Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Ремонт на макара
Модератор: emo vasilev
Ремонт на макара
Здравейте колеги!Къде във Варна могат да ми ремонтират макарата?
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: Ремонт на макара
Здрасти,ама като искаш информация,поне кажи каква е макарата.Щото има по борсите макари за 6-7 лв. и по-магазините за над 100
Кажи,какъв е проблема и марката и модела на макарата.Да знае човек,накъде да те насочи.

А сега де? 

Макарата е Дайва Емкаст-Шаранджийска е и има луфтове.Смазах я със специална грес за макари,но проблема останаМоряка написа:Здрасти,ама като искаш информация,поне кажи каква е макарата.Щото има по борсите макари за 6-7 лв. и по-магазините за над 100Кажи,какъв е проблема и марката и модела на макарата.Да знае човек,накъде да те насочи.
Този модел фабрично си има големи луфтовеtodor_197 написа:Макарата е Дайва Емкаст-Шаранджийска е и има луфтове.Смазах я със специална грес за макари,но проблема останаМоряка написа:Здрасти,ама като искаш информация,поне кажи каква е макарата.Щото има по борсите макари за 6-7 лв. и по-магазините за над 100Кажи,какъв е проблема и марката и модела на макарата.Да знае човек,накъде да те насочи.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Ами аз имам три броя колега и само едната има големи луфтове,при другата са по малки,а третата си върти мазно и няма грам луфт-все едно от магазина излизаpampasa написа:Този модел фабрично си има големи луфтовеtodor_197 написа:Макарата е Дайва Емкаст-Шаранджийска е и има луфтове.Смазах я със специална грес за макари,но проблема останаМоряка написа:Здрасти,ама като искаш информация,поне кажи каква е макарата.Щото има по борсите макари за 6-7 лв. и по-магазините за над 100Кажи,какъв е проблема и марката и модела на макарата.Да знае човек,накъде да те насочи.