Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
Мога да дам фреш инфо от преди 2-3 дена, само че ще пиша след 17:30, че сега не си вдига тел-а авера....mmirchev71 написа:За Кошарна някой нещо да е чувал
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Внеделя бях,таранка по 50гр.(ужас)няма да стъпя повече.mmirchev71 написа:За Кошарна някой нещо да е чувал
Ще ги чакаме другата година да пораснатsvetlens написа:Внеделя бях,таранка по 50гр.(ужас)няма да стъпя повече.mmirchev71 написа:За Кошарна някой нещо да е чувал

мммм да нема каде да се оди около Русе
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мда и на мен така ми каза преди малко моя авер....дребосък до дребосък...3 кинта на човек и това е....svetlens написа:Внеделя бях,таранка по 50гр.(ужас)няма да стъпя повече.mmirchev71 написа:За Кошарна някой нещо да е чувал
наи добрият вариант остава АнтимовоAto написа:мммм да нема каде да се оди около Русе
а за гр.Завет някои да е ходил там месноста калето
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
язовира в с.Божурово е след Юпер излизаш от Божурово там са два първият от дясно втория не е разрешен
А нещо да знаете за Помен ?
Прител ходи и каза дребни шаранчета до кило.MiTKo_Fisher написа:Е никой не каза нищо за Цар Калоян. ?

-
- сериозен играч
Дъждът отложи нашият риболов на корекциите плануваме го за утре,но ако вали ще е в понеделник,пътя до там не само е черен но и стръмният наклон в началото ще е голям проблем.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Tова за коя корекция точно става дума....nick71 написа:Дъждът отложи нашият риболов на корекциите плануваме го за утре,но ако вали ще е в понеделник,пътя до там не само е черен но и стръмният наклон в началото ще е голям проблем.
-
- сериозен играч
Като излизаш от Бяла,преди разклона в ляво,там има едно стръмно спускане на доло ,абе то спускането не е проблем ама после качването,тази попара я сърбах преди 5 години точно там ,че викахме кола от Русе да идва да ни вади.bachoivo написа:Tова за коя корекция точно става дума....nick71 написа:Дъждът отложи нашият риболов на корекциите плануваме го за утре,но ако вали ще е в понеделник,пътя до там не само е черен но и стръмният наклон в началото ще е голям проблем.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мда.....там е кофти на излизане....има и друг подход....Като се влезе в Полско Косово, се завива в ляво, пресича се един ж.п. прелез по нанадолнище е пътя (разбит е бая ама поне е асфалт или е било някогаnick71 написа:Като излизаш от Бяла,преди разклона в ляво,там има едно стръмно спускане на доло ,абе то спускането не е проблем ама после качването,тази попара я сърбах преди 5 години точно там ,че викахме кола от Русе да идва да ни вади.bachoivo написа:Tова за коя корекция точно става дума....nick71 написа:Дъждът отложи нашият риболов на корекциите плануваме го за утре,но ако вали ще е в понеделник,пътя до там не само е черен но и стръмният наклон в началото ще е голям проблем.

А тези корекции свободни ли са или са арендовани , какви са условията
и кои точно корекции са фрее
и кои точно корекции са фрее
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро