Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
....абе да ти кажа, ако ще да кълве болиме, аз не ходя за да хвана, ходя да си метам хранилките на 80/100м. и си правя густо.Sc00by написа:Дано имаш слука утре защото днес колко хора имаше капо всичкиqno_zloo написа:...ако искте да ви покажа как се прави, заповядайте утре на Вогров) Сега има дни когато рибата като неще неможе да я караме насила
Вчера на Панчарево Бабушка и Уклей, гол след гол
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Кое си е- си е

Колега, ще споделиш ли къде си ловил?mikej написа:Вчера на Панчарево Бабушка и Уклей, гол след гол
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
От дясно на лебедаdess0 написа:Колега, ще споделиш ли къде си ловил?mikej написа:Вчера на Панчарево Бабушка и Уклей, гол след гол
Кое си е- си е

Кое си е- си е

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво колега!
Ние се капотирахме в дясно от вулканизатора
Ние се капотирахме в дясно от вулканизатора

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Днес бях за сефте на 777. Много тегав риболов като цяло. Успях да хвана 3 пъстърви и към 16:00 ми писна и си тръгнах. Масово хората се капотираха, аз явно извадих късмет.
Един колега до мен извади 2 пъстърви, едната едричка и един хубав шаран около 3-те кила на мач. Друг пак в съседствео -2 пъстърви и това беше единствената риба, която видях да се вади.
Един колега до мен извади 2 пъстърви, едната едричка и един хубав шаран около 3-те кила на мач. Друг пак в съседствео -2 пъстърви и това беше единствената риба, която видях да се вади.

Риболовци.
Колега, днес ли си ходил?
Не можах да се доредя до шавара, но лових близо до брега.
Не можах да се доредя до шавара, но лових близо до брега.
Благодарско!mikej написа:
От дясно на лебеда
И малко инфо от мен:
четвъртък на Богров много тегав риболов на мач. От 10 до 16 часа 4 риби, по 6-7 кила, еднакви. Кълвяха на грозд бял, както и на комбинация с царевица. На пелети нямах пипане!
Мало Бучино: преди малко минах от там на път за дома. Условията са 5 лева на пръчка, рибата се плаща, но може да се връща. Доколкото успях да разбера е зарибено с шаранета до кило и малко. Имаше точно трима рибари, но ловяха на дъно, с топчета.
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Не колега ,преди 2 дни-един комшия ми каза дашното място от съзтезанието,тука тия работи по приннцип не ги говорят ,ама нали съм пич та споделих всичко без измама 

Риболовци.
- SaSho-Sensas
- фен клуб-скобар
Здравейте колеги знаете ли дали Платеното на Нови Хан ще работи в ПонеделниклБлагодаря ви предварително и весели празници
Последно промяна от SaSho-Sensas на Съб Апр 23, 2011 7:28 pm, променено общо 2 пъти.
SENSAS TEAM-the best fishing team
lusienn, мерси за инфото. Мястото ми хареса определено
Живот и здраве пак ще ида.

Риболовци.
lusienn написа:......тука тия работи по приннцип не ги говорят ,ама нали съм пич та споделих всичко без измама......

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
lusienn написа:Не колега ,преди 2 дни-един комшия ми каза дашното място от съзтезанието,тука тия работи по приннцип не ги говорят ,ама нали съм пич та споделих всичко без измама![]()
Не съм много добре с ориентацията на този водоем, но нито един от 2-та сектора от състезанието не бяха на мястото което си ловил /на снимката става въпрос/
Кое си е- си е

Кое си е- си е