Прашка 2в1

Модератор: sapuna

niko_tod
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Прашка 2в1

Мнение от niko_tod »

Тъй като от скоро се запалих по риболова на мач на дистанция с ваглери както си е ред / досега си ловях с него с всякаква плувка/ от колега видях , че с прашка си е благинка при захранването, но като ми показа колко модели чашки и ластици има, ме ошашави. Купих си прашка и отделно допълнителни ластици за резерва. След кратък оглед реших ,че не е зле и вторите ластици да са винаги с мен и ги вързах на чатала. Сега прашката ми има и меки и по яки ластици. Ускваш тия, който не ползваш около дръшката да не пречат и си стреляш Ако на някой му е интересно има снимки в галерията
Последно промяна от niko_tod на Чет Апр 28, 2011 4:33 pm, променено общо 1 път.
niko_tod
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Прашка 2в1

Мнение от niko_tod »

Българския е сложен език. :rolleyes: Като във вица "пише се какво а се пройзнася ъ"
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

:D Да не говорим за английския/маймунския де/,дето първо не се произнася това,което се пише и второ,ако произнесеш една и съща дума с различно ударение,може и бой да ядеш.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Аз нещо... :oops: не разбрах ?Защо трябва да слагаш и резервните ластици?И само с един чифт се постига добра дистанция ,а втория чифт го дават за резерв-за смяна при скъсване на първите.Иначе,ако става въпрос за прашка за убиване,имам една от изпечен осенов чатал,ластиците са от вътрешната гума на камион "Ифа",удара е такъв,че с объл камък на 70 метра може да пробие всяка дебела балканска тиква :lol:
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Чесно казано не бих сложил резервните на четала ами нали ще се и мокрят и слънцето ще ги пече така че като им доиде времето за смяна те ще са се износили колкото другите ама виж в раничката за резерва става :D
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
Junjurcho
новобранец
новобранец

Мнение от Junjurcho »

Аз пък разбрах, че 2-та чифта ластика са с различен диаметът и според нуждите използваш или едните или другите, но истината е някаде там и я знае само niko_tod :)
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ако ластиците са различни и покриват различни дестинации, има смисъл иначе само се амортизира втория чифт и га ти дотрябва нов, трябва да купуваш :? .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
niko_tod
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от niko_tod »

Оригиналните са с по малък диамедър и хвърлят някак по меко и мазно , другите са по дебели и по корави с по рязък истрел. Ще си покаже, с кои, какво е най удобно да се стреля. С прашката съм си купил и резервен ластик /един минава през тялото на прашката/ ,който си чака реда в торбата като се изхаби оригиналния , по закона на мърфи , когато ми трябва този модел няма да го има никъде.
Аватар
jotem06
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jotem06 »

:lol: :lol: :lol:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Малко мъ й смях - сори!Ся,имам къде 5-6 прашки за стрелба на чръве на цена всяка от 5-6 лева до 15 лева за "Стонфо",дай да обявя,че прашката не е уникално нещо,и тя си е един прост консуматив :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”