Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Каракудо-Шарно разбиване part.1
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Каракудо-Шарно разбиване part.1
Днеска с Niksuna направихме един излет на непознат за нас водоем,които се оказа много добра дестинация с много добри риби и прекрасни места за риболов.
Всичко стана като по книгите ставане в 6:00,тръгване за обекта 6:35 на обекта бяхме около 7:10,около 7 и 20 вече бяхме се настанили по местата и започнахме да се подготвяме разпунахме чаршията объркахме храната и почнахме риболова.Мястото беше обещаващо както ще видите след малко от снимките играеха риби в шавара а той като по поръчка точно на 13 м от брега в последствие на 11,50(защо в последствие ще видите след малко.Та започнахме риболова премерихме дълбочини и прочие и още с първото подаване боднах една хубава каракуда към 300 гр която беше точно като бременна хлебарка още като я хванах в ръцете и си изпусна хайвера хайвана,след това леко затишие се получи и пак последва същия герой пак хайверлиика и пак и пак и край няма ни помен.Нискъна обаче до 9 часът беше само с един дюзен назад и нито една риба,което го наведе на мисълта че можеби рибите са по-близо до шаварите и трябва много прецизна операция с щеката,речено сторено за 5 мин беше вкаран на 5 м от брега със стола и чаршията и се почна едно дърпане,а при мен и другия колега мъртвило,гледам го него как вади риба след риба и вече нещо в мен взе да напира а той почна и яко да се гаври подава и плувката потъва засечка шаран(тук май е мястото да кажа,че ако нямахме къпинги бяхме живи загинали,подавахме почти на всяка риба по една стиска храна и малко бял + една тайна съставка която в последствие ми донесе много интересни емоции) И след последния негов шаран се реших викам си Мам*аму ще налазям и Аз студ не студ там ще съм речено сторено перифраза и след 5 мин бях и Аз до него и от там се почна риба след риба след което почна и вятър,но рибите си бяха все тъка на петното и всяко подаване беше удър.... Абе кво ви занимавам в разкази на ви малко снимки ще коментирам под всяка

Захранката(много се плюе тая храна ама Аз не видях обратен ефект напротив много положителен,за мен антикризистна храна на добра цена която лови !

Ето къкво се получи след овлажняването

Никсъна тамън нахлул в предните линии на мелето

Колегата с убиицата

Мойто работно място в началото.

Никсъна в борба срещу шараните

Каракудите бяха такъв бичим
Сега се чудите вече ква е изненадата от тайната съставка мииии... един мустакат батко около 2 кила и половина на око ето и малко кадри от битката с него

Почти в кепа....

Вече наказан за безмислостното дърпане което приложи

Рибите вече извадени да поясна снимани са в бака сенсас 40 литра и това е общия улов и на двамата около 25 килограма от които имаме общо 22 шарана привидно от 700 гр до 2 и 500

Тук се вижда големия шаран и каракуда сравнена с едно тике 600 гр
Еми това е от нас забравих само да спомена монтажите и стръвта на която ловихме Ловихме на 2-ро коляно с кухи ластици 2,7 и 3.0 мм основно влакно 0,18 поводи 0,12 плувка тип дибер о,7 грама кука Seimuro Daichi DH-47 номер 7 стръв торен червей,дълбочина на 11м 1,2 м
Еми това е дано сме ви нарадвали окото поне малко
Всичко стана като по книгите ставане в 6:00,тръгване за обекта 6:35 на обекта бяхме около 7:10,около 7 и 20 вече бяхме се настанили по местата и започнахме да се подготвяме разпунахме чаршията объркахме храната и почнахме риболова.Мястото беше обещаващо както ще видите след малко от снимките играеха риби в шавара а той като по поръчка точно на 13 м от брега в последствие на 11,50(защо в последствие ще видите след малко.Та започнахме риболова премерихме дълбочини и прочие и още с първото подаване боднах една хубава каракуда към 300 гр която беше точно като бременна хлебарка още като я хванах в ръцете и си изпусна хайвера хайвана,след това леко затишие се получи и пак последва същия герой пак хайверлиика и пак и пак и край няма ни помен.Нискъна обаче до 9 часът беше само с един дюзен назад и нито една риба,което го наведе на мисълта че можеби рибите са по-близо до шаварите и трябва много прецизна операция с щеката,речено сторено за 5 мин беше вкаран на 5 м от брега със стола и чаршията и се почна едно дърпане,а при мен и другия колега мъртвило,гледам го него как вади риба след риба и вече нещо в мен взе да напира а той почна и яко да се гаври подава и плувката потъва засечка шаран(тук май е мястото да кажа,че ако нямахме къпинги бяхме живи загинали,подавахме почти на всяка риба по една стиска храна и малко бял + една тайна съставка която в последствие ми донесе много интересни емоции) И след последния негов шаран се реших викам си Мам*аму ще налазям и Аз студ не студ там ще съм речено сторено перифраза и след 5 мин бях и Аз до него и от там се почна риба след риба след което почна и вятър,но рибите си бяха все тъка на петното и всяко подаване беше удър.... Абе кво ви занимавам в разкази на ви малко снимки ще коментирам под всяка

Захранката(много се плюе тая храна ама Аз не видях обратен ефект напротив много положителен,за мен антикризистна храна на добра цена която лови !

Ето къкво се получи след овлажняването

Никсъна тамън нахлул в предните линии на мелето

Колегата с убиицата

Мойто работно място в началото.

Никсъна в борба срещу шараните

Каракудите бяха такъв бичим
Сега се чудите вече ква е изненадата от тайната съставка мииии... един мустакат батко около 2 кила и половина на око ето и малко кадри от битката с него

Почти в кепа....

Вече наказан за безмислостното дърпане което приложи

Рибите вече извадени да поясна снимани са в бака сенсас 40 литра и това е общия улов и на двамата около 25 килограма от които имаме общо 22 шарана привидно от 700 гр до 2 и 500

Тук се вижда големия шаран и каракуда сравнена с едно тике 600 гр
Еми това е от нас забравих само да спомена монтажите и стръвта на която ловихме Ловихме на 2-ро коляно с кухи ластици 2,7 и 3.0 мм основно влакно 0,18 поводи 0,12 плувка тип дибер о,7 грама кука Seimuro Daichi DH-47 номер 7 стръв торен червей,дълбочина на 11м 1,2 м
Еми това е дано сме ви нарадвали окото поне малко

Последно промяна от ExTaZzY на Пон Апр 25, 2011 9:15 pm, променено общо 1 път.

Без риболов няма любов !
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Каракудо-Шарно разбиване part.1
Бравос
къде е тоя благодат?Ако не е тайна де.

Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- jorkata76
- научил се да хвърля
Браво мой,добре си се представил.
Чудесен риболов, поздравления 

Охоооо арно, арно се е получило, има хляб в БГ захранките, има !

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За любопитните бях на екскурзия с никсъна и колегата до Кърджалииско на една вила и там имаше едно платено та го бяхме замислили да го тестваме.

Без риболов няма любов !
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много риба сте хванали, ама много се учудих на босите ти крака на платформата.
Аз днес се бях облякъл много добре, но вятъра беше доста неприятен, въпреки слънцето.
Явно в Кърджали е по-топло!
Аз днес се бях облякъл много добре, но вятъра беше доста неприятен, въпреки слънцето.
Явно в Кърджали е по-топло!
това е на едно язовирче в Раковски което също има много бяла риба ама колегата ако беше пробвал на парче от кибапче щеше да има по голям успех защото там я хранят с кайма и много от раковски избягват да ходят тамboki speca написа:Бравоскъде е тоя благодат?Ако не е тайна де.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Щом си рекъл,а къде е тоя язовир,че имам една тъва кебапи за проба ?vidrin написа:това е на едно язовирче в Раковски което също има много бяла риба ама колегата ако беше пробвал на парче от кибапче щеше да има по голям успех защото там я хранят с кайма и много от раковски избягват да ходят тамboki speca написа:Бравоскъде е тоя благодат?Ако не е тайна де.

Без риболов няма любов !
аз казах 

Браво на вас! Майсторчета сте 

- slayder
- ще става разбирач
Пожелавам ви за part.2 още по добър риболов!
Дава ли? И дава и взема.
-
- ще става разбирач
Майстори сте!!
имало е екшън