Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.СУХОДОЛ
Модератор: sapuna
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: яз.СУХОДОЛ
Момчета я кажете има ли работно време или може да се отиде по-рано?
hristotihov написа:Зарибили са малко с шарани, но излизат случайни бройки по 1-2 на ден за целия гьол. Чат-пат по някой кефал 200-300 грама, каракуди по 20 сантиметра, костурчета по 10 сантиметра, уклей, слънчаци и раци. Таксата е 7 лева на пръчка, рибата е безплатна. За актуална информация, по-добре следи (и пиши) в тази тема: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... start=1380
не е баш така таксата е 7лв имаш право да вземеш до 5кг риба
вчера бях там и пак пуснаха около 60 шарана по 4-6кг
сутринта на разсъмване на 10-тина метра от брега стана страшно играеха шарани и каракуди като луди жалко че не носех неква въдица за плувка

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да, така е, взимаш до 5 кила и връщаш трофеите над 5 кила. Забравил съм, щото там обикновенно гравитирам около капото. 

нямам живарник
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Все пак някой знае ли дали има работно време или не?
когато и да отидеш нема да те върнатЯсен Генсузов написа:Все пак някой знае ли дали има работно време или не?

Това да не си го видял в някой рибарски магазин ?slavi253 написа:hristotihov написа:Зарибили са малко с шарани, но излизат случайни бройки по 1-2 на ден за целия гьол. Чат-пат по някой кефал 200-300 грама, каракуди по 20 сантиметра, костурчета по 10 сантиметра, уклей, слънчаци и раци. Таксата е 7 лева на пръчка, рибата е безплатна. За актуална информация, по-добре следи (и пиши) в тази тема: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... start=1380
сутринта на разсъмване на 10-тина метра от брега стана страшно играеха шарани и каракуди като луди жалко че не носех неква въдица за плувка
Последния път когато бях там имаше около 50 човека та и повече и никой нищо не хвана даже и маисторите с щеките бяха капо поне до обяд.Говоря за 23.04.2011
jor написа:Това да не си го видял в някой рибарски магазин ?slavi253 написа:hristotihov написа:Зарибили са малко с шарани, но излизат случайни бройки по 1-2 на ден за целия гьол. Чат-пат по някой кефал 200-300 грама, каракуди по 20 сантиметра, костурчета по 10 сантиметра, уклей, слънчаци и раци. Таксата е 7 лева на пръчка, рибата е безплатна. За актуална информация, по-добре следи (и пиши) в тази тема: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... start=1380
Последния път когато бях там имаше около 50 човека та и повече и никой нищо не хвана даже и маисторите с щеките бяха капо поне до обяд.Говоря за 23.04.2011
ми случва де и наи големите маистори да са капо

точно на 23-ти бех там и до мене едни приятели извадиха два шарана около 5-те кг
на 24-ти сутринта две момчета на чепарета извадиха три шарана и пет шест каракуди за един час

- CERRUTI
- сериозен играч
Незнам кой какво е видял....ама преди една седмица когато минах от там се вадеха доволно шарани....Щом един чичка с куки 6-7номер с по един бял червей на куката ,а монтажа беше чепаре ама не с олово а с пружина на края......беше извадил две шаранчета.А по натам шаранчета се вадеха с добро темпо от другите колеги.....говориме за по 7-8риби на човек!!!

- jasonsmith
- разбира нещата
7-8 уклея, малки каракуди, или шарана? Ако е последното, ми е доста невероятно.CERRUTI написа:...говориме за по 7-8риби на човек!!!
- CERRUTI
- сериозен играч
Шарани.......абе шаранчета щото са по кило-кило и половина.....jasonsmith написа:7-8 уклея, малки каракуди, или шарана? Ако е последното, ми е доста невероятно.
Времето пак беше едно такова...никакво.Сега събота и неделя ще има състезание....и предполагам че другата седмица ще се лови добре на Суходол.

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Те точно за състезанието зарибяват, щото миналата година на състезанието си направиха антиреклама. Почти всички състезатели бяха капо. 

нямам живарник