Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com

Форум

чепаруване от брега
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: чепаруване от брега
Не чувате какво ви пей VEF-a,ама........
Поне правите мускули и тренирате за състезанието по замятане.
Поне правите мускули и тренирате за състезанието по замятане.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- smel1968
- ще става разбирач
Раничко е още-около 5-10 юни започва активния улов на карагьоза.Макар че днеска хванах 1-вия си карагьоз за тази година на езерото,но за жалост-чепаре с 4-ри номер куки съм го закачил зад главата/затралил съм го/ но не яде.Иначе хубава риба-320 гр.И все пак е първия ми улов за сезона след 2 часа мятане.Не знам за вас-но аз винаги го ловя с чепарета от 4 до 1-ви номер куки и имам доста добри резултати.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
-
- новобранец
kolega смел само мога да те поздравя за успеха браво па макар и затрален все пак го има но е вярно,че неиска да яде ас се консултирах със няколко стари рибари и те ми казаха същото
а относно куките вярно е че 4 са наи добри аз има и доста чепарета с 7 крива заради нашествието на сърдина понейе понякога сум закачал и харип и сардина едновременно но 4 си е най-добре
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ
а относно куките вярно е че 4 са наи добри аз има и доста чепарета с 7 крива заради нашествието на сърдина понейе понякога сум закачал и харип и сардина едновременно но 4 си е най-добре
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ
-
- новобранец
споходи ме слука след толкова опити
взех един харип вчера но е много рядък
иска още 2, 3 градуса ми се струва
Един,ама харип.Харип,ама един.Един, ама си е кеф.nikolai8585 написа:споходи ме слука след толкова опити

Не остана,почва се.

-
- научил се да хвърля
Смелия,куката 4-ка,това ясно,ама цвета.....?
-
- новобранец
цвета е черно перо с някво ламе
зелено,жълто,червено, синьо
ламенце да има
зелено,жълто,червено, синьо
ламенце да има

- smel1968
- ще става разбирач
Днеска бях на морска гара,аз извадих 2 хариба,но общо видях да се извадят около 40 риби,като имаше и едри екземпляри.
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Колега, на какво чепаре?smel1968 написа:Днеска бях на морска гара,аз извадих 2 хариба,но общо видях да се извадят около 40 риби,като имаше и едри екземпляри.
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
- smel1968
- ще става разбирач
черно 8-номер с ламе,но извадиха и на зелено.Аз лично хванах на 4-ти номер щьркелово перо с ламе.
-
- новобранец
:spz:
браво,нека да тръгне както трябва
браво,нека да тръгне както трябва
Да споделя и аз, в понеделник бях на морска гара.До обяд клатих 7 метровия, в резултат няколко,трицонки и гюмюша.
Викам си, обръщам на кая, около мене хвърлят като замаяни за харип,в интерес на истината на фара вътрешния имаше 4-5 човека те си взимаха риба . И става към 13,30, аз вече съм, направил към кило кая.идват две момчета с едни деца и почнаха да мятат. на 4-5 замятане, единия наниза две риби, веднага разпъвам чепарето , докато го разпъна същия пич , направи 5-цА.мНОГО ХУБАВ КАРАГЬОЗ .Аз, направих 2 риби , последния удар не можах да вдигна чепарето, напълнено, а е със 7 куки.на следващо хвърляне върхът ми отказа, прекършисе в основата на водача.ама пусти мерак.....Така, стана 5 и събрах багажа , точно стигам желязната врата да излизам и гледам до ветрохода , един наниза 3 риби, викам счупен , не счупен,. мятам още 1 час, в резултат, пълно чепаре, макарата спря а е на микадо Т-рекс.почнах да тръскам барем се откачат , изкарах 3 карагьоза , много добри, обаче счупих и втория сегмент на пръчката и си тръгнах. напълно доволен излет,. а аот старите варненци знам, че карагьоза е кога цъфнат кестените, а чернокопа кога почнат да падат.
Викам си, обръщам на кая, около мене хвърлят като замаяни за харип,в интерес на истината на фара вътрешния имаше 4-5 човека те си взимаха риба . И става към 13,30, аз вече съм, направил към кило кая.идват две момчета с едни деца и почнаха да мятат. на 4-5 замятане, единия наниза две риби, веднага разпъвам чепарето , докато го разпъна същия пич , направи 5-цА.мНОГО ХУБАВ КАРАГЬОЗ .Аз, направих 2 риби , последния удар не можах да вдигна чепарето, напълнено, а е със 7 куки.на следващо хвърляне върхът ми отказа, прекършисе в основата на водача.ама пусти мерак.....Така, стана 5 и събрах багажа , точно стигам желязната врата да излизам и гледам до ветрохода , един наниза 3 риби, викам счупен , не счупен,. мятам още 1 час, в резултат, пълно чепаре, макарата спря а е на микадо Т-рекс.почнах да тръскам барем се откачат , изкарах 3 карагьоза , много добри, обаче счупих и втория сегмент на пръчката и си тръгнах. напълно доволен излет,. а аот старите варненци знам, че карагьоза е кога цъфнат кестените, а чернокопа кога почнат да падат.
много добре колега.
сори за сопата ; а снимки нямали ; успешен риболов на всички

-
- новобранец
само като чета и настръхвам
в събота ще я пробваме тая морска гара
че тука под моста маи нещо няма засега поне де
в събота ще я пробваме тая морска гара
че тука под моста маи нещо няма засега поне де