Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо за антимово
Модератор: sapuna
инфо за антимово
ако някои има инфо за антимово за платения гиьол малкия да каже
- pachosz
- сериозен играч
Re: инфо за антимово
Дей туй нещо, друже? И не е ли Антимово? Пък и се пише гьол, а не гиьол... Те такива ми ти работи 

Язовир Антимово се намира на 10 км источно от Тутракан край едноименното село Антимово . Със своя прекрасен ландшафт предлага отлична атмосфера за почивка и отмора . За съжаление и тук , както по всички водоеми рибарите си оставят купища отпадаци. Водоемът е собственост на Водно стопанство Русе .
-
- новобранец
ако не се лъжа е 5лв вход и 5лв рибата......има шаран тостолоб каракуда и амур....последния път когато минавах оттам преди по малко от месец за 10мин един изкара два шарана около 2 килограма на плувка.
pachosz написа:Дей туй нещо, друже? И не е ли Антимово? Пък и се пише гьол, а не гиьол... Те такива ми ти работи
бл,за поправката ще го имам предвид, свикнахме да пишем на латиница и сега проблем.
^6tukar4eto^ написа:ако не се лъжа е 5лв вход и 5лв рибата......има шаран тостолоб каракуда и амур....последния път когато минавах оттам преди по малко от месец за 10мин един изкара два шарана около 2 килограма на плувка.
зна4и нема промяна спрямо миналата година.
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... start=4035 ето последното инфо от колегата!!!
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!