Рейтинг/Репутация за Купува/Продава

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Рейтинг/Репутация за Купува/Продава

Мнение от daniel_g »

Здравейте,

Поради факта, че 1/3 от всички теми ежедневно са от разделите Купува, Продава, защо по някакъв начин да не се направи и рейтинг/репутация на членовете, които продават, които купуват и тн. Така поне малко ще може да се следи кои са надежни продавачи със стока без скрити дефекти, колегиални купувачи и такива, които запазват стока, изпраща им се, не я потърсват и тя се връща на продавача.
Мисля че може да се помисли в/у нещо такова ....
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Рейтинг/Репутация за Купува/Продава

Мнение от Павел Иванов »

То това би било и единственият приемлив вариант на репутацията къде в момента седи под аватара на човек ама ...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
snegk

Мнение от snegk »

Павел Иванов написа:То това би било и единственият приемлив вариант на репутацията къде в момента седи под аватара на човек ама ...
И там ще е същата работа, не сме дорасли още. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Що да не сме дорасли :roll: Хората отдавна са го измислиле , нема да откриваме топлата вода я . Право да дават рИпутация имат само продавача и купувача на даден продукт и тъй . Кат при Ибейката и една купчина други подобни :wink:

Павел Иванов
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Мааму стара,шъ мъ лишите от възможността да давам на ората репутация,щото аз в оня алъш-вериш изначално не съм участвал и няма да участвам-спрял съм отдавна с втората употреба на всичко,даже и на ... :lol:
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Баш, както при и-бей, както казва г-н Иванов. Би било добре да се помисли за едно такова рейтингиране на продавачи и купувачи. И този рейтинг няма да е най-миродавния, но все пак ще ориентира хората, който рано или късно ще си купят нещо през форума.
snegk

Мнение от snegk »

Тъй де ама трябва да може само веднъж да дава или взема за зделка, че ако се ядоса някой може всеки ден да намаля и увеличава.В и-бей не знам как е. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Или пък може репутацията да се дава от модератора на форума, по искане на продавача/купувача за съответната сделка, след изпращане на съобщение до него за това.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

daniel_g написа:Или пък може репутацията да се дава от модератора на форума, по искане на продавача/купувача за съответната сделка, след изпращане на съобщение до него за това.
То хубаво, ама на модовете дупе да им е яко :wink: Трябва да си чистят пощата всеки ден :lol:
dido.r.t
новобранец
новобранец

Мнение от dido.r.t »

daniel_g написа:Баш, както при и-бей, както казва г-н Иванов. Би било добре да се помисли за едно такова рейтингиране на продавачи и купувачи. И този рейтинг няма да е най-миродавния, но все пак ще ориентира хората, който рано или късно ще си купят нещо през форума.
Подкрепям идеята. И аз като snegk мисля ,че участниците в сделката трябва да могат по веднъж да дават или отнемат рейтинг. :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ми то в Ибейката си е точно тъй . Фийт бека се дава само по веднъж при осъществена зделка .

Павел Иванов
Аватар
FishMaster
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FishMaster »

Току що получих -5 рейтинг от /ТАРАЛЕЖ/ който в темата /Продава риболовни-Фидер DAIWA, макара SHIMANO, боло Maver/ НЕ СЕ явява нито продавач нито купувач. А си раздава отрицателни точки както си иска. Това е недопустимо. За сделките които съм извършил във форума било то купувам или продавам съм бил винаги КОРЕКТЕН макар до вчера с рейтинг 0. Как може някой с постове от рода на : браво, :D , :( ,ей тва е,ок, готин рибок и т.н. НАБРАЛ 150 мнения да ми сваля и качва рейтинга когато си поиска.
Моля модератора да промени рейтинга ми. А ако е възможно начина и метода по които потребителите имат право на това.
БЛАГОДАРЯ.
риболова е нещо уникално, за жалост много хора не са го разбрали!!!
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

daniel_g написа:Здравейте,

Поради факта, че 1/3 от всички теми ежедневно са от разделите Купува, Продава, защо по някакъв начин да не се направи и рейтинг/репутация на членовете, които продават, които купуват и тн. Така поне малко ще може да се следи кои са надежни продавачи със стока без скрити дефекти, колегиални купувачи и такива, които запазват стока, изпраща им се, не я потърсват и тя се връща на продавача.
Мисля че може да се помисли в/у нещо такова ....

Аман от натегачи който иска ще продава .Тосе вижда кой е с комерсиална цел.
ДИСКРИМИНАЦИЯ
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

FishMaster написа:Току що получих -5 рейтинг от /ТАРАЛЕЖ/ който в темата /Продава риболовни-Фидер DAIWA, макара SHIMANO, боло Maver/ НЕ СЕ явява нито продавач нито купувач. А си раздава отрицателни точки както си иска. Това е недопустимо. За сделките които съм извършил във форума било то купувам или продавам съм бил винаги КОРЕКТЕН макар до вчера с рейтинг 0. Как може някой с постове от рода на : браво, :D , :( ,ей тва е,ок, готин рибок и т.н. НАБРАЛ 150 мнения да ми сваля и качва рейтинга когато си поиска.
Моля модератора да промени рейтинга ми. А ако е възможно начина и метода по които потребителите имат право на това.
БЛАГОДАРЯ.
Така ще е всичко в ВГ е така :D :D :D
Аватар
ТАРАЛЕЖ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ТАРАЛЕЖ »

FishMaster написа:Току що получих -5 рейтинг от /ТАРАЛЕЖ/ който в темата /Продава риболовни-Фидер DAIWA, макара SHIMANO, боло Maver/ НЕ СЕ явява нито продавач нито купувач. А си раздава отрицателни точки както си иска. Това е недопустимо. За сделките които съм извършил във форума било то купувам или продавам съм бил винаги КОРЕКТЕН макар до вчера с рейтинг 0. Как може някой с постове от рода на : браво, :D , :( ,ей тва е,ок, готин рибок и т.н. НАБРАЛ 150 мнения да ми сваля и качва рейтинга когато си поиска.
БЛАГОДАРЯ.
Не така! Не изменяй фактите!!
Много добре знаеш защо ти свалих рейтинга,тогава!
Искаше да прескочиш колега,който вече беше запазил някакво боло,което бе на сметка.
Писах ти и на лични,че мисля това за некоректно!

..доволен съм,че все пак нещо те е провукирало да напишеш това тук!
За да си спокоен и усмихнат сега ще вдигна рейтинга ти!

..честит празник!
AC/DC
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”