Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Захранка-помощ!
Модератор: dantho.mihov
- Coldeye^
- научил се да хвърля
Захранка-помощ!
Много рибари ми казват че добра захранка се поучава от смес на много други.Добре но какви захранки да смесвам.Например опитах с 500 грама купен качамак,около 200 грама домашно смляна храна за животни съдържаща царевица,жито и слънчоглед,и малко кюспе.Получи се супер-смесих всичко и го сварих в малко вода.Като твърдост беше идеално,издържаше на 15 минути под водата и на аромат не беше лопо,но в крайна сметка нищо.Отчетох се само с 10 таранки на плувка.на дъно дори и кълване нямах
Причината не я знам дано вие да мо помогнете!
Споделете и различни съставки,освен ако не е фирмена тайна

Причината не я знам дано вие да мо помогнете!
Споделете и различни съставки,освен ако не е фирмена тайна

Нека запазим България чиста за нашите деца!

- баничката
- ще става разбирач
Най- добре потърси съвет от продавача в риболовния магазин- има специални смеси за шаран на река и т. н.
Но в никакъв случай не купувай "специалитет на магазина"- по- добре избери захранка от фирма, която си я чул, че е световно известна в риболова- те знаят най- добре- остава да питаш само с колко глина се смесва да издържа на течението и си готов.
Но в никакъв случай не купувай "специалитет на магазина"- по- добре избери захранка от фирма, която си я чул, че е световно известна в риболова- те знаят най- добре- остава да питаш само с колко глина се смесва да издържа на течението и си готов.

-
- разбира нещата
Re: Захранка-помощ!
Не съм чувал захранка да се вариColdeye^ написа:Получи се супер-смесих всичко и го сварих в малко вода.

С купешките консистенцията се постига на сурово. Опитай!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
примерна:пакет шаран/ягода на филстар,пакет ванилия с коноп,пакет шоколадова галета(или натурална-все тая почти
),пакет глина,един стар хляб,300 грама бял червей....всичко се смесва,като се направи консистенцията,средата на хляба се минава през сито,за да стане на трохи и се добавя кьм захранката,както си е на трохи-ТРЕПАЧ за скобара и другото,квото там има.ако те мьрзи ест. или нямаш сито-пьрво се накисва хляба,отцежда се максимално,поизчакваш,докато и кората се размекне,праиш го на боза и сипваш всичко останало-не дьржа за оригиналност или незаменяемост-просто казах примерна...а то импровизацията си е най-добре-и аз импровизирам с кьде кво има и продават
казвам го горе долу,като пропорция и сьставка как е.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".