яз. Въча

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: яз. Въча

Мнение от st_piskov »

Аз минах онзи ден от там и спрях спрециално на Америката ди ги погледна тези садки,Но нямам спомен да съм видял въжета!Или са там и не са ми направили впечатление или са ги махнали!
Аватар
valkata34
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valkata34 »

INCUBUS написа:Режи,режи,пък като ти гръмнат зелката между очичките,в протокола ще го пишем "в пияно състояние си е ударил ряпата в двигателя на лодката"и пито-платено :mrgreen:
И когато се събуди кво се случи?
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Колега Диканаров,отдавна живея и работа без всякаква чест-включително и заради работата на такива като вашето поколение,ама това е друга тема и друг въпрос.А на яз.Въча,ловя изключително от брега,язовира е тесен,всеки тролингист вдига вълна и разваля риболова на всички други любители,ловящи от брега,поради,което,мисля,че е ясно,ще правя всичко възможно да се препятства свободното движение на лодки по този язовир.Освен това,решаването на такива въпроси не е от компетентност на ИАРА.Ама... кво ли ми дреме от всичко това,то и без това Българията отива на майната си,така,че лека нощ!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

valkata34,не задавай въпроси,ако наистина си решил да ходиш да режеш въжетата там.Посрещни съдбата си кат пич,каквато и да е тя :)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”