Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Днес на Суходол,Здравко и Ники пуснаха 5 трофейни амура от 13 до 20кг бройката.Така че дерзайте фенове на дъния риболов и успех.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
leeds написа:Днес на Суходол,Здравко и Ники пуснаха 5 трофейни амура от 13 до 20кг бройката.Така че дерзайте фенове на дъния риболов и успех.
ДА така е колега и аз разбрах за тези риби
............и с Гергьовска вълна под мишницитеleeds написа:Днес на Суходол,Здравко и Ники пуснаха 5 трофейни амура от 13 до 20кг бройката.Така че дерзайте фенове на дъния риболов и успех.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- CERRUTI
- сериозен играч
Тихов тоя път не съм съгласен с теб!!!Явно не си виждал грипа на Суходол!!!hristotihov написа:Суходол не е източван с години, дори като се сменят арендатори, не го източват. Мрежи не се пускат, даже лодка и кей няма, така че риба от него не се продава, но ако не "зареждат" редовно просто свърша дори и плевела.:
Намира се по средата на десния бряг прибран е в храсталаците над пътя!!!Дъртия пускаше на Суходол лобошка каракуда.......Незнам от кога ходиш на Суходол но аз ходя там доста преди да се появи дъртия хитрец!!!Единствената месна риба която може би е изчезнала от там е клена....преди имаше кленове с трофейни размери при устието на рекичката-сега там е заградено!!!!

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....това с амурите докато него видя на въдицата ми, не го вярвам.
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Добра вечер рибарчета хаиде да ви дам пак малко инфо вчера ми звъннаха едни приатели че са на Враждебна 777 и нали немога да отказвам и барабар Петко с рибарите и аз там
та по същество рибка много рипа в гиола голям кеф да ги гледаш на въдиците също но с една подробност шаранчета и сомета само на дъно и торен или земен на друго неще на плувка каракуда някоя пъстърва и сомета местата са в средата на гиола които бяха там направиха по над 20-30 риби като вадеха и по 2 сомета на веднаж а наи големия куриоз от вчера един 4-5кг шарко вкара въдица на колега и се наложи да я гонят с водното колело няма такъв смях

п.п. и да кажа какво ми направи добро впечатление въпреки че е платен гиола и рибата не се плаща имаше колеги които върнаха рибата и си взеха по един шаран
дано ни доиде акъла и да го правим все повече колеги зада може да дадем шанс на рибките и на нас за по оспешни излети

та по същество рибка много рипа в гиола голям кеф да ги гледаш на въдиците също но с една подробност шаранчета и сомета само на дъно и торен или земен на друго неще на плувка каракуда някоя пъстърва и сомета местата са в средата на гиола които бяха там направиха по над 20-30 риби като вадеха и по 2 сомета на веднаж а наи големия куриоз от вчера един 4-5кг шарко вкара въдица на колега и се наложи да я гонят с водното колело няма такъв смях

п.п. и да кажа какво ми направи добро впечатление въпреки че е платен гиола и рибата не се плаща имаше колеги които върнаха рибата и си взеха по един шаран

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....аааааааааааааааааааааааааааа смех, леле кой е тоя да му се смееме.
Абе то и аз един път тичах на Богров и за малко и на мен да се смеят, но иначе там съм виждал топ 10 от този род.
Абе то и аз един път тичах на Богров и за малко и на мен да се смеят, но иначе там съм виждал топ 10 от този род.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
ааааа там и на мен ми се смяха преди месец бяхме за пастърви и чял ден нищо неще и неще и към 16ч вече ми беше писнало и зарязах мача и седнахме на лаф ама на 15 метра от въдицата и поедно време като почна да рипа една пастърва на 2 метра от брега а ния си я гледаме и коментираме събраха се и други колеги да я гледат а няма кои да се сети да си погледне плувката и така 10 мин. докато не тръгна мача към водата още ме базикатDimitar_allianz написа:![]()
![]()
Абе смех е ама да не ти се смеят на тебе иначе ....
![]()
![]()
То и аз съм гонил пръчка

обаче много яко рипаше

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Aaaaaa , вече вярвам във Феисбука видях репортаж, но май са 3 риби.qno_zloo написа:....това с амурите докато него видя на въдицата ми, не го вярвам.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма лошоCERRUTI написа:Тихов тоя път не съм съгласен с теб!!!

нямам живарник
-
- научил се да хвърля
Пет броя. Аз тъкмо си тръгвах и те ги пускаха-ебати влаковете саqno_zloo написа:...но май са 3 риби.

Иначе като цяло си искарах чудесно

дано ни доиде акъла и да го правим все повече колеги зада може да дадем шанс на рибките и на нас за по оспешни излети

Абе акъла много лесно може да ни дойде, но ИАРА и всички стопанисващи водоемите трябва да започнат да работят много по-сериозно. Контрол и санкция му е майката. То това май се отнася не само за рибарлъка.

Абе акъла много лесно може да ни дойде, но ИАРА и всички стопанисващи водоемите трябва да започнат да работят много по-сериозно. Контрол и санкция му е майката. То това май се отнася не само за рибарлъка.
- leeds
- вече хвърля и на тежко
5 има и снимки ...във фейса сме качили само на двата.Но няма да се обесняваме като ученички който иска да вярва.Скоро ще има и трофейни шарани по над 20кг.qno_zloo написа:Aaaaaa , вече вярвам във Феисбука видях репортаж, но май са 3 риби.qno_zloo написа:....това с амурите докато него видя на въдицата ми, не го вярвам.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
Как е фейсбука да ги видя.