Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
NAPALM
новобранец
новобранец

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от NAPALM »

Днес на Пожарево бях пълно капо. Каракудата е почнала да се бие в шавара и направо си вреше от дребни каракуди. До мен хванаха инцидентна пъстърва.
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

В събота в ранния следобяд се озовах на платения на Панчарево по необясними за мен причини :drinkers: Излизат шарани и пъстърви и много каракудки по длан :wink: А за бири да е говорим... :lol: :drinkers:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
MAXAM
новобранец
новобранец

Мнение от MAXAM »

ходих на богров днес .
От 7 до 10ч. на фидер 2 шарана и 1 карадудище , на щеката нямах кълване.
После се напълни с хора и почна едно пльоскане , едни панаири...
тоя пич отляво с 1 пръчка успя да оплете моите 2 и 2 на колегата до мен. 2 пъти :finga:
към 12 си събрахме багажа.

после ми хрумна 1 идея:
да се направят по бреговете мишени, които да се ползват безплатно, та преди да ти мятат всеки път през влакната , да потренират малко "сухи тренировки" в цел. :axe:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

MAXAM написа:После ми хрумна 1 идея:
да се направят по бреговете мишени, които да се ползват безплатно, та преди да ти мятат всеки път през влакната , да потренират малко "сухи тренировки" в цел. :axe:
Хаха много ми е познато,миналата седмица отидох да видя кво толко го хвалят тоя гьол седмиците,опнах се с щеката с мислъта че поне 2 метра дълбочина ще има!Премерих я тя беше метър,викам ми кво толкова и почнах да къпирам топчици с цел да не плаша рибите.Вляво имаше един "колега",много готин същия,като в твоя случай.Платил за една въдичка лови с две и само дебнеще някой да не го види,направиха му забележка,като го хванаха първия път.Опрял една дънна(пружина) в поза фидер и в същото време лови на плувка с друга въдичка.Забележката не беше достатъчна и като минеше някой от служителите на гьола,просто пребираше едната и се правеше,че ги менка.Играч!Ама аз си мисля за рибките къпирам си,и ги чакам.Докато тоя не реши да си изчисти пружината с пльоскане във водата(класиката),преди да заметне отново с неплатената въдичка.Няма такава пляскане,чак се стреснах. :lol: Смешно е ама ми идеше да го обеся на някой клон. :drinkers:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Idalgo
новобранец
новобранец

Re: 24.04.2011 - Слаковци

Мнение от Idalgo »

wassim написа:
Idalgo написа:Колеги някой има ли прясно инфо за язовира в момента...
Ами би било интересно някой колега който ходи там да каже ,защото аз чух някакъв слух ,че ще го издават и ще си оставят само Борика и Веринско , но пак казвам - само слух!
Сега се връщам от язовира, и не мога да се похваля с добър улов, няколко червеноперки и уклей излиза на плувка, на дъно нямаше кълване. Много раци има и ебаваха нещата. Колега до мен извади един Сом около 1кг. Бях от страната на ресторанта, иначе никой друг не извади нещо... май рибата още не се е активизирала.. По моя информация в четвъртък е пускан сом. миналата седмица шаран. Но явно нямах късмет :)
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от GoriLLaz »

Днес за последно от 4-те ми почивни дни, закрих почивката отново на Кривина(водоема почва да ми става любим), откъм уклей добре, 3 маломерни костурчета и 1 читава бабичка и 1 рак, за пореден ден вятъра прее*а работата. Един колега до нас извади на булдо 1 кефал.Много приятен язовир, няма много хора, има читави места,другата седмицата пак съм там, че искам каракудки да ловя. :lol:
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
mitaka_dimitrov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mitaka_dimitrov »

На Панчарево излиза пастърва и шаран, аз лових на фидер и на плувка, но си кълвеше и на двете. За 2ч. (от 6 до 8ч.)имах 5 удара, от които 3 реализирани и 2 заминаха заедно с куките ми, но не съм предполагал, че има шарани над 3-4кг., но е факт, единият, които попадна в живарника ми, беше 3.750. Другият, който избяга, беше по-голям, успях да го видя, но не и да го надигна, а и поводът ми беше 0.12. На Безден в събота никой нищо не ловеше, иначе хора колкото искаш, на Храбърско същата работа.
magichko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от magichko »

някво инфо за водоемчето в нови хан ?
Изображение
Аватар
SaSho-Sensas
фен клуб-скобар

Мнение от SaSho-Sensas »

Излизат шарани на плувка.Сръв бял червей без захранка.
SENSAS TEAM-the best fishing team
Solo_
новобранец
новобранец

Мнение от Solo_ »

magichko написа:някво инфо за водоемчето в нови хан ?
SaSho-Sensas написа:Излизат шарани на плувка.Сръв бял червей без захранка.
А може ли някой да каже какви са условията, цена за въдица, рибата плаща ли се, може ли да се връща и как също така се стига до там (тоест самият водоем).
Благодаря предварително!
magichko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от magichko »

Solo_ написа:
magichko написа:някво инфо за водоемчето в нови хан ?
SaSho-Sensas написа:Излизат шарани на плувка.Сръв бял червей без захранка.
А може ли някой да каже какви са условията, цена за въдица, рибата плаща ли се, може ли да се връща и как също така се стига до там (тоест самият водоем).
Благодаря предварително!
преди беше 8лв на пръчка и до 3 риби си зимаш сега незнам
Изображение
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Ясен Генсузов написа: откъм уклей добре, 3 маломерни костурчета и 1 читава бабичка и 1 рак, за пореден ден вятъра прее*а работата. Един колега до нас извади на булдо 1 кефал.Много приятен язовир, няма много хора, има читави места,другата седмицата пак съм там, че искам каракудки да ловя. :lol:
Колега, колко пари е таксата? За платен водоем ми се струва доста зле като резултат, не знам какво те е впечатлил толкова...
Аватар
Sc00by
фен клуб-скобар

Мнение от Sc00by »

jasonsmith написа:
Ясен Генсузов написа: откъм уклей добре, 3 маломерни костурчета и 1 читава бабичка и 1 рак, за пореден ден вятъра прее*а работата. Един колега до нас извади на булдо 1 кефал.Много приятен язовир, няма много хора, има читави места,другата седмицата пак съм там, че искам каракудки да ловя. :lol:
Колега, колко пари е таксата? За платен водоем ми се струва доста зле като резултат, не знам какво те е впечатлил толкова...
5 лв
Изображение
ilia93to6kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ilia93to6kov »

колеги може ли накои да ми даде информация за панчарево. :) :) :)
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от GoriLLaz »

jasonsmith написа:
Спокойно, чисто и няма много хора :)
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”