Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Аз днеска ходих на Чифлика,такса 7лв.Само таранка излизаше и то рядко.До нас един човек хвана 2-3 шаранчета ама малки.Няма да отида повече там.
...and justice for all
-
- сериозен играч
Утре съм на Каран Върбовка,като се върна ще дам инфо и за там.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Инфо за Писанец или Каран Върбовка???? 

- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
Ейго за Писанец;

-
- сериозен играч
Ето го и язовирчето на Каран Върбовка:

Тарнаката е дребна,взема на всичко,торен,бял,жито.Шранчетата са около 300-500гр.

Условията са 5лв. за една пръчка 8лв. за две пръчки,таранката е без пари шарана се плаща.

Тарнаката е дребна,взема на всичко,торен,бял,жито.Шранчетата са около 300-500гр.

Условията са 5лв. за една пръчка 8лв. за две пръчки,таранката е без пари шарана се плаща.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Така като гледам в понеделник май ще отскоча до Писанец да си начеша крастата...
Каква стръв предпочитаха шаровците Миро?
Каква стръв предпочитаха шаровците Миро?
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
Царевица и бял червеи.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Аз съм доволен от арендният до Антимово, това са рибите ми от вчера и днес /20 и 22 кг/...
http://www.facebook.com/media/set/fbx/? ... =1&theater
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Какви са условията на Антимово?
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Пет лева на човек, шаран, амур и толстолоб се плащат или връщат. Препоръчително е ползването на кеп и куковад за връщаните риби. Да поясня още, че говоря за малкият аренден, над големият Антимово /над него тегне Забраната/.kutinchev написа:Какви са условията на Антимово?
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Някои може ли да ми даде информация за Цар Калоян
На Писанец излиза ли и таранка?
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вчера бях на Пет кладенци - 10лв, три пръчки и риба колкото си хванеш(думите са на тоя дето ни събира парите).....От 9:00 до 17:00 хванах само един голям х*й. С фидер, плувка, различни монтажи, стръв и чалъми, риба йок...Имаше доста народ - само 4-5 каракуди....Гьола бъка от милиони, милиарди дребни перки (на две царевички и кука 8 пак се хваща гадовете)....Всички с които приказвах бяха страшно разочаровани, даже и Бат' ви Суни...
Не знам - преди може да се е хващало нещо, ама вчера толкова народ с най - различни методи на риболов и монтажи и една каракуда поне да не изкарат (хванатите 4-5 са били сутринта преди да отида) нещо намирисва тая работа.....На мен лично крака ми няма да стъпи повече там.........
Не знам - преди може да се е хващало нещо, ама вчера толкова народ с най - различни методи на риболов и монтажи и една каракуда поне да не изкарат (хванатите 4-5 са били сутринта преди да отида) нещо намирисва тая работа.....На мен лично крака ми няма да стъпи повече там.........
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Vlado_852
- разбира нещата
По - добре два пътих за риба но на стойностен язовир, от колкото цяло лято на ей такива, като Пет Кладенци!!!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Много си прав колега...на мен изобщо не ми се ходеше там (бях с настройка за корекциите на Янтра край Бяла) ама мнозинството надделя (гласове 2:1 с/у мен) ..... както и да е...минало!!!Vlado_852 написа:По - добре два пътих за риба но на стойностен язовир, от колкото цяло лято на ей такива, като Пет Кладенци!!!
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.