Ремонт на макара

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Ремонт на макара

Мнение от pasator »

Здравейте колеги!Къде във Варна могат да ми ремонтират макарата?
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Ремонт на макара

Мнение от Моряка »

Здрасти,ама като искаш информация,поне кажи каква е макарата.Щото има по борсите макари за 6-7 лв. и по-магазините за над 100 :) Кажи,какъв е проблема и марката и модела на макарата.Да знае човек,накъде да те насочи.
А сега де? :roll:
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

Моряка написа:Здрасти,ама като искаш информация,поне кажи каква е макарата.Щото има по борсите макари за 6-7 лв. и по-магазините за над 100 :) Кажи,какъв е проблема и марката и модела на макарата.Да знае човек,накъде да те насочи.
Макарата е Дайва Емкаст-Шаранджийска е и има луфтове.Смазах я със специална грес за макари,но проблема остана
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

Up
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

todor_197 написа:
Моряка написа:Здрасти,ама като искаш информация,поне кажи каква е макарата.Щото има по борсите макари за 6-7 лв. и по-магазините за над 100 :) Кажи,какъв е проблема и марката и модела на макарата.Да знае човек,накъде да те насочи.
Макарата е Дайва Емкаст-Шаранджийска е и има луфтове.Смазах я със специална грес за макари,но проблема остана
Този модел фабрично си има големи луфтове :wink:
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

pampasa написа:
todor_197 написа:
Този модел фабрично си има големи луфтове :wink:
Ами аз имам три броя колега и само едната има големи луфтове,при другата са по малки,а третата си върти мазно и няма грам луфт-все едно от магазина излиза
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”