Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- pike_attack
- научил се да хвърля
Re: Риболов край ямбол!!!
Благодаря колега,
ходил съм там много пъти, но не бях сигурен дали това е мястото.
Весели празници на всички!
ходил съм там много пъти, но не бях сигурен дали това е мястото.
Весели празници на всички!
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Чакам да пишеш какво си направил, но и ако обясниш къде се намира точно водоема ...RoSeN_94 написа:Колега миналата седмица на Стара река се накефих много .........................В петак ще пиша пак какво съм направил.

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- ще става разбирач
Ми пак ходехме тази седмица малко по слабо но пак доволно каракуда и 2 хубави костура.Отсреща колегите хващаха шарани.Имам една снимка в галерията.
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Здравейте колеги...вчера на с.Стара Река мн вятър мн публика и супер малко риби
)) аз слециално изкарах около 20 каракуди имах и един удар на шаран...след малко тръгвам за езерото на с.Инзово дано там е по добре

- S.Koychev
- разбира нещата
На Стара река е голяма скръб, вчера до слетобед имах около 2-3 кг дребни каракудки
, хората идват плащат и дремят,не ходете !
Към 15 часа отпрашихме към Иричековския,там каракудата е едра, шаран има много и то прилични размери.Условията са 5 лв такса(въдици колкото искате
) каракуда бонус, а шарана е 4 лв кг,за мен там е най -добре за сега от платените.

Към 15 часа отпрашихме към Иричековския,там каракудата е едра, шаран има много и то прилични размери.Условията са 5 лв такса(въдици колкото искате

Ribarche
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Как се стига до Иречековският язовир? Има ли някакви особености при риболова?
На гости съм в Ямбол и за сега се колебая между Инзовския и този на Иричеково...поне от това което се пише из форумите. Ще се радвам ако получа още малко помощ(поне до довечера)
На гости съм в Ямбол и за сега се колебая между Инзовския и този на Иричеково...поне от това което се пише из форумите. Ще се радвам ако получа още малко помощ(поне до довечера)
Излизаш от Ямбол посока Чарган.Минаваш през селото и продължаваш към Търнава.От селото се излиза с ляв завой по асфалта и продължаваш направо.След десен завой започва изкачване.Гледаш в дясно за чакълиран път.Отиваш право на язовира/Гаванките/.Спираш до къщата и продължаваш направо към ръкава ако намериш място.Успех.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега Койчев, то хубаво си написал за условията на Гаванките, ама нищо не си казал за риболова. Излиза ли някаква риба?
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!!!
- S.Koychev
- разбира нещата
И двамата сте в грешка !!! Не говоря за Гаванките , а за язовира в с.Иричеково.
Като влезнеш в селото ,хващаш 2-та пресечка на ляво,излизаш от селото и в дясно има
някакви срутени къщи,покрай тях има път който стига до язовира,а и той се вижда още като излезнеш от селото
Условията са 5 лв такса, няма значение колко въдици ловиш, рибата може и да се пуска.
Шаран 4 лв/кг каракуда бонус,рибата излиза основно на сладка царевица от консерва,но също така взема и на тия от бурканчетата с различни аромати.Аз лових на плувка и на фидер,на плувка взема повече каракудата.Шаранчетата са от шамарче до 3 кг.
Като влезнеш в селото ,хващаш 2-та пресечка на ляво,излизаш от селото и в дясно има
някакви срутени къщи,покрай тях има път който стига до язовира,а и той се вижда още като излезнеш от селото

Условията са 5 лв такса, няма значение колко въдици ловиш, рибата може и да се пуска.
Шаран 4 лв/кг каракуда бонус,рибата излиза основно на сладка царевица от консерва,но също така взема и на тия от бурканчетата с различни аромати.Аз лових на плувка и на фидер,на плувка взема повече каракудата.Шаранчетата са от шамарче до 3 кг.
Ribarche
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Дааа, знам го язовира, и благодарско за инфото!!!
Наздраве!!!
Наздраве!!!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!!!
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Иречеково vs Инзово ... имам една вечер да направя "правилният" избор!!! Дано има теми с излети от днес за там-така ще е най добре 

- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес на с.Инзово за 4 часа риболов изкарах 2 шарана единият около 1кг а другия 1,800 ... Забелязах че повечето колеги ловяха на дъно изкарваха по някои друга риба
)) аз ловях на мач на дистанция между 15-20 метра дълбочина около 1,50 ... рибите вземаха на бяло (шарен)
дано съм бил полезен със инфото
наслука на всички колеги и весело изкарване на празника 

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Посетих язовира в с.Иречеково и явно сгреших...Излизаха маломерни шаранчета и много досадна каракуда(взимаше както на царевица така и на рибка..) За велият риболов го отдавам на частичното изпускане на язовира !!! Наслука на всички 

-
- ще става разбирач
Някои знае ли нещо за язовира в с.Роза гледам че вчера имаше някакви коли ама дали вадят.
- S.Koychev
- разбира нещата
Вчера и аз отидох на Иричеково,около 6 кг дребни каракуди и 4 дребни шаранчета около 500 гр.Незнам по каква причина риболова беше много тегав,всеки идваше стоеше по 2-3 часа и се махаше,а вятъра ужасен.Единственото хубаво беше че не платихме такса,казахме на пазача няма риби, няма пари и се прибрахме и ние.

Ribarche