Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Рейтинг/Репутация за Купува/Продава
Модератор: sapuna
- daniel_g
- разбира нещата
Рейтинг/Репутация за Купува/Продава
Здравейте,
Поради факта, че 1/3 от всички теми ежедневно са от разделите Купува, Продава, защо по някакъв начин да не се направи и рейтинг/репутация на членовете, които продават, които купуват и тн. Така поне малко ще може да се следи кои са надежни продавачи със стока без скрити дефекти, колегиални купувачи и такива, които запазват стока, изпраща им се, не я потърсват и тя се връща на продавача.
Мисля че може да се помисли в/у нещо такова ....
Поради факта, че 1/3 от всички теми ежедневно са от разделите Купува, Продава, защо по някакъв начин да не се направи и рейтинг/репутация на членовете, които продават, които купуват и тн. Така поне малко ще може да се следи кои са надежни продавачи със стока без скрити дефекти, колегиални купувачи и такива, които запазват стока, изпраща им се, не я потърсват и тя се връща на продавача.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Рейтинг/Репутация за Купува/Продава
То това би било и единственият приемлив вариант на репутацията къде в момента седи под аватара на човек ама ...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
И там ще е същата работа, не сме дорасли още.Павел Иванов написа:То това би било и единственият приемлив вариант на репутацията къде в момента седи под аватара на човек ама ...

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Павел Иванов
Що да не сме дорасли
Хората отдавна са го измислиле , нема да откриваме топлата вода я . Право да дават рИпутация имат само продавача и купувача на даден продукт и тъй . Кат при Ибейката и една купчина други подобни 

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
Мааму стара,шъ мъ лишите от възможността да давам на ората репутация,щото аз в оня алъш-вериш изначално не съм участвал и няма да участвам-спрял съм отдавна с втората употреба на всичко,даже и на ... 

- daniel_g
- разбира нещата
Баш, както при и-бей, както казва г-н Иванов. Би било добре да се помисли за едно такова рейтингиране на продавачи и купувачи. И този рейтинг няма да е най-миродавния, но все пак ще ориентира хората, който рано или късно ще си купят нещо през форума.
-
Тъй де ама трябва да може само веднъж да дава или взема за зделка, че ако се ядоса някой може всеки ден да намаля и увеличава.В и-бей не знам как е. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- daniel_g
- разбира нещата
Или пък може репутацията да се дава от модератора на форума, по искане на продавача/купувача за съответната сделка, след изпращане на съобщение до него за това.
То хубаво, ама на модовете дупе да им е якоdaniel_g написа:Или пък може репутацията да се дава от модератора на форума, по искане на продавача/купувача за съответната сделка, след изпращане на съобщение до него за това.

Подкрепям идеята. И аз като snegk мисля ,че участниците в сделката трябва да могат по веднъж да дават или отнемат рейтинг.daniel_g написа:Баш, както при и-бей, както казва г-н Иванов. Би било добре да се помисли за едно такова рейтингиране на продавачи и купувачи. И този рейтинг няма да е най-миродавния, но все пак ще ориентира хората, който рано или късно ще си купят нещо през форума.

- Павел Иванов
Ми то в Ибейката си е точно тъй . Фийт бека се дава само по веднъж при осъществена зделка .
Павел Иванов
Павел Иванов
- FishMaster
- вече хвърля и на тежко
Току що получих -5 рейтинг от /ТАРАЛЕЖ/ който в темата /Продава риболовни-Фидер DAIWA, макара SHIMANO, боло Maver/ НЕ СЕ явява нито продавач нито купувач. А си раздава отрицателни точки както си иска. Това е недопустимо. За сделките които съм извършил във форума било то купувам или продавам съм бил винаги КОРЕКТЕН макар до вчера с рейтинг 0. Как може някой с постове от рода на : браво,
,
,ей тва е,ок, готин рибок и т.н. НАБРАЛ 150 мнения да ми сваля и качва рейтинга когато си поиска.
Моля модератора да промени рейтинга ми. А ако е възможно начина и метода по които потребителите имат право на това.
БЛАГОДАРЯ.

Моля модератора да промени рейтинга ми. А ако е възможно начина и метода по които потребителите имат право на това.
БЛАГОДАРЯ.
риболова е нещо уникално, за жалост много хора не са го разбрали!!!
- Поморийския
- ще става разбирач
daniel_g написа:Здравейте,
Аман от натегачи който иска ще продава .Тосе вижда кой е с комерсиална цел.
ДИСКРИМИНАЦИЯ
- Поморийския
- ще става разбирач
Така ще е всичко в ВГ е такаFishMaster написа:Току що получих -5 рейтинг от /ТАРАЛЕЖ/ който в темата /Продава риболовни-Фидер DAIWA, макара SHIMANO, боло Maver/ НЕ СЕ явява нито продавач нито купувач. А си раздава отрицателни точки както си иска. Това е недопустимо. За сделките които съм извършил във форума било то купувам или продавам съм бил винаги КОРЕКТЕН макар до вчера с рейтинг 0. Как може някой с постове от рода на : браво,,
,ей тва е,ок, готин рибок и т.н. НАБРАЛ 150 мнения да ми сваля и качва рейтинга когато си поиска.
БЛАГОДАРЯ.

- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
Не така! Не изменяй фактите!!FishMaster написа:Току що получих -5 рейтинг от /ТАРАЛЕЖ/ който в темата /Продава риболовни-Фидер DAIWA, макара SHIMANO, боло Maver/ НЕ СЕ явява нито продавач нито купувач. А си раздава отрицателни точки както си иска. Това е недопустимо. За сделките които съм извършил във форума било то купувам или продавам съм бил винаги КОРЕКТЕН макар до вчера с рейтинг 0. Как може някой с постове от рода на : браво,,
БЛАГОДАРЯ.
Много добре знаеш защо ти свалих рейтинга,тогава!
Искаше да прескочиш колега,който вече беше запазил някакво боло,което бе на сметка.
Писах ти и на лични,че мисля това за некоректно!
..доволен съм,че все пак нещо те е провукирало да напишеш това тук!
За да си спокоен и усмихнат сега ще вдигна рейтинга ти!
..честит празник!
AC/DC