Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
аз пък ще кажа какво е дереджето на дрангово (яз. на алексей ) пълна скраб имаше около 50 и повече хора със всякакви примамки един шаран не излези само 4-ри щуки видях да извадят , другите само стояха на вятъра дори и каракуда нямаше ...

- batjoro76
- научил се да хвърля
И аз днес бях на платена любов-с.Труд,полицейския.
На мач и фидер каракуда много ,но дребна,чат-пат костур на червен и бял.
На дънните -няма пипане-царевица,топчета,повдигачи,дипове,захранки, корабчета,морабчета,сонари монари.
За спининга не остана време.
На мач и фидер каракуда много ,но дребна,чат-пат костур на червен и бял.
На дънните -няма пипане-царевица,топчета,повдигачи,дипове,захранки, корабчета,морабчета,сонари монари.

За спининга не остана време.
Пробваите в с. Изворово Чирпанско много е приятно 

Ходихме в с. Изворово до Чирпан бая студено беше но е красиво и хжанахме туй онуй за тоя студ си беше добре
Ся не съм сигурен ама сигурно говориш за 3 те водоема след куртово конаре посока кричим в ляво, дето има и скара бираgarsenov написа:Здравейте, някой ходил ли е тази година при чичо Гошо?

Иначе 2 кинта на пръчка шарана ако искаш 6 кинта килото

Ако ви се лови каракуда в големи количества,посетете яз.Мишеца след излизане от Раковски посока Брезово,първият в дясно.Такасата е 5 лева каквото си хванеш,каракуда на корем,излизат и хубави шарани само че на дъно,има още едър чаушан и костур.Успех колеги. 

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Вуйчо-Ваньо написа:Колеги,понеже сега (в забраната) платените водоеми са актуални,бих искал да помоля всички за повече информация за платените водоеми около Пловдив.Имам предвид информация за повече водоеми,заедно с местоположение,такси,видове риби,цени на рибите и т.н.Благодаря предварително на всички отзовали се.

Платени водоеми Пловдив
Извинявам се на модераторите , че преди подхванах тази тема в неправилен раздел "ОТИВАМ НА ИЗЛЕТ", мисля че тук е мястото за водоемите около Пловдив.
Ако някой има информация за Войводиново, Първенец, Руен , Любен - моля ви да помагате.
А ако може и малко инфо за щуката около Пловдив
Ако някой има информация за Войводиново, Първенец, Руен , Любен - моля ви да помагате.
А ако може и малко инфо за щуката около Пловдив
[Всичко хубаво в живота е или незаконно ,или неморално,или те кара да надебеляваш.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
В с.Първенец - малкия гьол пак щял да бъде затворен,на големия не съм ходил тази година.Каракуда търся обикновено на Миромир.Щуката си я ловя на полицейския рибарник в с.Труд.Там има също и костур,амур,шаран,каракуда,а също и бяла риба и сом,но за последните две само съм чувал.
Щука явно има и на БАДЕМА,където така и още не съм успял да отида.
А също има щука и в с.Златитрап (при Илийката).Там условията са:такса - 4лв.,две въдици,шаран - 5,50лв.,щука - 7лв.
Поздрави!

Поздрави!

А къде се намира БАДЕМА
[Всичко хубаво в живота е или незаконно ,или неморално,или те кара да надебеляваш.
alcora написа:didava написа:А къде се намира БАДЕМА
http://www.ribarnik-badema.log.bg/[/quo
Благодаря за информацията, скоро ще го посетя
Как да стигна до "полицейския рибарник" в с.Труд ?
на Руен рибата се раздвижи вече излизат шарани от 1 до 4 кг,каракуди чудовища до кило и уклеи сащо мутант доволно.Такса 10лв каракуда и уклеи без пари другото се плаща
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
didava написа:Как да стигна до "полицейския рибарник" в с.Труд ?

В долния край на страницата има описание на пътя и снимка.