Колеги, можели да....

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Колеги, можели да....

Мнение от Skorpi »

Колеги, може ли да кажете някоя собствена захранка за платика
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от altavoto_me4e »

"СКОРПИ"
използвай анасом
лично аз нямам избрана захранка за платика или си купувам или един колега я прави но винаги сипваме анасом или мастика и има добър резултат особено ако нацелиш къде е тая "гад" и дълбочината ти е на дъното
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Тъй много съм доволен от тъмната захранка за платика на Ван Ден Йенде . Към един пакет добавям 250гр млян коноп , 1кг галета ( бисквитена ) , кълцан торен и около 150гр шарен червей .
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

altavoto_me4e написа:"СКОРПИ"
използвай анасом
лично аз нямам избрана захранка за платика или си купувам или един колега я прави но винаги сипваме анасом или мастика и има добър резултат особено ако нацелиш къде е тая "гад" и дълбочината ти е на дъното
ЧУВАЛ съм за АНАСОН за АНАСОНЛИЙКА РАКИЙКА ама за анасоМ ,можеш ли ми обясниш каква е тая подправка???????
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Благодаря, за помощта. Аз самият често използвам захранките на Ван Ден Йенде от които съм много доволен често комбинирам и с различни аромати включително и с анасон. Но на няколко пъти ми се случва да гледам колеги които ползват собствени захранки даващи им много добри резултати.За съжаление грижливо пазещи своите рецепти.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Скорпи , аз залагам на кюспето , като аромат -няколко пъти съм чувал и за шоколад :?:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
sweester
новобранец
новобранец

Мнение от sweester »

а бе незнам за вас ама аз си купувам захранка за платика и я смесвам с малко анасом и мед .Жярно е 4е има много колеги които си траят за рецептите си за захранка,ама аз на един му отмастих барзо като без да искам като си бе6е оставил лодката на брега да се изпика аз му бутнах захранката в искара.Като доиде помисли 4е сама е паднала и поиска от моита , вапрки 4е имах кам 3 кила му казах 4е ми е малко а иа не е от неговата специална (както тои ми бе казал) и го изгоних да си ходи гузен 4е на ми е казал
Аватар
shefa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shefa »

Анасона под каква форма е- прах или течност, и от къде може да се намери :?:
Благодаря и на слука!
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”