Относно правилата в Купува-Продава

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Re: Относно правилата в Купува-Продава

Мнение от pacho109 »

snegk написа:То хубаво, но, когато в обявата има нещо неясно, или няма снимка, как да напиша купувам.Нали трябва да напиша-запази и след уточняване да купя. :wink:
За това ставаше дума :!: Видях на втората снадка ,че има нещо с бял конец вързано и ремонтирано и попитах на лс какво е това,защото в обявата пишеше "без драскотина на три излета."Получих мъгляви отговори от сорта за усилване защото жилото било много здраво.Отговорих ,че ако всичко е така пускай по еконт.Но колегата решил друго,види се не е чиста работата :idea: Карай да върви :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Дали ще пише - Запазвам или Купувам е все тая.
И след двете може да се откаже ако нещо се усъмни в стоката или просто изникнат по важни харчове.
Изображение
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

barutchiata © написа:Странен народ сме! Хем искаме да грабнем нещо преди другите (защото ни се е сторило хубаво и евтино), хем после ревем, че сме се (са ни) пре...ли! В правилата за пускане на обяви всичко е написано ясно. Сайта и управата не може да бъде рефер при сделките Ви. Имате телефони, имате уши и очи, бъдете големи хора и стига сте хленчили.
Спираме да хленчим и предлагам да заключим темата - мисля,че вече се изчерпа.
П.П. ....... и понеже темата е моя,ще завърша с едно последно отклонение.
Работя в сферата на търговията.Извършвам продажби ежедневно.Схемата е проста - продаване,купуване,плащане.Термина "запазвам" го използвам единствено за клиенти,които са платили предварително.
Благодаря на всички,които изказаха мнение по темата.Бъдете живи и здрави и ходете по-често за риба!!!!!!!!!!!!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Изкефих се, ами като ти платя предварително, какво ще запазваш, та аз съм го купил :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

:D :D :D Спааааааааааам.Вярно,"купил" си го - ама нали е още при мен ...... :idea:
snegk

Мнение от snegk »

tsvetkoff написа::D :D :D Спааааааааааам.Вярно,"купил" си го - ама нали е още при мен ...... :idea:
Дано не търгувам никога с теб. Стоката в ръката и тогава парата, предварително пари не давам на никой и за нищо :lol:
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

snegk написа:
tsvetkoff написа::D :D :D Спааааааааааам.Вярно,"купил" си го - ама нали е още при мен ...... :idea:
Дано не търгувам никога с теб. Стоката в ръката и тогава парата, предварително пари не давам на никой и за нищо :lol:
Търговията е вълчи занаят,приятелю ........... няма нужда да търгуваме.Виж ........... ако някога се случи да седнем на маса за по питие ......... това е друга бира ... :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Запаване има при капариране, ама след като няма как да стане това, запазвам не ми се връзва.
tct

Мнение от tct »

Аз го писах в една тема , че това запазвам е несериозно нещо.Или купуваш или не.Щом темата е написана неясно просто я прескачам.Има няколко - да не ги назовавам,че ще писнат кат девици само това правят "Запазвам и след малко отказвам се,чаках едно обаждадане за друга макара и пр.И недай си боже да им направиш забележка - почват закани,обиди и какво ли не.По нагоре един колега ги назова правилно - "търгаши".Имаше и няколко уникални заглавия : Само за В.........и.Трябва да има някаква тема за некоректни продавачи и куповачи,но в нея да пишат само Модератори след обстойна проверка.Иначе ако всеки пише ще настане голяма каша.Колегата Tsvetkoff е напълно прав с обявата на Revox.Този същия най нахално днес си ъпна обявата в рамките на един час без да го интересуват правилата.Важно е да е на първа страница.Та да използвам тъй като съм захванал - във Форума се появи интересна личност Bakalina.Човека пусна девет обяви една след друга.Няма ли някакво ограничение за пускане на обяви за един ден ?
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

tct написа:..................И недай си боже да им направиш забележка - почват закани,обиди и какво ли не..............?

Дай ги тия със заканите на мен.
snegk

Мнение от snegk »

Ето за това говорим, как да каже колегата купувам като не може да види снимката, а шатра му трябва.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=92&t=47042
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Илийка, точно мислех да се включа в разговора, с този пример за тези на които запазвам им звучи несериозно.
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Колеги,разбира се,че всяко правило си има и изключение.Мисля,че всички много добре ме разбирате каква препоръка правя..Съгласете се с мен,че едва ли ще се намери човек,който категорично да заяви "купувам" при горепосочената обява,независимо колко жизненоважен за него да е предмета,обект на покупко-продажбата.
От друга страна,при една коректно публикувана обява - със съответните снимки,технически данни,обяснения,описания,линкове за сравнение и всичко останало ...... тогава?
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

tsvetkoff написа:От друга страна,при една коректно публикувана обява - със съответните снимки,технически данни,обяснения,описания,линкове за сравнение и всичко останало ...... тогава?
ДА. Съгласен!
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

Все си мисля, че Продавача е този който определя на кого, как и за колко да продаде нещо. И няма как Купувача да определя условия. То коректност, ама това къде си е мое Аз ще си разполагам с него.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”