За колеги !!!

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Публикувай отговор
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

За колеги !!!

Мнение от krokibg »

Фирмата ни - АвтоВърджКонсулт се занимава със всякакъв вид заварки,заваряваме блокове на коли,глави и всякакви строшени от инциденти детайли,заваряваме и изправяме алуминиеви джанти.Намира се в Пловдив на ул.Сергей Румянцев 10,зад авто салон Мадара!!!За фирми на колеги,които имат бусове и камиони с алуминиеви каруцерии,ремонтираме и ги заваряваме направо на камиона или буса,без да се свалят.Сервиза ремонтира/пренавива/ всички видове електро двигатели,без значение големината и модела,абсолютно всякакви водни помпи,стартери и други бубини,които не се намират на пазара,стига да се донесе старата.Демонтираме и ги монтираме при нужда !!! Заваряваме брони,ремонтираме ауспуси,като ги сваляме и се правят свалени а не на колата.Монтаж-демонтаж и продажба на гуми,нови и втора употреба,както и алуминиеви джанти.Гарантирам за качествената работа,Заповядайте,ще има отстъпки.На фирмите издаваме и фактури.

Ето я картата.

Изображение
Оцветеното с червено е сервиза
Светло зеленото със стрелката е Шел Младежки хълм
Синия кръг съ зелената точка е парка на Младежки хълм.
Синия квадрат е Автосалон Мадара
Светло синята стрелка е посока Централна гара
Кафявата стрелка е за Смирненски-Коматево
Черната стрелка са линиите към Централна гара

Ремонтираме и пригаждаме колесари за лодки.Направа и монтиране на парапети и стълби за лодки,стойки за въдици,модели от мен или от клиента по желание :lol: ;) Тел за връзка 0894363438
Последно промяна от krokibg на Пет Апр 29, 2011 12:00 am, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
3301
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: За колеги !!!

Мнение от 3301 »

Кроки, търся гуми KUMHO KU 31 225/40/18 2бр. Ще се радвам ако можеш да ми помогнеш.Поздрави
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

:D Ми полезно инфо,ще те имам пред вид ако мой приятел тираджия закъса около Пловдив.Тука пък да ти кажа че моя партнийор по лодка Жоро-А,продава авто масла,на едро и дребно,имаш му телефона,има складова наличност и в Пловдив :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

За хора уредили ни клиенти да им ремонтираме Ел.двигателите/имам в предвид заводи и др/ имам оферта за добра комисионна.Надявам се да сме си полезни всички и които може да си докарва и парички от горе,за въдици и риболов.Има фабрики и заводи които ползват много ел.мотори които горят и е по евтино да се пренавият,защото парите да закупят такива специални ел.мотори са сериозни.

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

3301 написа:Кроки, търся гуми KUMHO KU 31 225/40/18 2бр. Ще се радвам ако можеш да ми помогнеш.Поздрави
Утре ще се занимая с твоите гуми.Ама е несериозно да си пращаме гуми от единия край на света на другия.Принципно,гумите не са ми на преден план,те са помежду другите дейности.Още не съм си уредил всичко с доставките и отстъпките на които ще ги взимам,за сега и за мене са малки при новите гуми.Докато не разработя сервиза,трудно ще има много големи отстъпки за нови.Да се надявам че и това ще стане,на днешно време 15-20лв са си пари!!!

Люси,не искам да се занимавам с масла,ще си създам куп неприятности,трябват специални канали,утаители,купчини документация и копане на дупки и т.н и т.н.Може да взема и да предлагам само бутилирани масла по литър,два а не да ги сменям че е проблем с риовс ли бяха,кви бяха не се сещам.И на това ще му дойде времето,нека тръгнат първо нещата малко и тогава ще мислим за масла.Мерси че ме подсети !!!

Аватар
3301
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от 3301 »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
3301 написа:Кроки, търся гуми KUMHO KU 31 225/40/18 2бр. Ще се радвам ако можеш да ми помогнеш.Поздрави
Утре ще се занимая с твоите гуми.Ама е несериозно да си пращаме гуми от единия край на света на другия.Принципно,гумите не са ми на преден план,те са помежду другите дейности.Още не съм си уредил всичко с доставките и отстъпките на които ще ги взимам,за сега и за мене са малки при новите гуми.Докато не разработя сервиза,трудно ще има много големи отстъпки за нови.Да се надявам че и това ще стане,на днешно време 15-20лв са си пари!!!

Люси,не искам да се занимавам с масла,ще си създам куп неприятности,трябват специални канали,утаители,купчини документация и копане на дупки и т.н и т.н.Може да взема и да предлагам само бутилирани масла по литър,два а не да ги сменям че е проблем с риовс ли бяха,кви бяха не се сещам.И на това ще му дойде времето,нека тръгнат първо нещата малко и тогава ще мислим за масла.Мерси че ме подсети !!!
Кроки ти ми намери гумите, пък аз ако трябва лично ще доида да си ги взема. :drinkers:
DimityrK
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от DimityrK »

Колега , имаме едно Ситроенче Берлинго 1,8 с пукната глава.....точно този модел го няма никъде в България/били произведени само 2000 бр. и ......./ и сега търсят глава в Гърция ама мисията малко е невъзможна ако ме питаш мен......кажи ориентировъчна цена за ремонта.....Разбирам че трябва да се види ама все пак....между 100 и 200....200 и 300 и т.н...че май скоро ще те потърся.........

Мерси предварително......
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Приятелю,няма как да се каже цената при положение че не знам на колко места е спукана,на единия цилиндър ли е или на три.Колко е спуканото и къде точно е спукано.Лесно ли е за заваряване или има играчка и т.н и т.н.Цената в зависимост от спукването,смятай нулева като за колега 40лв до 140/смятай ги 100 за теб/ при по сложна работа.Това мога да кажа на първо четене.Сваляш главата,махаш всичко от нея да се види какъв и е проблема.Пращаш я по Еконт и направена си я получаваш с наложен платеж.Ако не е сложно,аз съм коректен човек и няма да те гърбя,така че можеш сам да си прецениш какво правим.Поздрав !!!

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

3301 написа: Кроки ти ми намери гумите, пък аз ако трябва лично ще доида да си ги взема. :drinkers:
Не си написал нови или втора употреба търсиш.Намерих едни втора ръка,но не са добри.Уточни какви ти трябват!!!

Аватар
3301
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от 3301 »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
3301 написа: Кроки ти ми намери гумите, пък аз ако трябва лично ще доида да си ги взема. :drinkers:
Не си написал нови или втора употреба търсиш.Намерих едни втора ръка,но не са добри.Уточни какви ти трябват!!!
Извинявам се :oops: . НОВИ.
DimityrK
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от DimityrK »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Приятелю,няма как да се каже цената при положение че не знам на колко места е спукана,на единия цилиндър ли е или на три.Колко е спуканото и къде точно е спукано.Лесно ли е за заваряване или има играчка и т.н и т.н.Цената в зависимост от спукването,смятай нулева като за колега 40лв до 140/смятай ги 100 за теб/ при по сложна работа.Това мога да кажа на първо четене.Сваляш главата,махаш всичко от нея да се види какъв и е проблема.Пращаш я по Еконт и направена си я получаваш с наложен платеж.Ако не е сложно,аз съм коректен човек и няма да те гърбя,така че можеш сам да си прецениш какво правим.Поздрав !!!

Мерси много.....чакам да ми върнат главата и ако няма резултати ще ти звънна...... :smt023
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Виж си нещата,аз съм тук,дано е възможен ремонта !!!

Публикувай отговор

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”