Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.СУХОДОЛ
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
яз.СУХОДОЛ
колеги някой ходил ли е на суходол какви са отзивите за този водоем????????????????
Re: яз.СУХОДОЛ
Миналата Събота минах от там,водата беше много мътна като боза
Имаше три коли само а за там това е нищо предвид навалицата през уикенда която се образува там 

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Преди две седмици хванах 16 уклея. Бях сам на целия гьол. Уклея е приличен размер, стрелях постоянно бял червей. Взимаше на дистанция 15 метра, на 1,5 метра дълбочина. РиПките бяха активни между 11 и 16 часа.
нямам живарник
-
- научил се да хвърля
За софийския ако не се лъжа.doktor5 написа:Колеги за кой Суходол пишете? Област?
По обяд минах за малко цъкат уклеи и каракуда,водата леко мътна ,баи Горги каза 7 лв на пръчка рибата не се плаща-пуснал е 4 тона едра каракуда но водата е студена ,миналата седмица има изваден толстолоб голям 25 кила
Иначе ми е удобно гьолчето на 5 минути от нас.Става въпрос за софийския на околовръстното.

Риболовци.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
И то са все едни амури,шарани,пастърви и на предишният ден обикновенно са извадени все едни шарани и амури по 15тина килцаhristotihov написа:Бай ти Георги всеки ден пуска по 4-5 тона риба.![]()
![]()

Така изглеждаше когато минах през седмицата да пия едно кафе
водата е студена сутрин по брега има лед като на всякъде естествено че рибата не е активна освен уклея като загрее водата 

Риболовци.
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Момчета скоро някой да е ходил да каже как е има ли раздвижване? 

И аз туй питам, за уклея знам..Ясен Генсузов написа:Момчета скоро някой да е ходил да каже как е има ли раздвижване?

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ходих в неделя 13.03.2011, няма никакво раздвижване, водата е ледена, всички бяха капо.
нямам живарник
Често минавам от там-цяла зима беше празен почти до дупка.Сега са го понапълнили,на 15-ти след обяд(тогава минах последно)и в дъжда имаше двама рибари,но тъй като бяха с/у фургона,не спрях да проверявам.Ribko написа:И аз туй питам, за уклея знам..Ясен Генсузов написа:Момчета скоро някой да е ходил да каже как е има ли раздвижване?
колеги има ли някой прясно инфо за язовира,че мислим да го посетим в неделя.Ако може такси и условия мерси предварително
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Зарибили са малко с шарани, но излизат случайни бройки по 1-2 на ден за целия гьол. Чат-пат по някой кефал 200-300 грама, каракуди по 20 сантиметра, костурчета по 10 сантиметра, уклей, слънчаци и раци. Таксата е 7 лева на пръчка, рибата е безплатна. За актуална информация, по-добре следи (и пиши) в тази тема: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... start=1380
нямам живарник