Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
компютър+аксесоари....
-
fish_go
- ще става разбирач

компютър+аксесоари....
здравейте колеги.Дойде реда и на настолния ми компютър...та направо по същество:
Процесор: AMD SEMPRON 2400+;
MB: ASUS VIA KT600 ATA133 SATA AG;
RAM: 512 MB Pc3200 DDR;
HDD: HITACHI 80 GB 7200rpm SATA;
FDD: 1.44 MB;
Video card: ATI Radeon 9550 AGP 8X 128 MB tv out;
CASE: Middle Tower ATX;
Monitor: Trinitron FD 17 инча с 2 ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЧЕРНИ ЦВЯТА против дразнене на очите;
DVD/CD-RW: TEAC.
Toва е в общи линии...рам паметта може да се вдига..слотовете са свободни...има външна лан карта....ии ако нещо друго ви интересува питайте
Към него давам: 1бр. мишка оптична; 2 броя клавиатури (точно преди 10-тина минути си правих въдиците и без да искам изтарвах едно олово и спейса се пукна на клавиатурата...но не е проблем ще го оправя) другата клавиатура е перфектна ; принтер на LEXTMARK...подарък ми е но лично аз не съм го използвал....жената преснима на него 1 2 пъти и тва беше...не е използван поне от 8 месеца.....Към компютъра вървят всичките му дискове,книжки и тем подобни.
Нещата се намират в гр.Горна Оряховица.В Търновска област доставям на място.За други градове ще се разберем.За контакти само в ТЕМАТА или на ЛС...телефона е временно спрян.
Цената която му търся е 280 лева
-----------------------------------------------------------------
Снимки ще кача утре че стана много късно
Процесор: AMD SEMPRON 2400+;
MB: ASUS VIA KT600 ATA133 SATA AG;
RAM: 512 MB Pc3200 DDR;
HDD: HITACHI 80 GB 7200rpm SATA;
FDD: 1.44 MB;
Video card: ATI Radeon 9550 AGP 8X 128 MB tv out;
CASE: Middle Tower ATX;
Monitor: Trinitron FD 17 инча с 2 ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЧЕРНИ ЦВЯТА против дразнене на очите;
DVD/CD-RW: TEAC.
Toва е в общи линии...рам паметта може да се вдига..слотовете са свободни...има външна лан карта....ии ако нещо друго ви интересува питайте
Към него давам: 1бр. мишка оптична; 2 броя клавиатури (точно преди 10-тина минути си правих въдиците и без да искам изтарвах едно олово и спейса се пукна на клавиатурата...но не е проблем ще го оправя) другата клавиатура е перфектна ; принтер на LEXTMARK...подарък ми е но лично аз не съм го използвал....жената преснима на него 1 2 пъти и тва беше...не е използван поне от 8 месеца.....Към компютъра вървят всичките му дискове,книжки и тем подобни.
Нещата се намират в гр.Горна Оряховица.В Търновска област доставям на място.За други градове ще се разберем.За контакти само в ТЕМАТА или на ЛС...телефона е временно спрян.
Цената която му търся е 280 лева
-----------------------------------------------------------------
Снимки ще кача утре че стана много късно
-
fish_go
- ще става разбирач

Re: компютър+аксесоари....
поради причината че ми трябват пари цената пада окончателно до 200 лева!! ако има интерес качвам снимки или пращам на имейл...
-
fish_go
- ще става разбирач

Re: компютър+аксесоари....
хаха...направо не знам..на никой ли не му трябва компютър със всичките ми джиджавки?! Ако не ми трябваха пари нямаше да го продам...айде да ви заинтригувам още малко-Прибавям и система 5+1 към него на LUXEON.