Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

язпвири до 60 км около пловдив
Модератор: sapuna
язпвири до 60 км около пловдив
КОЛЕГИ ИМАМ МОЛБА!НАСКОРО СЕ ЗАРИБИХ ПО РИБОЛОВА
АКО МОЖЕ ДА МИ КАЖЕТЕ КАДЕ ОКОЛО ПЛОВДИВ ИМА ПЛАТЕНИ ЯЗОВИРИ КАДЕТО ДА ИЗЛИЗА НЕЩО.ВАЖНО Е ДА СИ НАЧЕША КРАСТАТА
[/b]

-
- ще става разбирач
Мога да ти дам няколко места.Брягово,Куклен,Моминско и още куп..Брягово ако не уцелиш хубаво място може ниющо да не хванеш плаща се 5 лева на човек.На КУклен плащаш два кинта на човек и рибата,ма поне ща хванеш,а на Моминско(До Асеновград) се плаща 3 лева на човек и квото хванеш за теб 

То риба има ама водата е повече.
-
- ще става разбирач
Платени жодоеми колкото искаш но наистина риба мойеш да си хванеш само на някой от тях,зависи каква риба искаш да ловиш!?
На Куклен може да хванеш хубави каракуди,Шаран,Бял амур,Костур и Червеноперка което е най-новото!!!
Ако тези неса ти достатачни питай и ще ти дадем още много и нови
Наслука!!!
Риба92 вчера бях горе и ти казвам излизаха червеноперки и костур колкото каракудите големи,чак им се радвах как дарпат

На Куклен може да хванеш хубави каракуди,Шаран,Бял амур,Костур и Червеноперка което е най-новото!!!
Ако тези неса ти достатачни питай и ще ти дадем още много и нови

Наслука!!!
Риба92 вчера бях горе и ти казвам излизаха червеноперки и костур колкото каракудите големи,чак им се радвах как дарпат

Който го може го може,останалите гледат!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
xenohаck написа:То на lz1igr Сушица му е роден дом !pehoo написа:![]()
Само да добавя аз тая карта на водоемите в пловдиско за къв хуй е правих ! ?

А сушица е перфекна луканка за червено вино

И вземи да помислиш за срещата на жребчево ..... ако се видим може да направим национална карта!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Ей вие двамата какво сте се оклюмали?Колкото за Сушица,дал съм инфо във форума-5лв такса,плаща се само шарана-4лв,няма ограничение на броя на въдиците,а риба-шаран,кефал,каракуда,мряна-само бяла,сом и щука не съм вадил.Картата е чудесна и редовно си я ползвам.Чудя се в събота дали да не отида до Копринка,а в неделя на Сушица.И двата язовира са разкошни,но единия е платен.Наслука.
- gorkata_petrov
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
и червеноперка л иса пуснали....ще я пробвам..pehoo написа:Платени жодоеми колкото искаш но наистина риба мойеш да си хванеш само на някой от тях,зависи каква риба искаш да ловиш!?
Ако тези неса ти достатачни питай и ще ти дадем още много и нови![]()
![]()
Наслука!!!
Риба92 вчера бях горе и ти казвам излизаха червеноперки и костур колкото каракудите големи,чак им се радвах как дарпат![]()
То риба има ама водата е повече.
благодаря много колеги за богатата информация.
събота бях на гьола преди село Зелениково то се намира след Брезово.Плаща се по 4 лв. на човек и прачки колкото щеш.В рамките на 8 часа хванахме 4 шаранчета около 700-1000 грама 3 кефала и 2 торби каракуда.Казаха че на стената излизала бяла риба.Пробвах се освен тен нишо друго не хванах
.Съшо видях че преди Зелениково от дясната страна на пътя имаше др. язовир но не съм запознат с нещата там, така че наслука и отново ви благодаря за ифото.

- gorkata_petrov
- разбира нещата