съвет за фидер и макара

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Re: съвет за фидер и макара

Мнение от CERRUTI »

donbobi написа: въпроса ми е следният има ли смисъл да давам пари за нея за проба на този вид риболов или направо да гледам нещо по-висок клас като се има на предвид че не съм ловил по този начин
Чакай сега нещо не мога да ти разбера въпроса по начина който си го задал?!?!?!?-Има ли смисъл да даваш 50лева за да пробваш фидер риболова,или да се набуташ още повече за да пробваш?-Аз така го разбирам!
Щом е за проба Самурая ще ти свърши работа,не е нужно да се нашиваш с по големи суми.А ако пък ти допадне,няма лошо да имаш 2фидера-за втори вече си взимаш един качествен лайт на 3,90 и може да се каже че имаш фидер пръчка за всяка ситуация,пък и не е изключено да ловиш и с два фидера:
Изображение
Акцията от 80-120грама да не те притеснява :) -единия фидер от снимката е с акция 180гр. а отчиташе страхотно клълването на каракуди по 15санта.
Изображение
donbobi
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от donbobi »

Купих си това http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... ream-Match. С него ще стартирам ако ме кефи мисля да купя и още една по висок клас мерси на всички за помоща :smt041 :smt040
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Или си объркал пръчката,или темата!
Иначе честито! Сигурно е добър МАЧа.
Изображение
donbobi
новобранец
новобранец