Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Великденски тролинг
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Великденски тролинг
Реших да съвместя предстоящите Великденски празници с любимото занимание.След проведен предварително телефонен разговор с ИАРА Ловеч за разрешените места на яз.Сопот натоварих циганийката и "отново на път" както се пееше в песента на Уили Нелсън.Минах Беклемето натоварен с лодка на покрива на колата което будеше недоумение у останалите участници в движението.Сигурно ме мислеха за луд.И така на разпети петък рано призори с кума се оказахме на брега на яз.Сопот.
.Беше доста студено,но мерака ни грееше вътрешно.Много як язовир,много добри резултати беше ми дал през изминалата година и за това залагах големи надежди.

Имаше големи групи ентусиасти,които бяха предпочели да посрешнат празника на брега на язовира.След около половин час влачене улових първата бяла риба около килограм.Някъде след около още половин час закачих и друга също толкова голяма.Повозихме се няколко часа с кума и решихме да излизаме.На излизане от водите се разминахме с проверка на ИАРА които бяха дошли да проверяват за рибари ловящи в забранената зона.Действаха много бързо с разтоварването на катера,явно действаха по сигнал.
И така ето ги красавците които споделиха Великденската трапеза с мен.

Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Великденски тролинг
Поздравления за хубавия риболов,колега 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Добри "агънца". Дано на следващия път да се покажат и батковците им, а защо не и дядовците им
. Релакса, съчетан с улова е най-добрата комбинация. 

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
jagger1 написа:...Релакса, съчетан с улова е най-добрата комбинация.......

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- ще става разбирач
Ранко е за Сопот още.Студено си е там ..
Иска 15 май и ги почваме

Иска 15 май и ги почваме