Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Частни в радиус на 50-60 километра от Търговище
Модератор: sapuna
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Re: Частни в радиус на 50-60 километра от Търговище
А на крояч някой ходил ли е ?
- evilduck
- научил се да хвърля
За да не пускам нова тема възобновявам стара тема за търговищка област.Както винаги споделянето на инфо за язовирите в областа е табу и страшна таина,дано пък някои се престраши като види моите писания. Ето и моите риболовни излети от последният уикенд.
Събота язовир фисека пълно капо,язовира обран бостан отвсякъде не мърда рибка никъде по язовира

цена 5 лева на въдица.
За 6 часа 5 попчета.
Неделя язовирче до търговищкото село миладиновци.Идеалното място ако искате да си набавите стръв за щука,кълве огромно множество от дребна таранка на всякаква стръв,

Само един колега можа да извади една по едра за там направо огромна някъде около 200гр.
като цяло не е добре,но все пак по добре от фисека.
цена само три левчета.
Ще се радвам (предполагам и други колеги също)да чуя инфо за други водоеми в областта.
Събота язовир фисека пълно капо,язовира обран бостан отвсякъде не мърда рибка никъде по язовира

цена 5 лева на въдица.
За 6 часа 5 попчета.
Неделя язовирче до търговищкото село миладиновци.Идеалното място ако искате да си набавите стръв за щука,кълве огромно множество от дребна таранка на всякаква стръв,

Само един колега можа да извади една по едра за там направо огромна някъде около 200гр.
като цяло не е добре,но все пак по добре от фисека.
цена само три левчета.
Ще се радвам (предполагам и други колеги също)да чуя инфо за други водоеми в областта.
- DrillMaster
- новобранец
Преди две седмици посетих Пресиян, условията бяха 5 лв. на въдица рибата се плащаше отделно, в цената влизаше уловена каракуда и червеноперка, ама за петте часа които бях там улових два шарана по 1.5 кг. и един 2.200 кг. екземплярите над 4 кг. задължително се връщаха обратно в язовира.
- evilduck
- научил се да хвърля
На пресиян ходих и аз в неделя.Условията както пише колегата 5 лева на човек и 5 лева кило шаран другото без пари.Резултата от три часов излет три благородни шаранчета към кило и един удар неможах да го реализирам.Лових на фидер.

като цяло извода ми е заслужава си човек да отиде на пресиян,риба не много но има.

като цяло извода ми е заслужава си човек да отиде на пресиян,риба не много но има.