Язовира в Мало Бучино или така наречения яз.Иваняне

Модератор: Кърцата

mitko__05
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Язовира в Мало Бучино или така наречения яз.Иваняне

Мнение от mitko__05 »

от Перни съм се чудя каде да ходя за риба горе долу на 50 км около града та в рибарски вестник четох че на Яз.Иваняне имало риба даже някакв хвана 3 трофеини екземпляра та искам да питам някои знае ли какви са условията там такси макси пари и тн
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
Аватар
SPIRIT
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Това е информация от колега който ми я даде!

Мнение от SPIRIT »

Каракудата си кълве на всичко , покрай нея може да се хване почти всяка друга риба ако се има късмет . Има шаран , амур , есетра , канален и американски сом , може и някоя бяла да е останала отпреди две години има и някоя и друга пъстърва с две думи риба има но в момента кълве основно каракуда ! Таксите са 8лв. на първа пръчка и 4лв. на всяка следваща . Ако се вземе карта на ЦРС таксите стават съответно 2лв. за първа и 1лв. за всяка следваща въдица . Кълве си както и на бял така и на торен . Ако няма вятър някаква ефтина захранка ( примерно само кюспе и галета ) и на плувката гол след гол .

:D :wink: 8) :D :wink: 8) :D
УСПЕХ! :!: !
Наслука! ;-) :-) ;-)
mitko__05
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitko__05 »

мерси а рибата шлаща ли се
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

А къде се намира?

Мнение от Димо Генчев »

Колеги виждам, че е станало въпрос за язовир около Иваняне. Бихте ли могли да ме насочите как да го намеря. Преди време ми разказваха за някакъв, най-вероятно е същият, щото 8-те лева съвпадат. Аз обаче не можах да го намеря :(
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”