Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Платен около ПЛОВДИВ
Модератор: Кърцата
Платен около ПЛОВДИВ
Миналата седмица бях на с.Войсил на около 10-12км от Пловдив - страхотно местенце. Такса 10лв /без значение от броя на въдиците/ , рибата се плаща шаран 5,50 лв, сом - 10лв, толостолоб - 3,00лв. Улова беше един шаран 10,390кг и 3 сомчета по около 2,5-3,0кг.
Мястото е чисто и поддържано, има заведение, за всяко рибарско място си има предвидена маса, пейка, чадър - 10лв, ако не искаш тези екстри - 7лв.
На 6 и 7 май ще има състезание - 24ч риболов
Мястото е чисто и поддържано, има заведение, за всяко рибарско място си има предвидена маса, пейка, чадър - 10лв, ако не искаш тези екстри - 7лв.
На 6 и 7 май ще има състезание - 24ч риболов
[Всичко хубаво в живота е или незаконно ,или неморално,или те кара да надебеляваш.
-
- новобранец
Re: Платен около ПЛОВДИВ
колега има мн по изгодни водоеми с по малки такси и големи риби пр. тополово.оризово.белозем.дрангово
- batjoro76
- научил се да хвърля
Малко са се надценили 10лв. + рибата да се плаща.
При положение ,че в района има десетки платени гьолове с по 2,3,4,5 лв. такса, или 10 лв. и квото си хванеш.

При положение ,че в района има десетки платени гьолове с по 2,3,4,5 лв. такса, или 10 лв. и квото си хванеш.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Колеги,понеже темата е такава,пък и сега (в забраната) платените водоеми са актуални,бих искал да помоля всички за повече информация за платените водоеми около Пловдив.Имам предвид информация за повече водоеми,заедно с местоположение,такси,видове риби,цени на рибите и т.н.Благодаря предварително на всички отзовали се.

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
По последно инфо на водоема на с.Войводиново излизат яко шарани по 30 броя на човек без сериозна подготовка и въдици 10 лв такса каракуда без пари шарана се плаща 5 лв
На Белаюица излизат и там яко шарани от 1 кг до 8 изка малко повече подготовка но пък за сметка на това таксата е по-ниска 5 лв на човек 3 въдици.
На Белаюица излизат и там яко шарани от 1 кг до 8 изка малко повече подготовка но пък за сметка на това таксата е по-ниска 5 лв на човек 3 въдици.

Без риболов няма любов !
-
- кандидат преподавател
Пичове Моля Ви ,правете разлика кой раздел за какво е
Отивам за риба е раздел в който могат да се правят уговорки за бъдещи излети ,не и за инфо за водоема ,какво кълве такси и т.н.т
И още нещо,защо ви е нужно инфото да се пръска в десетки теми ,има тема за Пловдив защо не си пишете там.Щото после като щракнеш в търсачката ще излизат десетки теми а,не е ли по лесно ако излезе една такава

Отивам за риба е раздел в който могат да се правят уговорки за бъдещи излети ,не и за инфо за водоема ,какво кълве такси и т.н.т

И още нещо,защо ви е нужно инфото да се пръска в десетки теми ,има тема за Пловдив защо не си пишете там.Щото после като щракнеш в търсачката ще излизат десетки теми а,не е ли по лесно ако излезе една такава

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Сори за СПАМ-а.Аз се подведох по името на темата,без изобщо да я загледам в кой раздел се намира.slivnalia написа:Пичове Моля Ви ,правете разлика кой раздел за какво е![]()
Отивам за риба е раздел в който могат да се правят уговорки за бъдещи излети ,не и за инфо за водоема ,какво кълве такси и т.н.т![]()

Поздрави!

а някакво мнение за с. Първенец ... - 3лв. вход, няма значение колко въдици имаш и шарана се плаща 5.50 за килограм.
Колеги моля дайте малко информация за Войводиново и Руен , че мисля тази събота да отида но се колебая на кое от двете места
[Всичко хубаво в живота е или незаконно ,или неморално,или те кара да надебеляваш.
За Руен знам само, че е скъпо, 10 лв на пръчка и 5.50 за кило шаран. Шарана обаче дава много. При това от 600гр. на горе на ваглер. Приятел на скоро беше ходил, но каза че било скъпо.
Кажете за Първенец нещо. Утре съм там
Кажете за Първенец нещо. Утре съм там
На Руен само шаран ли дава
ами до колкото знам, само това са ловили
Мерси за инфото, след риболова на Първенец - дай малко инфо и за него 

-
- кандидат преподавател
И даже и продължавате ,потърсих диалог ,а то .......Както и да е ,сега заключвам темата и ще заключвам всички подобни без да се обеснявам повече