Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

яз. Въча
Модератор: dantho.mihov
- Commander
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
яз. Въча
Качва този клип който е направен от колеги, не е мой http://www.vbox7.com/play:4786fd95 с молба всички който обичат този язовир и ходят за риба там, да се съберем и да измислим как да накараме собственика да махме въжетата или да го дигне на високо. За да можем да минаваме от там.
-
- разбира нещата
Re: яз. Въча
този язовир ми е в кръвта! Есента като ходихме там нямаше сатки.... кога са успяли да ги пуснат във водата? Не трябва ли ИАРА да се заеме с този проблем?? Много кофти са направили с тези въжета колеги. Ако не се предприеме нищо единствения вариянт е ножа на важетата и тва е ... да се научат малко,че язовира не е техен и нямат право да правят с него каквото си поискат! Достатачно свободий си правят като затварят пътищата за слизане на язовира! Единственото място на което човек може да си пуска лодката си остана Михалково!
Аз сам определено за протест..Безобразие нечувано невиждано престапление,главата немиго побира..Институциите си прават пас, сигурно незнаят:):):):това е БУлгаристан...ниамам думи..Ще триабва да се деиства от говорене фаида ниама
Даааааа......................тръндафориада 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- разбира нещата
Kолега, къде се намира това съоръжение и защо на видеото пише Бетона на Цанков камък, да не би да има грешка?
-
- кандидат преподавател
Въча -някой друг път.Командър,я ми ги дай тия колеги,знаеш ли колко бързо ще си напишат къде и какво са снимали 

- Commander
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
------------------------------------------------------------------------------------INCUBUS написа:Въча -някой друг път.Командър,я ми ги дай тия колеги,знаеш ли колко бързо ще си напишат къде и какво са снимали
16.11.2010 Източник: МЗХ
Изпълнителният директор на ИАРА г-н Явор Недев подписа договор на стойност 2 334 991 лв. по проект за „Увеличаване и модернизация на рибопроизводството на ЕТ „НИК 60”. Проектът е по мярка 2.1 „Производствени инвестиции в аквакултурата” от
Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство”. Размерът на одобрената безвъзмездна финансова помощ е 1 400 995 лв.
При изпълнението на проекта ще бъдат извършени инвестиции в двата рибовъдни обекта на бенефициента ЕТ „НИК 60”: „Сини ханчета” край с. Хвойна и „Садково стопанство - Въча” при язовир „Въча”.
В обект „Сини ханчета” край с. Хвойна, Смолянско, бенефициентът ще модернизира производството на зарибителен материал. Предвидено е и израждането на мини ВЕЦ за постигане на автономност и цялостно задоволяване на нуждите от собствено производство на електроенергия.
Чрез изграждането на втория обект „Садково стопанство – Въча”, намиращ се на около 12 км. южно от стената на язовир Въча, „НИК 60” ще увеличи производствения си капацитет. Там ще се отглеждат по супер интензивна технология студенолюбиви и топлолюбиви видове риби в садки.
Срокът за цялостно изпълнение на проекта е до месец декември 2011 г.
Източник: Министерство на земеделието и храните
------------------------------------------------------------------------------------
Аз ги гледах когато ги строиха това наистина е на въча. А за бетона от цанков камък са глупости затова качих материала аз го имам някъде и на иара съобщението за тия садки.
-
- кандидат преподавател
Тези садки си ги има отпреди във "Въча",но няма такива въжета през язовира-един от моите агенти от Девин цяла зима ходи на риболов край тези садки,така,че ако там имаше такива неща,той и още двама чисто луди като него отдавна щяха да са им видяли сметката. 

- Commander
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
INCUBUS написа:Тези садки си ги има отпреди във "Въча",но няма такива въжета през язовира-един от моите агенти от Девин цяла зима ходи на риболов край тези садки,така,че ако там имаше такива неща,той и още двама чисто луди като него отдавна щяха да са им видяли сметката.
Слаби са ти информаторите колега. Има ги и още как ?!...
-
- кандидат преподавател
Тъкмо няма да бръмчите с лодките по целия язовир,ще се научите на истински труден риболов от брега...
Въжетата за които говорите са си там и няма голяма драма в това да ги открие човек. Стига идвайки от Бургас в посока Пловдив с разни отклонения, да спре колата на брега на язовира, да насочи очички и....да ги види.
Това е цялото разследване(по неволя)!
На "печелившите" - ЧЕСТИТО!
Та ако ще режете, там са си, режете ги.
Това е цялото разследване(по неволя)!
На "печелившите" - ЧЕСТИТО!
Та ако ще режете, там са си, режете ги.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Ще ги режем смело,не виждам какво да ме притеснява!
-
- кандидат преподавател
Режи,режи,пък като ти гръмнат зелката между очичките,в протокола ще го пишем "в пияно състояние си е ударил ряпата в двигателя на лодката"и пито-платено 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Incubus, нали си юрист-магистрат? Ако е така, последното ти включване по темата не ти прави чест! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Здравейте колеги,
за голямо съжаление всичко това е вярно ,имам предвид за садките и въжетата и тъй като това ми е един от любимите и най-често посещавани язовири реших да сезирам за тази нередност шефа на ЙАРА др.Анчев(още преди месец).
Той колеги, ме увери че ,е взел под внимание този въпрос ,ходил е на място със своя колега от ЙАРА Смолян (защото това се намира в неговия район) и са направили предписание на собственика въз основа на план който му е издаден за подреждане и укрепване на садките и по негови думи :
-Повече от половината пространство трябва да е свободно за любителите рибари и преминаващи лодки.
След което ми даде личния си тел. за да го сезирам ако отново се окаже че,въжетата са във водата и пречат за преминаването.Аз лично от тогава не сам ходил и не мога да твърдя дали е така,но ако има начин да го докажа веднага ще му позвъня за решаването на този въпрос.
(говорим за местност Америката)
Това е от мен.
за голямо съжаление всичко това е вярно ,имам предвид за садките и въжетата и тъй като това ми е един от любимите и най-често посещавани язовири реших да сезирам за тази нередност шефа на ЙАРА др.Анчев(още преди месец).
Той колеги, ме увери че ,е взел под внимание този въпрос ,ходил е на място със своя колега от ЙАРА Смолян (защото това се намира в неговия район) и са направили предписание на собственика въз основа на план който му е издаден за подреждане и укрепване на садките и по негови думи :
-Повече от половината пространство трябва да е свободно за любителите рибари и преминаващи лодки.
След което ми даде личния си тел. за да го сезирам ако отново се окаже че,въжетата са във водата и пречат за преминаването.Аз лично от тогава не сам ходил и не мога да твърдя дали е така,но ако има начин да го докажа веднага ще му позвъня за решаването на този въпрос.
(говорим за местност Америката)
Това е от мен.
ЛОШОТО ВРЕМЕ ПРЕЧИ НА БОЛНИТЕ НЕ НА ЛУДИТЕ