Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

23.04 Богоров
23.04 Богоров
В последните 3-4 години ми стана навик несъзнателно да правя първия си за годината излет по време на забраната и на платен водоем. И понеже нямам възможност да отделя повече от един ден реших да посетя водоем в близост, на който да разчитам на удари за по-кратко време. В случая избрах Богоров и не сбърках. Времето беше хубаво и успях открия за тази година с успех. Черпейки информация от репотражи на колеги за ситуацията там се подготвих с рибни топчета, пелети на CC Moore - коноп и ЦРТ, рибно брашно и млян коноп.
Пристигнах на гьола около 8:00 забърках и заметнах ПВА-то. Към 9:30 сигнализатора изпищя здраво...засечка...малко борба и 1:0 за мен.

Рибата ми се стори малко мудна и нямаше много желание за борба. Натисна малко повече преди да влезе в кепа.
И така щастлив от резулатата заметнах отново и зачаках. Последва дълго затишие и към 16 часа дойде втори рън, не толкова силен като първия, а някак си по-колеблив. При засичането разбрах, че рибата е по-голяма от първата. За съжаление обаче не ми се отдаде възможност да я видя. Без да я тормозя и без да си дава много зор изправи куката и си замина. Ето и грешната кука, която издържа напъна на само една риба и се предаде пред втората:

Куката е Fisherman Club номер 4 - определено отпада от аресенала.
Резултата беше 1:1. И така без повече удари излета приключи към 20 часа. С катки излкючения за по 30-40 минути рибата на водоема беше активна през целия ден на различни места. Почти всички колеги, които бяха заложили на рибни аромати имаха успех. За мен това беше първият излет на този водоем, но няма да е последният. Имам усещането,че има още какво да получа от там като емоции. И макар да не е голям бих препоръчал гьола на колеги с малко време за излет.
Успех на всички.
Пристигнах на гьола около 8:00 забърках и заметнах ПВА-то. Към 9:30 сигнализатора изпищя здраво...засечка...малко борба и 1:0 за мен.

Рибата ми се стори малко мудна и нямаше много желание за борба. Натисна малко повече преди да влезе в кепа.
И така щастлив от резулатата заметнах отново и зачаках. Последва дълго затишие и към 16 часа дойде втори рън, не толкова силен като първия, а някак си по-колеблив. При засичането разбрах, че рибата е по-голяма от първата. За съжаление обаче не ми се отдаде възможност да я видя. Без да я тормозя и без да си дава много зор изправи куката и си замина. Ето и грешната кука, която издържа напъна на само една риба и се предаде пред втората:

Куката е Fisherman Club номер 4 - определено отпада от аресенала.
Резултата беше 1:1. И така без повече удари излета приключи към 20 часа. С катки излкючения за по 30-40 минути рибата на водоема беше активна през целия ден на различни места. Почти всички колеги, които бяха заложили на рибни аромати имаха успех. За мен това беше първият излет на този водоем, но няма да е последният. Имам усещането,че има още какво да получа от там като емоции. И макар да не е голям бих препоръчал гьола на колеги с малко време за излет.
Успех на всички.

Re: 23.04 Богоров
Куката е Fisherman Club номер 4 забрави за тези куки пълен боклук са !!!!
Браво, хубав шарко
А дали вече работи постоянно, че до скоро беше само уикенда.

Отличен за този шарко!!! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- borislav58
- сериозен играч
Колега, какъв е този смешен косъм.Вземи си вържи нещо като хората!
прекалено дълъг е,не е фиксиран към куката нито с халка нито със силикон ,от това следва ,че рибата ,която си закачил не се е закачила правилно и за това ти е изправила куката
!не го приемай като заяждане просто споделям мнение...може и да не съм прав...поздрави!

За дължината на косъма мога да го приема, макар че смятайки размера на топчето, което ползвах...ок. За фиксиране имах шлаух, който махнах преди снимката.

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
За дължината на косъма-ако е за две топчета даже идва къс.Ама си има хора дето без да знаят за какво иде реч се правят на специалисти.Не че аз много разбирам,де,ама мнения от рода-оправи си косъма,какъв е тоя косъм,за това ти се е изправила куката и т.н.т....абе дразнят.А и Ивайло каза,че куките са боклук