Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Юпер няма да го пускат за риболов, както и Балкански.
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Това за юпер сигурно ли е на 100% ,и от каде е инфотоkutinchev написа:Юпер няма да го пускат за риболов, както и Балкански.
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А някой инфо да има за платените около Попово - Бойка, Водица, Ковачевица, яз. Батица
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Инфото за Юпер е от едни момчета, които са от там. Помолих ги да идат да питат, дали ще го пускат и това ми отговориха, че тази година не. Някой ако има тел на собствениците на Юперския водоем да го даде на ЛС, аз ще се обадя да питам и ще пиша.
Някой няма ли инфо за водоемите, които е цитирал колегата над мене???
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
За тези незнам нищо незнам,ама я обясни каде е това батица и за кой язовир на бойка има 2 броя там.bachoivo написа:А някой инфо да има за платените около Попово - Бойка, Водица, Ковачевица, яз. Батица
На помоищица 3 лева вход и шарана 5 лева таранка фрии
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
За Юпер търси владо 0887951600 охрана е там той ще знае какво е положението,аз говорих с него март месец каза ще го пускали но званни и кажиkutinchev написа:Инфото за Юпер е от едни момчета, които са от там. Помолих ги да идат да питат, дали ще го пускат и това ми отговориха, че тази година не. Някой ако има тел на собствениците на Юперския водоем да го даде на ЛС, аз ще се обадя да питам и ще пиша.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Баш яз. Бойка е този големия, който е първия след с. Лом Черковна (пътя Бяла - Попово) пада се отдясно на пътя, след разклона за Камен, има и табела. Следващия посока Попово е до с. Водица, пак от дясно на пътя. После идва с. Ковачевец, от дясно на пътя пак се вижда един язовир, а до колкото знам (и на мапс-а излиза) има поне още 2. След това преди ковачевската крепост (Калето) или след нея не съм много сигурен има отбивка на дясно по черен път за яз. Батица (не се вижда от пътя, ама имаше табела). Днес по работа ходих до Бяла, а след това и до Разград (такова ми се мамата от обикаляне). Та като пътувах към Разград ги огледах и затова запитах за инфо, че по Великден съм на гости на бабата и се събира инфо за него регионK.KOLEV79 написа:За тези незнам нищо незнам,ама я обясни каде е това батица и за кой язовир на бойка има 2 броя там.bachoivo написа:А някой инфо да има за платените около Попово - Бойка, Водица, Ковачевица, яз. Батица
На помоищица 3 лева вход и шарана 5 лева таранка фрии

http://wikimapia.org/13664402/bg/%D1%8F ... 0%BA%D0%B0
P.S. Във форума намерих тема на колега, който е ходил на яз. Батица - проблем е, че темата е от преди 2 години

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
-
- сериозен играч
Аз много си го харесвам Бойка,но вече няколко години не го пускат за любителски риболов 

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Говорих тази сутрин с Йордан Недев - охрана на водоема на Юпер.
Инфото:
5лв. на човек, каквото хванеш - вземаш.
По думите му обаче стана ясно, че рибата не активна много, защото водата била още студена (изворна била). Хващали (по негови думи) по 6-7-8 таранки на ден
Каза, че имало: таранка, амур, шаран, СОМ (
).
Инфото:
5лв. на човек, каквото хванеш - вземаш.
По думите му обаче стана ясно, че рибата не активна много, защото водата била още студена (изворна била). Хващали (по негови думи) по 6-7-8 таранки на ден

Каза, че имало: таранка, амур, шаран, СОМ (

Как се стига до водоема на Юпер? На гугъл мапс не мога да го намеря този водоем.
риболов - нещо истинско сред всичкия фалш
- dan10
- фен клуб-скобар
Някой да има някакво инфо за старите корите на р.Росица и р.Янтра? благодаря предварително !
СПЕШНО

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Минаваш през селото и излизаш посока божурово ,слизаш по един байр след селото и в ниското долу ще видиш табела която е в ляво а за язовира се завива в дясно,има път през селото но и да ти го обясня ще се объркаш ,по добре по царския път карайdelig написа:Как се стига до водоема на Юпер? На гугъл мапс не мога да го намеря този водоем.
-
- вече хвърля и на тежко
На Юпер освен каракуди нищо друго няма! Тия шарани, амури и особено сом си ги измислят обикновено арендаторите. Тоя гьол е абсолютно само с таранки. Казвам го от собствен опит. 

Незнам сега какво е положението на Юпер но аз преди 2 години ходих там около 3 пъти и единия път изкарах едно сомче около 1,5кг. на торен червей. Може да е било единственито но си беше СОМ. 

Абе от условията 5лв. на човек, каквото хванеш - вземаш недейте да очаквате много от този язовир.