Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

от ония дето кълват на изкуствени примамки ...
- ivan.g.andonov
- фен клуб-скобар
Re: от ония дето кълват на изкуствени примамки ...
МОМЧЕТА БРАВО ЗА УЛОВЕНИТЕ И ЗА ПУСНАТИТЕ.НО ВСЕ ПАК ОПРАВЕТЕ СИ БЕЛЕЖКИТЕ ПО МАТЕМАТИКА

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Маломерки отвсякъде!
Защо няма ориентир до тях, а?

Защо няма ориентир до тях, а?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- svincyyy
- ще става разбирач
Бе какво става бе вече и младите ли касапи станаха.Аз си мислех ,че само дядките са такива.Били 35 см и какво ако е 34 ще я пуснеш ама щом е 35 я зимаш така ли.Неми се коментира повече
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

Браво момчета,
научили сте риболова
!
Сега се научете да мислите и за риболова догодина и няма да имате грешка
научили сте риболова

Сега се научете да мислите и за риболова догодина и няма да имате грешка

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
стига сте ме критикува ли .... като не ви изнася не гледайте снимките,изкарахте ме тука касапин ...като много-сте умни,вместо да пушим цигари за 5 лв кутията земете зарибете язовирите... ако всички рибари които пушат цигари бяха давали същите пари за зарибителен матерял щяхме да сме държавата с най-голямата популация от риба,въпреки че не е толкова голяма страната ни!!! А и въздуха марсите.После се правите на добри рибари които мислят за природата и като сте пуснали 2ве малки рибки
лично аз повече няма да пускам теми в тази раздел

И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
- koda33
- разбира нещата
Браво бре момци , нпрао сте им съдрали ританките

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- svincyyy
- ще става разбирач
Ми ти недеи пи кафе и зариби бе младеш или недеи кара кола нз дали можеш още защото пак мързиш въздуха.Тези цигари и риболова нимят нищо общо и ще критикуваме докато не се научиш как се ходи за риба.Пуснали сме 2 малки рибки ами то и световно известният шаран който умря в Англия на скоро е бил малка рибка ама сега цяла Англия е в траур.Така ,че .... хаисде да не влизаме в подробности.А и тия смешни штуклета по 800 грама като и махнеш главата и я изчистиш какво ще остане няма и за една бира да изпиеш.kasabov_le написа:стига сте ме критикува ли .... като не ви изнася не гледайте снимките,изкарахте ме тука касапин ...като много-сте умни,вместо да пушим цигари за 5 лв кутията земете зарибете язовирите... ако всички рибари които пушат цигари бяха давали същите пари за зарибителен матерял щяхме да сме държавата с най-голямата популация от риба,въпреки че не е толкова голяма страната ни!!! А и въздуха марсите.После се правите на добри рибари които мислят за природата и като сте пуснали 2ве малки рибки![]()
А и нестига ,че си плащам всяка година билет и съм редовен постоянно и рибата пускам и да седна да зарибявам не смятам ,че това е моя работа+това и нямам финансите за това ако ги имах с най-голямо удоволствие
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
превозат е нужен ... цигарите не варшат никаква работа 

И ловец сам и рибар сам
браво на момчетата!всички станахме света вода ненапита и критикуваме,маломерки били рибите нямало "релийз",такъмите им били дърво -айде холан!на тяхната възраст вие какви сте били?повечето от нас не разбират риболова,не е номера да се наместиш до такъми за ...... лв. и да се оглеждаш важно.сигурен съм че никой не е изпитвал наскоро такова удоволствие от рибарлъка както тези момчета!стига критики,уважавайте другите!когато му дойде времето ще пускат и излишната риба и ще имат по добри сопи
Не се отказвайте да пишете,че в този форум само пишман рибари останаха. Истинските специалисти спряха да пишат вече. Браво и от мен,за мен са в нормата и щом сте трима , няма проблем. На тези дето не им харесва да се обърнат към законодателя.
Радвам се че постнахте снимките и споделихте чуството с нас браво

абе критиците луди ли сте тия момчета с тия 10 риби ли ще объркат популацията , всички знаем къде е проблема - липса на контрол и на кавото и да е зарибяане
- exm
- новобранец
- Обратна връзка:
Малеее, пишман станах от алтруисти!
Абе джанъм, що не се вземете в ръце и да спрете с тези хамерикански истории за риболов.
Хората им се лови риба но и я обичат да я консумират... какво по- хубаво от това.
Не я продава, а си я консумира с близки, с кеф, и му е кеф да се похвали какво е хванал.....
Всички наскочихте на лапетата...
Вие сте критерия на БГ риболова... аре баста!!!
Момчета, не се срмувайте,...давайте и други подобни репортажи!
На човек му е заложено да е ловец, и да се хвали с неговите си постижения... всичко друго е форма на криворазбрана достатъчност.
И английската кралица е казвала..." Като няма хляб, да ядът пасти"....
Деразайте, и все повече успехи!
Сами прценявайте колко ви е нужно за вкъщи... що то този с такъми за 5000 лв, на гладния не вярва, а и на гладния му се еде риба!!
Поздрави, и не ми пука кой ще засегна!!!
Абе джанъм, що не се вземете в ръце и да спрете с тези хамерикански истории за риболов.
Хората им се лови риба но и я обичат да я консумират... какво по- хубаво от това.
Не я продава, а си я консумира с близки, с кеф, и му е кеф да се похвали какво е хванал.....
Всички наскочихте на лапетата...
Вие сте критерия на БГ риболова... аре баста!!!
Момчета, не се срмувайте,...давайте и други подобни репортажи!
На човек му е заложено да е ловец, и да се хвали с неговите си постижения... всичко друго е форма на криворазбрана достатъчност.
И английската кралица е казвала..." Като няма хляб, да ядът пасти"....
Деразайте, и все повече успехи!
Сами прценявайте колко ви е нужно за вкъщи... що то този с такъми за 5000 лв, на гладния не вярва, а и на гладния му се еде риба!!
Поздрави, и не ми пука кой ще засегна!!!
Когато други потребители пускат снимки с цели кофи риба - мълчите. Когато обаче някой по-"непопулярен" реши да се покаже - готови сте да го обесите.Страшен народ, ей...
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
lusienn написа:Много хубаво снима телефона -та викат спинингистите я каква е тая гега
Кой знае къде е рибата ще лови и с такъм от 4лв
Не че нещо колега ама е смешно това което го казваш не всеки от нас може да си позволи пръчка от 100 лв и нагоре вярно че е по-добро изживяването ама като си имаш късмет и те бива ако ще пръчката ти да е набрана от лозето пак си си риболовец,а пък и да имаш тояга от 10000 лв като не ставаш за нищо заври си я някъде...
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]