Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
vidrin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от vidrin »

аз пък ще кажа какво е дереджето на дрангово (яз. на алексей ) пълна скраб имаше около 50 и повече хора със всякакви примамки един шаран не излези само 4-ри щуки видях да извадят , другите само стояха на вятъра дори и каракуда нямаше ... :ANAL: :ANAL:
Рибар измъква голяма щука от реката.
- Горката риба! - въздъхва минаваща жена.
- Сеньора, ако тя не си отваряше устата, това изобщо нямаше да й се случи!

Изображение
Аватар
batjoro76
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batjoro76 »

И аз днес бях на платена любов-с.Труд,полицейския.
На мач и фидер каракуда много ,но дребна,чат-пат костур на червен и бял.
На дънните -няма пипане-царевица,топчета,повдигачи,дипове,захранки, корабчета,морабчета,сонари монари. :lol:
За спининга не остана време.
zekata
новобранец
новобранец

Мнение от zekata »

Пробваите в с. Изворово Чирпанско много е приятно :)
zekata
новобранец
новобранец

Мнение от zekata »

Ходихме в с. Изворово до Чирпан бая студено беше но е красиво и хжанахме туй онуй за тоя студ си беше добре
pif4o77
новобранец
новобранец

Мнение от pif4o77 »

garsenov написа:Здравейте, някой ходил ли е тази година при чичо Гошо?
Ся не съм сигурен ама сигурно говориш за 3 те водоема след куртово конаре посока кричим в ляво, дето има и скара бира :) Ако тва е Чичо Гошо вчера бяхме там, аз понеже съм още аджамия след 15 годишно прекъсване на риболовната деиност, скъсах 2 куки :mrgreen: брата ме обвини че кофти съм ги вързал :mrgreen: имаше бая народ, рибата яко се мятка над водата, едни хубави шарковци, ама не кълве достатъчно, клечиш кат мисир 2 часа до де ти доиде реда и на теб да клъвне. Явно беше сита или я мързи и в червата. На средната дупка имаше около 20 човека и на около 30-60 мин някои вадеше по един шаран. Абе от 8 до 13 докат бях там всичкия тоя народ я извади 10 риби я не. Мен ме фана съклета и си тръгнах оставих на брата пръчката после ми се обади че и тои извадил един. инак шараните са доволно големи към 3-4-5 кила, а един колега извади и един бая голям амур.
Иначе 2 кинта на пръчка шарана ако искаш 6 кинта килото :) ко му плащаш :mrgreen: На мен ми хареса там, поне е спокоино седнал си , а ако изядеш рано сандвичите, Гого по обяд пече кебапи, ко му тряя на човек, еииии тея жаби в канала ми надуха главата. Ако ходиш фърляи на средната дупка ама не ходих към дърветата ударил ги е хормона жабоците и децибелите са на ниво. На лявата дупка също много скача ама на нея никои нищо не извади, на дясната също хващаха. Аз мисля пак да се завъртя някои ден на там с жената и хлапето малко да отморим :)
Аватар
valtaxi
новобранец
новобранец

Мнение от valtaxi »

Ако ви се лови каракуда в големи количества,посетете яз.Мишеца след излизане от Раковски посока Брезово,първият в дясно.Такасата е 5 лева каквото си хванеш,каракуда на корем,излизат и хубави шарани само че на дъно,има още едър чаушан и костур.Успех колеги. :yawinkle:
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Вуйчо-Ваньо написа:Колеги,понеже сега (в забраната) платените водоеми са актуални,бих искал да помоля всички за повече информация за платените водоеми около Пловдив.Имам предвид информация за повече водоеми,заедно с местоположение,такси,видове риби,цени на рибите и т.н.Благодаря предварително на всички отзовали се.
:oops: Бях си лепнал молбата в неправилна тема. :lol: Сега вече мисля,че е на правилното място. :D
Изображение
Изображение
Аватар
didava
новобранец
новобранец

Платени водоеми Пловдив

Мнение от didava »

Извинявам се на модераторите , че преди подхванах тази тема в неправилен раздел "ОТИВАМ НА ИЗЛЕТ", мисля че тук е мястото за водоемите около Пловдив.
Ако някой има информация за Войводиново, Първенец, Руен , Любен - моля ви да помагате.
А ако може и малко инфо за щуката около Пловдив
[Всичко хубаво в живота е или незаконно ,или неморално,или те кара да надебеляваш.
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

В с.Първенец - малкия гьол пак щял да бъде затворен,на големия не съм ходил тази година.Каракуда търся обикновено на Миромир.Щуката си я ловя на полицейския рибарник в с.Труд.Там има също и костур,амур,шаран,каракуда,а също и бяла риба и сом,но за последните две само съм чувал. :) Щука явно има и на БАДЕМА,където така и още не съм успял да отида. :oops: А също има щука и в с.Златитрап (при Илийката).Там условията са:такса - 4лв.,две въдици,шаран - 5,50лв.,щука - 7лв.
Поздрави! :D
Изображение
Изображение
Аватар
didava
новобранец
новобранец

Мнение от didava »

А къде се намира БАДЕМА
[Всичко хубаво в живота е или незаконно ,или неморално,или те кара да надебеляваш.
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

didava написа:А къде се намира БАДЕМА

http://www.ribarnik-badema.log.bg/
Аватар
didava
новобранец
новобранец

Мнение от didava »

alcora написа:
didava написа:А къде се намира БАДЕМА

http://www.ribarnik-badema.log.bg/[/quo

Благодаря за информацията, скоро ще го посетя
Аватар
didava
новобранец
новобранец

Мнение от didava »

Как да стигна до "полицейския рибарник" в с.Труд ?
to6o_03
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от to6o_03 »

на Руен рибата се раздвижи вече излизат шарани от 1 до 4 кг,каракуди чудовища до кило и уклеи сащо мутант доволно.Такса 10лв каракуда и уклеи без пари другото се плаща
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

didava написа:Как да стигна до "полицейския рибарник" в с.Труд ?
:arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=270
В долния край на страницата има описание на пътя и снимка.
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”