранец
новобранец

Мнение от sinbad »

bachoivo написа:
K.KOLEV79 написа:
Може но аз поне незнам за това при положение че съм там всеки уйкенд от както са го отворили тази година ,миналата година беше (риба над 10 килограма да се връща в язовира) но това означаваше една риба която надвишава 10 кг. ,та си мисля че нещо не са се разбрали явно ще питам тази седмица и ще ви кажа ,аз принципно си ти тръгнах с 15 кг. таранка.
Колега ти си избил рибата :) :) Шаран не се ли обажда? А какъв калибър е каракудата? А и още нещо да питам, че с тия платени много не ми е ясна работата: 10лв три пръчки - става ли отиваме аз, брат'чеда и свакото, кихваме 10 кинта и ловим с по една пръчка - поне аз така го разбирам, все пак не е на човек.

P.S. А някой да знае нещо за платен гьол до Кошарна? Мин. седмица разбрах, че имало и там платено. На един колега на работа сина му ходил, ама не знае как е заплащането, не е питал де....

За кошарна моналата година бях там 3лв. на 4овек таранка се лови на далбо4ина 20или30 см големинта на рибата два пръста,хвърляш вадиш празно немаше на бял 4ервеи за голяма риба забрави
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

От проведен телефонен разговор със собственика на 5 Кладенци тази сутрин, стана ясно, че информацията е вярна:

10лв. на човек
до 5 кг. риба фрее.
bg42
новобранец
новобранец

Мнение от bg42 »

sinbad написа:
bachoivo написа:
K.KOLEV79 написа:

За кошарна моналата година бях там 3лв. на 4овек таранка се лови на далбо4ина 20или30 см големинта на рибата два пръста,хвърляш вадиш празно немаше на бял 4ервеи за голяма риба забрави
в Кошарна 3 кинта-и риба на корем
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

В Кошарна таранката какъв калибър е?
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

А някой да каже как се стига до Кошарата? :lol:
Above us only sky
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

lfc_boy написа:А някой да каже как се стига до Кошарата? :lol:
По пътя :D :D :D :D
Сливо поле на центъра на дясно , в Борисово държиш левия път за Черешово на разклона за Стамболово в дясно пез Стамболово и само по главния път си в Кошарна караш по главния път който е байр на долу и в ниското хващаш по моста към стопанския двор той се вижда ,пътя минава през стопанския двор и в края се разклонява хващаш левия път който се изкачва на горе и е в камъчки ,караш си по него и като се качиш на високото гледаш в бясно долу в дерето ииииииииииииииииии ооооооооооооооооо гьола :D :D
Аватар
svetlens
новобранец
новобранец

Мнение от svetlens »

Колко е едра таранката на Кошарна.
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

svetlens написа:Колко е едра таранката на Кошарна.
Шамарче-100-150 гр рядкост е 200-300 гр таранка
deto_g
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от deto_g »

А за гьола на Юпер някакво инфо някой има ли? Последно ходих там миналата пролет, но не бях впечатлен.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”