Моля за малко инфо за яз. Тракиец

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

candino
новобранец
новобранец

Моля за малко инфо за яз. Тракиец

Мнение от candino »

Здравейте

Моля за малко инфо за яз. Тракиец каде трябва да отидем с компанията ми за да може да разпънем палатка и да пуснем лодка(ако има и сянка ЕВАЛА).
Миналата година ходих 4 пъти от Хасково и като стигна стената надясно но от брега ни6то не хванаха моите приятели само аз с лодката влизах от 5.00ч. до към 11.00ч. 20тина костура и 1 бяла риба.
А последния път ходих от ляво на стената на по далбокото но цял ден валеше и по4ти не излизаьме от колата и нямаь много време да огледам дали има място за палатка защото май е много стръмно.
Каде ще ми пропоръчате да отида НА ПЛИТКОТО ИЛИ НА ДЪЛБОКОТО
А по принцип КАДЕ ДА ГОНЯ КОСТУРА КАТО ВЛИЗАМ С ЛОДКАТА НА КАКВА СТРЪВ(аз използвам симеонче) КУКИ,БЛЕСНИ
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: http://forum.nariba.com/viewtopic7917.html Друга информация трудно ще намериш ! :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Писал съм малко тук: http://forum.nariba.com/viewtopic7917.h ... ff48b0ee98 , но ми е първо ходене и информацията е малко. :oops: Бяхме в попския залив, дето е на снимките.
candino
новобранец
новобранец

ре

Мнение от candino »

аз пак да питам че нещо не ми е ясно ако греша МОЛЯ да ме поправите

Гледам една карта в нета и от вашите коментари и разазбирам че трябда да хвана пътя за КЪРДЖАЛИ???
И най накрая стигам до НИКОЛОВО но как да се оправя в селото къде да завия(някакви ориентири МОЛЯ) за да стигна до язовира защото ще се ходи рано и едва ли ще има кои да питаме.

Аз съм от Пловдив и съм ходил на язовира през ХАСКОВО и стигам село ТРАКИЕЦ и после до стената от там на ляво минавам вододайната зона и малко след нея кадето има място (КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА МЯСТОТО КАДЕТО СЪМ ХОДИЛ)
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: караш Хасково - в с. Конуш има разклон за с. Тракиец и за Кърджали, ти каръш към Кърджали и след 12-13 километра е Николово! Вътре в селото караш през центъра на селото и излизаш на едно нагорнише където пътя кара към двата залива, асвалтов път почти до язовира и малко черен в добро състояние за каране! Там където ходите вие е долната страна на язовира и се мрежи постоянно! Става ако си шаранджия който разпъва залага и чака! Ако ще търсиш хишници ходи в заливите за бяла си вземи бледни мепс бели на челвени точки! 100 % резултатни, костура на рибки Шипок им казват в наште магазини, при вас не знам как! и на торен става ......абе я си вземи рачило да си вадиш живи рибки на место :wink:

Изображение
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
candino
новобранец
новобранец

ЕДНО ГОЛЯМО МЕРСИ ЗА ИНФОТО

Мнение от candino »

ЕДНО ГОЛЯМО МЕРСИ ЗА ИНФОТО
в събота отивам да пробвам какво ще стане ще преспиваме до неделя и ще сме с лодка без мотор дано ударим КОЙРАВОТО.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”