Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
Платерина на Несебър
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Поморийския
- ще става разбирач

Re: Платерина на Несебър
на тебе па какво не ти харесва Мънца кажи кое от написаното в поста ми не е вярно няма никав спам просто ми доиде музата да пишаAngel_d4 написа:абе dhp_pm що невземеш да се поспреш с тоя сшам а ?!?!? Баце Киро мисля, че е време да се намесиш малко,че всички теми се напълниха със СПАМ
- Божидар Стойков
- ще става разбирач

Няма полза и да пишеш и да не пишеш...dhp_pm написа:на тебе па какво не ти харесва Мънца кажи кое от написаното в поста ми не е вярно няма никав спам просто ми доиде музата да пишаAngel_d4 написа:абе dhp_pm що невземеш да се поспреш с тоя сшам а ?!?!? Баце Киро мисля, че е време да се намесиш малко,че всички теми се напълниха със СПАМ

- Поморийския
- ще става разбирач

Неразбирам нещо уточниБожидар Стойков написа:Няма полза и да пишеш и да не пишеш...dhp_pm написа:на тебе па какво не ти харесва Мънца кажи кое от написаното в поста ми не е вярно няма никав спам просто ми доиде музата да пишаAngel_d4 написа:абе dhp_pm що невземеш да се поспреш с тоя сшам а ?!?!? Баце Киро мисля, че е време да се намесиш малко,че всички теми се напълниха със СПАМ