Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дунавска красота
-
- разбира нещата
Re: Дунавска красота
Красота! Нямам какво друго повече да кажа! Евала

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Като видя репортаж дето пише "Абе чудех се...", последвано от "... след десет минути бях на Дунава", направо лошо ми ставаtsonev написа:.... след десет минути бях на Дунава. Рибари никакви не се мяркаха, Водата - огледало, въпреки лекия бриз и малкото облачета в небето.

Чудесно изложение и снимки. Само не разбрах защо пускаш 3 риболова в една тема. Та това са си три отделни излета. Така може да пропуснем нещо по презумпцията, че вече сме го прочели. Поздрави.

Добре си си прекарал по големи другия път

Като видя репортаж дето пише "Абе чудех се...", последвано от "... след десет минути бях на Дунава", направо лошо ми става
Защо бе, мам...а му трябва дя живея на 200 километра от любимата ми река? Случайно да сменяш каквото там живееш за един тристаен в София? Харизвам ти го на момента
Чудесно изложение и снимки. Само не разбрах защо пускаш 3 риболова в една тема. Та това са си три отделни излета. Така може да пропуснем нещо по презумпцията, че вече сме го прочели. Поздрави.
[/quote]
Приятелю, това за апартамента в София само да не го прочете жена ми, че току-виж ме направили размяната и ще ме обречеш на доживотен карцер в панелна клетка.
Пускам в една тема, защото почти винаги хващам по една или най-много две риби и си тръгвам. Не е атрактивно за една риба отделна тема, та за това реших да си направя една обща, пък с времето хората обичащи Реката ще научат, че щом пиша в темата, значи има нещо ново. Хващам по една риба, защото ми е достатъчна да си нахраня семейството. Не практикувам вече връщането на рибата във водата, защото преди време започнаха да говорят за мен, че съм луд. Тук в малкия град все още няма култура и начин на мислене за утрешния ден и за нашите деца. Да върнеш рибата във водата е грехота, да си събереш боклука след излета, отново е грехота, та за това минах на варианта - хващам една риба и си тръгвам, така поне приятелите ми и въдичарите покрай мен не ме смятат за луд....
Весели празници!

Приятелю, това за апартамента в София само да не го прочете жена ми, че току-виж ме направили размяната и ще ме обречеш на доживотен карцер в панелна клетка.

Весели празници!

-
- новобранец
Е, никой няма да те упрекне, че взимаш по една риба за вкъщи, особено с такъв хубав размер на рибите. Не е като някои други, които мъкнат огромни пълни живарници. Едни мои "приятели" бяха хванали над 30 щуки - 3ма души , и една даже не са пуснали обратно, а се чудили на кого още да раздават - това вече е грехота и срамота.
Много хубави риби и много интересна стратегия - хващаш една и си тръгваш. Евала.
Много хубави риби и много интересна стратегия - хващаш една и си тръгваш. Евала.
-
- фен клуб-скобар
не е до манталитета на малкия град колега, миналата година, когато онзи от Сливата си пусна говната на кравефермата в канала на Орсоя масово с тройки вадеха зашеметени щуклета по педя. Имаше коли с всякакви регистрации. В същото време на любимата река риболова на щука си вървеше перфектно. Не мога да ги разбера тези хора, какво удоволствие изпитват от това да гребат отровена риба като са били толкова път за ушким приятен риболов и почивка.
П.П. Евала за приятните репортажи всеки път като ги чета все едно че съм на реката.
поздрави
П.П. Евала за приятните репортажи всеки път като ги чета все едно че съм на реката.
поздрави
sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

E, клетката е тухлена, и не е лошо апартаментчето, ама си е клетка – абсолютно си прав. А лудницата е пълна. Единствената река, дето е на 10 минути от нас е канала на Владайската през Лъвов мост, ама в нея на въдица мога да ковна най-много някое лай...о. Хич не ти трябва, повярвай ми. Прати жената като е толко фен да я води мойта по моловете, а аз идвам при тебе на риба. 

Браво......
Винаги съм го казвал.........Това което Дунав дава като емоция го няма никъде....

Винаги съм го казвал.........Това което Дунав дава като емоция го няма никъде....

-
- фен клуб-скобар
shark999 написа:Браво......

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Наближава края на забраната и усилено се стягам за новия сезон. Вече имам нов спиниг с макара и няколко нови примамки. Надявам се да е успешен, въпреки ниското ниво на Реката. Вече си спомням с носталгия за зимните щуки. Ще се похваля с една публикация във вестник "Уикенд" с хваната от мен щука 3.200кг на 7-ми февруари.

Надявам се на 4-ти юни да се похваля отново с нещо подобно ...

Надявам се на 4-ти юни да се похваля отново с нещо подобно ...
Благодарим колега за репортажа и снимките от река Дунав!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Чудесни репортажи на колегата Цонев,
През миналата година и аз така допълвах една тема за риболов на костур с елементи от различни излети и смятам, че е добра идея. Който следи теми и автори, разбира, че има нещо ново.
Наслука на всички тази събота!!!
През миналата година и аз така допълвах една тема за риболов на костур с елементи от различни излети и смятам, че е добра идея. Който следи теми и автори, разбира, че има нещо ново.
Наслука на всички тази събота!!!
Добра тема колега ,а като се замисля не е добра ами си е направо супер,с голям кеф си я изчетох и ти пожелавам големи риби през новият риболовен сазон.А и се надявам като кацна и аз 04.06 на ДУНАВ да мога лично да и се насладя на тая красота за поне 3 или 4 дни и нбаздраве от мен че станало ракиено време 

И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода